17
  • 5i
    A Batman: Kezdődik! végén Gary Oldman átnyújt egy Joker-kártyát Batmannek, h segítsen felderíteni egy új gyilkost.

Nincs mese, újragondolják Joker egész karakterét, személyiségét, gonoszkodását. Nincs itt szó "újbóli felbukkanásról". Én sajnálom, h Jack Nicholson klasszikus szerepformálását is remakelik. MErt bármilyen fantasztikus színész is bújik a mosolygó gyilkos bőrébe, Jackkel nem érhet fel.
  • azirafael
    Na a következő hír meg az lesz, hogy újraforgatják a Star Wars IV-VI filmeket csak más rendezővel, és szereplőkkel... LOL
  • Inquisitor
    "A nagyszerű Batman: Kezdődik! után most az első, Tim Burton-féle történetet alakítja át. Vagyis hősünknek az örökké mosolygó Joker ellen kell megküzdeni - újra. "
    Nem lehet, hogy ezt a cikkíró látja bele a szituba?
    Mondjuk lesz új Batman film, és mondjuk lesz benne Joker, erre lehet úgy gondolta a cikk írója, vagy a hír eredeti "forrása", hogy az első film újragondolása. Holott ennyi erővel lehet semmi köze nem lesz hozzá. Joker elég sokszor újra felbukkant a képregényben is.
  • loryb
    Szerintem nincs itt remakeről szó, ha maga Batman alakja is sötétebb hangulatú lesz, mint a Batman Begins-ben. Kíváncsian várom Nolan elképzelését a további Batman figurákról.
  • Marlosh
    "első, Tim Burton-féle történetet alakítja át."
    EZ pedig (f)eldolgozas:)
  • nimfas
    De azért azt uge tudjátok, hogy a Tim B. féle Batman-nek ill Joker-nek nem sok köze volt a képregényhez... A Batman Begins-ben nem joker ülte meg a szüleit, ahogy képregényben sem, tehát Tim a klasszikus batman történetet átfabrikálta.
    Ebből következik ugye, hogy tök más lesz a story. Amúgy Jack Nic. tényleg fenomenális volt Jokernek... nemtom lehet-e túlszárnyalni. A többi batman film elég elvont volt számomra (kivéve az újat).
  • GErYkE83
    Uramatyám Ha ez igaz, akkor ez 1 elszomorító hír.
    A BATMAN első része még mai szemmel is nézhető film és az összes kritériumnak megfelel, olyan amilyennek lennie kell.Egy ilyen kultfilmhez nem szabadna hozzányúlni, minek?? Ezután jön majd megint a nyomorék pingvinember Yucko The Clawnal a főszerepben a macskanőt pedig jessica Alba fogja eljátszani... egyszerűen felháborító.
    Attól függetlenül lehet, hogy 1 jó filmet fogunk kapni...de milyen áron...
  • Blasta
    De sztem is felesleges az első batmant újrarendezni, nemhiszem, hogy nincs a tarsolyukban egyéb sztori, egyéb főgonosz, X+1 forgatókönyv-
  • Zro
    Ha Mark Hamil kapja a szerepet, akkor lehet a film címe a Rerturn of Joker :)
  • Blasta
    "Szerintem Nolan egy teljesen másféle Jokert szeretne bemutatni, mint tette azt Tim."

Burton bemutatta milyen Joker "élőben", mindenki azt kapta Nicholsonnal amit elvártak a képregények után, kérdezem akkor minek kéne másmilyen jokert bemutatni????? Marhaság
  • Inquisitor
    Mondjuk alkatilag mindkettő kissé kerek arcu az eredeti Joker karakterhez, viszont erős túlzás, hogy Williams ne tudna gonoszt játszani ...
    Sokan viszont Mark Hamilt (igen őt!) szeretnék Jokernek, mert állítólag az általa szinkronizált Joker (rajzfilm sotrozat) hangja fenomenális volt :)
  • winnie
    attól, hogy joker fog szerepelni egy történetben, még nem felújítás a film.

joker klasszikus gonosztevő, több száz batman sztoriban nyomult, kevés hozzá hasonló karakteres enemy van gotham-ben, és ugyebár a madárijesztőt már kilőtték az előzőben.

robin william pedig jó ötletnek tűnik - hiába a jack nicholson istenítés, ha más nem játszhatta el a szerepet, így nem lehet tudni, hogy milyen volt nicholson jokere. lehet, hogy a legjobb, de lehet, hogy még 100an sokkal jobban is eljátszották volna.
  • Tiberius B
    ettől teljesen függetlenül meg fogom vmikor nézni, és valószínűleg még tetszeni is fog:-)
  • Tiberius B
    Ne mlesz ez így jól.
    Mit akarnak még felújítani? Csináljanak új filmet, és ne felújításokat, hogy a klasszikus sorozatok moziváltozatairól már ne is essék szó!
  • waterman
    tényleg furcsa.. robin williams szerintem nem tudott elég "rossz" lenni az álmatlanságban sem. ide egy igazi pszichopata kell, nem pedig egy csendes szociopata..
  • zaki
    Hát, érdekes lenne, az biztos... Szerintem Jack Nicholsont kéne még1X felkérni a szerepre... :)
  • vg
    Remélem ez valami hülye vicc...