Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alcotb
Jó a megoldás?

Minden ugyanaz másképpen.

heLYesírásrõl ennyi elég is volt

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Broafka
hivatalos vagy nem hivatalos, ne szokd meg
1, mert hülyén néz ki
2, rá lehet mondani, hogy direkt volt, de nem érdemes szerintem, mert még inkább mutatja, hogy hülye vagy helyesírásból (még ha nem is, és tényleg direkt csináltad, szal ne értsd félre)
3, meg fogod szokni, és véletlenül is így fogod majd írni mindig. Én pl angol dolgozatban (amikor anno sokat online játékoztam) akkor leírtam egy iylen mondatot kb: "if that is good 4 u, then k" angol tanár meg nézett mint a hülye, hogy mi a fene ez

jó mind1, tényleg nem akarom szét offolni a topikot, csak mondtam

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

alcotb
megrendelõ egy pöcs...1 én nem mondtam hogy direkt volt....2 ha én üzleti e-mailt írnék akkor akkor azt inkább word-ban írnám meg fõleg ha hosszú a szöveg mert elég gyorsan írok és néha elütök egy-egy billentyût...3 szerintem teljesen mind1 hogy hogyan írok....mindenki megérti....ez em egy hivatalos levél...és fura hogy vannak olyan emberek akik emiatt az aprócska hibáért offolnak egy topicot.<#action>

Broafka
ez se rossz, mondjuk ez már a túl formai blabla, de azért nem egyezik meg a hivatalos túl nagy maszlag a helytelen írásmóddal

RelakS
És legalább a kásztumör e-mail-jére küldött ilyen riplájt? Mert ha igen, akkor lehet, hogy a legközelebbi szerzõdés aprúválására nehezebb lesz rávenni <#idiota>

(Mifelénk ilyenek mennek, én meg idõnként a falat kaparom szépen csendben)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Calver
addig örüljön faterod amíg nem "cia!"-t ír.
legalábbis én akkor elkezdeném félteni az arctól a nemesebbik felemet.

"The trees move. Do you not see it?"

Broafka
hát pedig nem te lennél az elsõ aki úgy ír, hogy ijen, meg ojan, meg huje, és a társai

Apám üzleti e-mailként kapott egy megrendelõtõl egy olyan kezdetû levelet, hogy szija!
erre visszaírt apám, hogy elírta, mire õ, ez direkt volt...

Asszem már játszottam vele. Nazi Cat Type vagy mi volt a címe 😊 nyomni kellett a karaktereket gyorsan és pontosan, különben megevett az Adolfmacsek 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

alcotb
Ez jó játéknak néz ki...Mi a neve?<#idiota>

alcotb
Bocsi.Néha kicsit agresszív vagyok ilyenkor.

alcotb
az elsõ elírás volt mert siettem HAVER! lásd:#49933
a második direkt...háborodj fel kicsit jobban légyszíves!(attól biSZtos jobba fogod érzeni magad pajÍÍÍ!)

Calver

már ha értitek a célzást.

"The trees move. Do you not see it?"

Broafka
a direkt helytelenül írás az valami új divat? most ettõl lesz az ember menõ? vagy ezzel próbálja rejtegetni (írás)tudatlanságát?

alcotb
Bookworm Deluxe

RedDevilsza
Valamelyik bookworm?

alcotb
botsánat!siettem!

Rip
LÁL😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Te ezt tényleg "p"-vel írtad?
alcotb
bocsánat csak nem wolt netem...😞...egyépként a quake motorra épülõ nyílt forráskódú NEXUIZ...

Hogy ne várjunk tovább...
takysoft
Cube vagy Sauerbraten?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Antiga
akkkor dobj be egy képet... mondjuuuuk a System Shock 2 bõl 😊))

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

szerintem meg nem fog kiderülni, mert a srác nem fog visszajönni ide😄

Nem UT és nem is Q, az biztos, max péppé modolt.

ChuckyHUN
Ez nem UT03

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Antiga
kvékben nem leltem ilyet....

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Antiga
UT2003 vagy Warsow

Kmarha
linux alatt is van egy ilyen

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Daell Drow
valamelyik Tribes?
JohnnyNapalm
én is erre gondoltam de nem vagyok biztos benne, lehetséges hogy Unreal

Hmm Quake (1)?... 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

alcotb

Rip
Szerintem jól néz ki, lehet teszek vele egy próbát!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Besz
Számítottam rá, hogy nehéz lesz:

War Wind

Sokat játszottam vele régen, emlékszem, hogy egy kölcsönkapott eredeti lemezen toltam (akkoriban ez nagy szó volt, élményszámba ment egy eredeti tokot kézbe venni 😮). Sok mindent vett át a Warcraft 2-bõl, de végül több lett, mint egyszerû másolat. És bár sokak szerint jó volt, sosem lett belõle híres játék. Mikor megjelent a Starcraft, mely átvette az uralmat az RTS-ek színpadán, végképp feledésbe merült.
Ebben már 4 faj volt, és mindegyik különbözött egymástól. Csak idegen létformák szerepeltek benne, az emberek csak a 2. részben léptek színre, de azzal én már nem játszottam. Újszerû volt a képzés is: nem lehetett csak egyszerûen kiképezni (megvenni) a különbözõ egységeket, a lények maguktól szaporodtak (volt, amelyik már eleve kemény legényként született). De ezek csak alap egységek voltak, a fejlettebb egységekre ezek továbbképzésével lehetett szert tenni, ha kifizettük az árat és beküldtük a megfelelõ épületbe. Volt olyan is, hogy a vadon élõ állatokat kellett befogni hátasnak. 😊 Persze a mai játékokhoz képest már borzalmas az irányítása és lassú a játékmenete. De akkoriban nagyon magával tudott ragadni.

Tehet bátran, aki szeretne! Nekem most nincs ötletem, majd máskor.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
Kíváncsi vagyok, hogy erre emlékszik-e még valaki:

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

JohnnyNapalm
Igazából tényleg nagyon dögös, csak én hamar meguntam
Egy próbát szerintem mindenképp megér, mert elég érdekes a története és a kinézettel nagyon jó hangulata van.

Átadom.
húúú ez nagyon dögösen néz ki😮
Vélemények róla?

JohnnyNapalm
ön nyert!

Necrovision.
JohnnyNapalm
eggyel elõtte lévõ világháborúban keresgélj...

Benny04
return to castle wolfenstein

JohnnyNapalm

Benny04
jah 😄

JohnnyNapalm
Postal 2

Benny04

egyetlen gondom volt a nightfire-al

a vége... fõhõs megdöglend... aztán credits????

Sose értettem miért nem ugrottak rá a JB témára a fejlesztõk, ahogy a Nightfire-t összerakták, még simán lehetett volna pár másik sztorit is összeröffenteni (konzolra volt is asszem...), fanatikus szvsz van bõven, aki megvette volna.
Stílusban meg lehetett volna mondjuk a lövöldözõs mellett lopakodós, vagy kalandjáték is.