Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Go Jeff Go!!!!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
én se tudnék rájuk jobb hasonlatot mondani
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"jön a 2 ecsetfejû" 😊
Pont a két bu.., akarom mondani trendi csávó jön utána?!
Most meg jön ez a 2 kis mitugrász...irritálóak.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Így vagy úgy :SZÉP VOLT KATI!!!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(bár csak kicsit, pár hamis hang akad így is.)
játék és múzsika kurvasok percben 😛
KEZDÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕDÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK! 😊
A HD adás képminõsége eszméletlen egyébként.
What about the forests?
Egyébként szerintem a gyõzelmet még most felejtse el mindenki. Itt olyan lobbizások mennek néhány ország részérõl, nem mellesleg pedig szimplán jobb énekesek is vannak nála. Mondjuk szvsz röhejes Anglia részérõl is, hogy egy Blue-t küld...
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=263&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Elég nehezen lehet idetalálni a dátum miatt. <#szomoru1>#szomoru1>
Mondjuk én már több napja Kati Facebook oldalán lógok.
Ott aztán van élet.<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"az ugye tudod, hogy 6 táncos van elõírva?
érdemes elolvasni a koreográfus mit nyilatkozott errõl
egy hozzászólás a cikk után
"Kiemelte Papp Timi, de akkor kiemelném én is: olyasvalakinek kell ott állni Kati mögött, aki nagyon jól énekel ÉS emellett tud is táncolni. Ez a prioritás. Ha megnézed a külföldi kommenteket, 5-bõl egy biztosan megemlíti hogy remek a vokál a dalban. Ez így van, és fontos hogy ez az Eurovízión májusban is így maradjon.
Annyiban egyetértek, hogy esetleg jobb lett volna, ha pl Bereczki Zolit (aki jól is táncol a hangja mellett) vagy Rácz Gergõt kérik fel a vokálra, mert õk tény és való kameraképesebbek mint Szentirmai Zsolt, de mégegyszer mondom, a hangra tesszük idén a hangsúlyt, nem a mozgásra. Nagyon helyesen!
Emlékezzetek Ádok Zolinál volt egy jó show a színpadon és mi lett belõle??? Ne feledjük el, hogy ez egy dalverseny…"
"– Nálunk a fõ szempont az ének volt, arra tettük a hangsúlyt. Éppen ezért csak egy-két ponton volt megkoreografálva a háttérmozgás, hogy ne vigye el a figyelmet. Szerintem pont jó volt az arány, így nem ugráltuk szét az elõadást. Ezen már nem is változtatunk a szombati döntôben sem - tette hozzá Wolf Kati."
ezt direkt kiemelték le is nyilatkozták korábban olvasd el
plusz táncosok meg ugye nem lehetnek 😛
Érdemes elolvasni mit nyilatkozott errõl a koreográfus pár hónapja.
Egyáltalán nem érthetetlen az lenne az, ha most két elõadás között változtatgatnának.
és tavalyelõtt pont, hogy Ádok Zolinál bizonyosodott be hogy a sok mozgásnál nem jut elég energia az éneklésre
egyébként volt róla szó korábban 😛
felõlem lehetne eszkimó is.
egyébként a csaj német