Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
Kaptok egy kõnyût 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Rip
Helyes 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

biomage
Csak eszembe jutót RC Cars

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Rip
Várom a választ 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

biomage
ez az én régi kedvenc játékom 😊
most így hirtelen nem is tudom a címét 😄 pill és mondom 😊

Rip
Akkor itt egy:

Rip
Ááá, azt hittem viccelsz 😄
Tényleg Lego Soccer? 😄 Hihetelen, pedig bizisten nem néztem meg! 😊

Rip
Óó, én nem szoktam csalni 😊

benne van az url-ben <#idiota>
Rip
Hehe, ez tök jól néz ki, valami Lego Soccer, vagy valami ilyesmi lehet 😊

Bocsánat, elfelejttem, hogy ide írtam, és nem néztem, hogy jó-e a megfejtés. Tessék egy kép, hirtelen ezt találtam:

Daell Drow
igen<#eljen>
M.A.X. ?
Daell Drow
ha nem baj rakok egyet, hogy porogjon a topik.

takysoft
a másodikban sem, sõt a harmadikban (Helldorado) sem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Calver
melyik? második rész? mert az elsõben biztos nem voltak ilyen részek, az teljesen 2D volt, ellenben kurvajó is egyben <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

RaZoK
kihalóban van a topik

amúgy Desperados volt 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Western... 😊
RaZoK
* saját screenshot 😄

RaZoK
most, hogy nem rak senki...beillesztem életem eddigi legszarabb játékát amivel valaha játszottam

xxdani
ez az. ez az. Örök hála és köszönet. Valamint bocsi az offért

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Shep
Fahrenheit

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

xxdani
sziasztok. bocsi de nem találtam olyan fórumot ahol szövegbõl kell felismerni a game-t, de kíváncsi vagyok a nevére. A játék úgy kezdõdött hogy egy wc-ben el kellett tüntetni a holttestet mert különben elkapnak és vége. A játék a végéig errõl szól. Kattintgatni, hogy mit csináljon a szereplõnk (mindig több lehetõség van) és valami természetfeletti szörnyet kellett a végén legyõzni azt is úgy hogy négy gombot nyomogatni mindig azt amelyik megjelenik a képernyõn. ismeri valaki? :$

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Egészen pontosan ugye:

Clyde Radcliffe Exterminates All the Unfriendly Repulsive Earth-Ridden Slime

😊
Creatures még a c64-es idõkbõl?

volt már elég sok példa rá, hogy megszegtük a szabályokat!😉
Ha pang a topic miért ne lehetne...

Zó! Helyes válasz😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

#3. 😄
Chrono Trigger.

Kicsit késõbb teszek én is játékon kívül nem PC-s játékot, ha nem kergetnek el addig minket.
Rakok egy képet, ha nem gond...
Ez most Snes-es játék lesz... pár napja vittem végig és nagyon megfogott😊

jah
The Protector
Fuel?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

megint kihalt 😞

rakok képet, ha nem baj
takysoft
ok, minden pálya állat volt. de ne offoljuk szét😛 tudom én kezdtem, de akkor se😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

angelslie
Jajj azt imádtam 😄 Egyik legjobb 😄
A kedvencem az amelyik az ürben játszódik és ilyen 2 szintes valami

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

takysoft
persze. de ki ne ismerné? XD a háztetõs ugrálós😛

alap pálya volt és sötétebb? mert akkor vágom😄

takysoft
UT-ban volt egy tök ilyen pálya😄 persze az tökmás játék, de sosem felejtem el azt a pályát😄

Calver
AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity
bár nem játszottam vele, de a képre nézve azonnal beugrott <#nyes>
átadom.

"The trees move. Do you not see it?"

megint behótt a topic
szóval:

takysoft
pedig miattuk volt marha egyszerû😄

RelakS
omg...

Eddig ki se böktem Crichtont, Rygelt meg Chianát a képen 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

takysoft
végre vki😄

Fülüke
Csillagközi szökevények

De k*rvajó géped van istenem....

Broafka
jah hogy betették saját topikba... pff, akkor annak halál

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hûha, rendesen törölték, minden létezõ nyomot eltûntettek az ismerd fel a mondatról a játékot topikról.
Mitõl félnek ennyire, pedig egész tûrhetõen ment szerintem, nah nem baj

Broafka
felõlem, max bezárják 😊

Broafka
2.-hoz, hátha valaki fölismeri:
"You killed my Sentinel, and now you ask for my aid? Tipical hero..."

4.-hez még gondolkozom, hogy mi olyan mondat van még benne amivel nem lövök le semmit

takysoft
ebben egyet kell értenem mondjuk😊
de linkeld be a topic címét, mert járnék oda is😄

Broafka
egy újabb ismerd fel?
gondoltam elfér ide is. Annyira nagy szövegek azért nincsenek hogy fel lehessen ismerni õket, bár a fene se tudja. Így se megy ez a topik :p