Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1, mert hülyén néz ki
2, rá lehet mondani, hogy direkt volt, de nem érdemes szerintem, mert még inkább mutatja, hogy hülye vagy helyesírásból (még ha nem is, és tényleg direkt csináltad, szal ne értsd félre)
3, meg fogod szokni, és véletlenül is így fogod majd írni mindig. Én pl angol dolgozatban (amikor anno sokat online játékoztam) akkor leírtam egy iylen mondatot kb: "if that is good 4 u, then k" angol tanár meg nézett mint a hülye, hogy mi a fene ez
jó mind1, tényleg nem akarom szét offolni a topikot, csak mondtam
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Minden ugyanaz másképpen.
(Mifelénk ilyenek mennek, én meg idõnként a falat kaparom szépen csendben)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
legalábbis én akkor elkezdeném félteni az arctól a nemesebbik felemet.
"The trees move. Do you not see it?"
Apám üzleti e-mailként kapott egy megrendelõtõl egy olyan kezdetû levelet, hogy szija!
erre visszaírt apám, hogy elírta, mire õ, ez direkt volt...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
a második direkt...háborodj fel kicsit jobban légyszíves!(attól biSZtos jobba fogod érzeni magad pajÍÍÍ!)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
War Wind
Sokat játszottam vele régen, emlékszem, hogy egy kölcsönkapott eredeti lemezen toltam (akkoriban ez nagy szó volt, élményszámba ment egy eredeti tokot kézbe venni 😮). Sok mindent vett át a Warcraft 2-bõl, de végül több lett, mint egyszerû másolat. És bár sokak szerint jó volt, sosem lett belõle híres játék. Mikor megjelent a Starcraft, mely átvette az uralmat az RTS-ek színpadán, végképp feledésbe merült.
Ebben már 4 faj volt, és mindegyik különbözött egymástól. Csak idegen létformák szerepeltek benne, az emberek csak a 2. részben léptek színre, de azzal én már nem játszottam. Újszerû volt a képzés is: nem lehetett csak egyszerûen kiképezni (megvenni) a különbözõ egységeket, a lények maguktól szaporodtak (volt, amelyik már eleve kemény legényként született). De ezek csak alap egységek voltak, a fejlettebb egységekre ezek továbbképzésével lehetett szert tenni, ha kifizettük az árat és beküldtük a megfelelõ épületbe. Volt olyan is, hogy a vadon élõ állatokat kellett befogni hátasnak. 😊 Persze a mai játékokhoz képest már borzalmas az irányítása és lassú a játékmenete. De akkoriban nagyon magával tudott ragadni.
Tehet bátran, aki szeretne! Nekem most nincs ötletem, majd máskor.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Egy próbát szerintem mindenképp megér, mert elég érdekes a története és a kinézettel nagyon jó hangulata van.
Vélemények róla?
a vége... fõhõs megdöglend... aztán credits????
Stílusban meg lehetett volna mondjuk a lövöldözõs mellett lopakodós, vagy kalandjáték is.