Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Hát végülis van benne valami amit mondasz😄 mindegy,nekem tetszik a Zombie Driver,egyszer simán végigtolható szerintem😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Fragile Alliance.
Rakhat bárki.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
viszont pl nekem - közel sem egyedül - 5 perc játék után úgy forgott a gyomrom tõle, h az mûvészi... na meg vicces, fõleg mert még az olyan FPS-eknél, ahol a fõszereplõ úgy "rázza a fejét" (head bobbing, nem tudok rá szebb kifejezést) mint egy seggrészeg epilepsziás, ott se jött elõ semmi ilyesmi, szóval el nem tudom képzelni ZD alkotói hogy hozták ezt össze <#hehe>#hehe>
mondjuk ettõl függõen negyed óra alatt megszoktam és végigtoltam, de ez akkor is mókás így
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
mind1,megpróbálom,hátha felismerek 1-2t,bár én inkább,vagyis 90%ban csak stratégiázom,más fajta játékkal nem nagyon foglalkozom,bár régebben volt 1-2 rpg és fps ami tetszett... 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ti ennyi játékkal játszotok?
Vagy honnan ismeritek fel õket? 😊
Na én is beszállok,hátha ráismerek valamire 😊
Amúgy igen, az!
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30