Itt az elsõ Fûrész III plakát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
:DDDD
Nem, tényleg nem rossz volt, hanem pocsék... :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nekem nagyon tetszett a saw 1-2,kiváncsian várom a folytatást:)Bár a 2. szerintem elég véresre sikerült..Remélem a 3. rész is okoz majd jó pár meglepetést,kár lenne,ha elcsesznék:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De ha megnézted és nem tetszik,akkor se kíváncsi senki a való életbe átültetett baromságaidra....
Ez csak egy film ember.
Tök egyszerû,ha meglátod hogy "fûrész",akkor skippeled a hírt,ha már ennyire utálod eme mûfajt.
Amúgy remélem megtartják az elsõ 2 rész színvonalát,bár a végére most nehéz lesz vmi ütõs csavart betenni.Kíváncsi vagyok mi lesz az...
Te tényleg szívesen élnél fél lábbal? Tényleg jó a film, van egy beteg állat, aki az élet frusztrációja miatt embereket kínóz... Remek...
A második rész meg csak abból állt ,hogy haltak sorra az áldozatok szörnyû kínok között ezen kívül csak azt mutatták ,hogy Jigsaw szövegel a zsaruval a csattanó sem volt olyan mellbevágó mint az elsõben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hogy miért írok ehhez a témához,azt nemtudom.
Nem az ertelmet kell keresni, hogy "minek kell ilyen filmeket csinalni"! Van es kesz...!<#bdead>#bdead>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
emléxem anno mikor a tesóm megmutatta a rémálom az elm utcában filmet elbújtam a fotel mögés és éjjel paráztam, mostmeg röhögök rajta de nem jól van ez így hogy ilyen filmeket csinálnak
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem a Saw-nak kell fognak látszania hanem a három darab fognak :))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.