2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
bippo #816 Na, ezért volt 3 darabból a kivetítő :) -
seilafertee #815 juhééééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjj -
Bullitt #814 Hajdú Petit kellett volna küldeni Zoltán Erikával! :D -
bippo #813 Enke-nek hogy dudorodik a köldöke :) -
ldavid #812 Szerintem az orosz katonák is jók voltak a tatuval -
ugot2know #811 Katinál nagyobb esélye ebből az országból csak Sp-nek vagy Fásynak lett volna -
bippo #810 Az öltönye tetszik, a műfogsora, a buzifülbevalója vagy a kopasz feje?
Esetleg az, hogy élőben a tökét fogdossa?
:)
Amúgy laza volt, de nekem uncsi volt. -
#809 Frankie Goes to Hollowood? :D -
#808 Van Isten! :-) -
bippo #807 Szerencsére hanghiba :) -
#806 tetszik a csávó előadásmódja:) -
#805 Nem egy Madcon. A norvég döntő volt eddig az egyetlen, ahol nem éreztem izzadságszagot a lebonyolításnál és még zseniális flashmobot is csináltak. -
seilafertee #804 ugyehogy ugye :P -
#803 ez fasza szám:) -
bippo #802 Maradjon a szeretjük.
(ne lájkoljunk, ne likeoljunk, ne tetszikeljünk.) Most az egyszer egyszerűen szeressük :) -
#801 Szörnyen szar ez a zene, vagy mi. -
seilafertee #800 mind a 43 ország, aki szerepelt -
Rotcsa #799 Like! :) -
seilafertee #798 mindegyik ország szavaz, azok is, akik az elődöntőben voltak -
bippo #797 Ezek az átkötő számok annyira nem jók. Ez a mostani sem tetszik nekem, a dobos meg a breaktáncos is uncsi volt :( -
#796 Most ezt a kockás majmot kell hallgatni a végéig? -
seilafertee #795 egyezzünk meg abban emberek, bárhol is végez Kati, MI SZERETJÜK! ezt javaslom. :P -
bippo #794 Mindenki szavaz, nem csak a 25 bejutott? -
#793 biztos keleti mert egymsára szavaznak -
#792 még átmennek az 50 országon, egyesével bemondják, hogy az az ország kinek adott 8, 10 és 12 pontot :) -
Rotcsa #791 -
seilafertee #790 az a baj, hogy a zsűri dönt, (fele szavazatot minden országban zsűri adja), és sajnos a zsűrik minden országban sznobok :) kiszámíthatatlan hogy ki fog nyerni. azerbajcsiék, svédek ezektől vagyunk (van Kati) veszélyben. meg egy nevető meglepetés csapattól (országtól), amit nem lehet tudni, hogy kicsodák. -
#789 Mit tökölnek annyit!? Olvassák fel gyorsan a másodiktól a helyezéseket! ...hisz úgyis a mi Katink volt a csúcs! :-) -
#788 A hátsó kivetítőt igazán összeilleszthették volna normálisan... -
bippo #787 Nem is a bemutatókra gondoltam, az egyértelmű volt.
Hanem az összekötő szövegekre, amit 3-an nyomnak. De persze nem tudom, mit gondoltam, egyértelmű, hogy megkapja előre. Hiszen az ilyen élő műsorokban nem sok (0) impro van, minden mondat meg van koreografálva. -
Rotcsa #786 Lófaszt volt az metál! :D Laza pop-rocknak elment. De nem volt rossz! :) -
Bullitt #785 Ennyi a szavazásnak, most pedig felesleges időhúzás, hogy szopassák a népet . -
Rotcsa #784 Kati nagyon esélyes!!!! -
#783 jah jó volt -
#782 A grúzmetál nekem nagyon bejött! -
#781 nálam ezek játszanak: Bosznia&h,Hungary,Ireland,Russia,Moldova,Azerbaijan,Iceland -
seilafertee #780 nagyon imádlak Rotcsa, hogy így gondolod, én is így gondolom. most azzzal próbálom tartani magamban a lelket, hogyha második, harmadik, negyedik stb. lesz Kati, akkor is azt érdemli, hogy hazailag szétpuszilgassuk!!!!!!! :) -
ugot2know #779 és a szlovén -
ugot2know #778 tutira van forgatókönyv -
Rotcsa #777 Hát, gyerekek... így sokadszor újranézve a többivel, azt kell mondjam, simán nyerő a száma Katinak..:D