Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
este van, és nem hinném, h holnap korán kelek.
így ha az, akkor átadom. (ritkán szoktam pedig, de nem vok benne 100% biztos, h rakjak újat)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Mass Effect.
ügyes kép amúgy.. de emlékszer erre a küldire😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

RedDevilsza

RedDevilsza
syobon action <#idiota>

plu604
na ezt tudom, csak a nevét nem. valami kínai/japán f*szság, ilyen supermario stílusú, és hihetetlenül nehéz, mert feszt szopat a játék.
még egyszer mondom, a nevét nem tudom!<#wink>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pedig ezzel még játszottam is akkor... de rosszabb grafikára emlékeztem, azért mondtam 2-t😄

Daell Drow
Elfogadom, amugy az elso resz. Bar grafikailag nincs nagy kulonbseg a ketto kozott.
knights and merchants 2?

Daell Drow
Eltelt 24 ora es szeszmester nem jelentkezet ugyhogy rakok.

annak idején is mindenki ezt hitte... 😞 be volt ígérve, óriási hype meg minden, húzták a kiadást, mint a rétest, aztán kib***ott nagy bukás lett 😞 én is talán csak a demóval, ha játszottam...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Antiga
kép alapján még jó is lehet

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Én nem csak ismertekkel játszom, illetve jó régóta nyúzom a PC-t, de csak néha néha pillantok rá a topicra, és rendszerint elkések a megfejtéssel.
Amúgy ez most tuti Daikatana!
Daell Drow
Daikatana?
Én is...

tonyr
naja, most értem haza 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
lol... gyorsabb voltal tegyél...

Hehe, egy óráig semmi, aztán pont egyszerre fejtjük meg 😊

tonyr
submarine titans 😊

Submarine Titans

Daell Drow
Pontossabban: Clive Barker's Jericho
Ebben biztos vagyok ugyhogy rakok.

Daell Drow
jericho
Calver
NecroVision?

"The trees move. Do you not see it?"

Broafka
ilyen vagyok én is, és valszeg azért, mert csak az új vagy ismert játékokkal játszunk. Ezek itt meg mind régiek.
Amúgy ez könnyû 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Soha sem találok ki semmit, de igyekszem segíteni, ha elakad a topic <#hawaii>

Daell Drow
Valaki azert kozben rakhatna képet.
Randal
Hopp. Én is ezt akartam írni. Annak a játéknak nagyon jó sztorija van és a grafikája is kiváló. Viszont a játszhatóság hagy kívánnivalót maga után.
Van egy pálya amin az istennek sem tudok túljutni😞

A lopakodós az, ahol egy hajóval kell az ellenfél fõhajójához eljutni, majd szétlõni a pajzsát.

takysoft
jaja, vele csináltattam😄

Sins of solar empire, nagyon jo, ürös stratégiai játék,

Gregorius
Nexus: The Jupiter Incident

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

jé tisztára ramys a képedXD
Am tudom, hogy más, de én csak ûrhajós játékokat mondtam😊

Andora
IGI2 az király játék, az 1 is nagyon jó.

Andora
Helyes.

takysoft
freelancer picit más, de a homeworld tényleg hasonló.

Rip
Elvileg készül új Elite is!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Broafka
hmm, majd megnézem õket

homeworld?
Freelancer?😊

Broafka
igazad van amúgy. Én mondjuk nem játszottam az imperium galaktika 1-gyel, hanem egybõl a 2-vel, nekem az tetszett, de azt én is észrevettem, hogy minden fajnak ugyanaz volt az épülete. A Hagemoniával meg játszottam 5 percet, és azért hagytam abba amit írtál, hogy egyszerûen irányíthatatlan volt.

mindig vágyom amúgy egy jó kis ûrös játékra, de sose jön olyan ami igazán tetszene

IG2nél jöttem rá végleg, hogy nem értek a stratégiai játékokhoz... pedig imádtam és tényleg nagyon jó játék... de egy idõ után mindig megszívtam abban is:/

takysoft
jaja, oltári béna amúgy...

Anno volt 1 Imperium Galactica. Istenkirály. Kora egyik legjobbja volt, mai napig klasszikus.

Aztán jött egy Imperium Galactica 2. És mindenki csak nézett, h ez mi? Mert sokkal jobb és sokkal szarabb is volt egyben.
Jobb, mert szebb, kezelhetõbb, kidoglozottabb, és sokkal több játékmód van benne, multival, mindennek.

De kimaradt, ami az elsõt híressé tette... Nem volt benne audioszinkron. Csak szövegelés(a feladatoknál).
És minden fajnak ugyanolyan épületei vannak(pedig imperium 1-ben ez még máshogy volt)

Aztán eladták a nevet.. Más fejlesztett ugyan Iperium 3-at, asszem egy demo még ki is jött a philos-tól, de bebukott a projekt.
Õk meg csináltak Haegemoniát.

Grafika isteni, audioszinkronok nagyon jók, minden kidolgozott, gyönyörû.
Csak a kezelhetõség a szar. 3D-s térkép használhatatlan... épp csak csatákat nézni jó... Játszani a map-on kell, mert azon lehet XD De ez meg rondább, mint az imperium 2.
Meg a játékmenet is nagyon kötött. Fejlesztés, és a story is, meg az ûrhajók száma is. Nem élvezet már vele annyira játszani. Persze az ember egyszer végigviszi, ha szeretni, de a mai napig inkább az imperium2-t veszem elõ, ha nosztalgiázni szeretnék.

Shep
Mert az is, csak van angol nyelvû kiadás is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Broafka
azt hittem (már ha ez a haegemónia) hogy ez magyar játék...

takysoft
azaz, ez biztos

ûrhajósjáték

Antiga
starwars

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Haegemonia
Andora

norbi2fraktal
taxi 3 extreme rush---rakjatok....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
omg nem lett jó(ha most sem akkor sorry))

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal