Jön az elsõ HDMI csatlakozós grafikus kártya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig a 768x576 volt a max, én úgy értelmezem, hogy ennél nagyobb felbontással is lehet majd filmet nézni.
Bocsánat a fapados képért....
Feltörték !?
A forgalmazó.
Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
\"The voices are back... Excellent.\"
Azt nem hiszem, hogy a késöbbi kártyákon 2db HDMI imenet lenne a jellemzõ, inkább lesz 1 HDMI + 1 DVI, csak ez a Sapphire egy LP kártya, ezést van rajta "gagyi" D-sub.
Szerinted, miért akarják lenyomni a torkunkon ezt a HDMI-t?
- nem jöttek be a CD-DVD-védelmek
- a BD/HD-DVD védelmek túl drasztikusak lettek
- az online letöltés nem mindenki számára érhetõ el
- a film- és játékfejlesztõk/terjesztõk erõs nyomás alatt tartják a hardvergyártókat, úgy gondolják, így visszaszorítható lesz a warez scene.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont úgy tudom, a HDCP másolásvédelem DVI-vel is mûködik.
de most tenyleg. regota vagyok a szakmaban, de nem vilagos ez mire jo. mivel nyujt tobbet _szamomra_ , mint a DVI ?
koszi a valaszokat
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Azért ezt a kártyát már állati régen bejelentették, ezért tényleg ideje, hogy kapni is lehessen :D