Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Egy kis off, de kérlek segítsetek ha tudtok!!!
A S.W.A.T. 4 topic gyatra látogatottsága miatt írom ide is:
Mit csináljak amikor nem tudok egy civilt megbilincselni, mert nem akarja?És az a baj, hogy most ezen múlik a pálya sikeressége, csak egy embert kell lefogjak, de nem engedi.Amúgy a könyvtáras pályánál járok.

Qwerty4

Speedbreaker
<#ejnye1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
<#ejnye>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

tep
omikron?

\"SLICE of LIFE\"

Speedbreaker

Speedbreaker
oks, pill 😄

BBird
Majdnem eltaláltad, igen... a bezárt hercegnõ volt az. :-)
Rakhatsz képet! :-))
Speedbreaker
aha

BBird
De az egeret ki engedi útjára, hogy segítsen a hercegnek? :-)
Speedbreaker
ez nem az amikor a Prince of Persia régi elsõ részében egy bizonyos egér nyit ki hõsünknek egy lezárt kaput?? <#idiota>

BBird
Megfejtés: Outwars. Pedig nem is régi, azt hittem ismeritek (1998 -as).

Gonosz ötlet lenne, ha annak adnám át a jogot, aki megmondja, hogy a Prince of Persia régi elsõ részében egy bizonyos egér nyit ki hõsünknek egy lezárt kaput. Na és ha megmondja valaki, hogy ki küldi azt az egeret, az rakhat képet!? :-)
BBird
Köszi a tippet Qwerty és Moralosan, a lopakodós játékokat is nagyon szeretem, ahogy a Thief -t is imádtam. :-)
BBird
Nem az! :-)
Speedbreaker
Need For Kill <#idiota>

Technikailag nem a legjobb, de még anno olyannyira elkapott a hangulata, hogy le sem tettem amíg végig nem játszottam. Még a millenium elõtti játékokhoz hasonlít, ami jó 😊.

Szerintem vedd meg nyugodtan.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Qwerty4
Játszodtam, grafika jó, történet mégjobb(zseniális) csak kurva nehéz, csak a 7. küldetésig tudtam eljutni, idegzet kell hozzá, bujkálni, cseleket szõni kell és menekülni minden pályán.Nagy akció nem vár rád, tehát a játékmenet eléggé nyugodt hangulatú.

Qwerty4

BBird
Szerintem ha nem lett volna odaírva.. egy vadiúj játék nem nehéz feladat erre felé. :-)
BBird

Tudom, könnyû lesz.
Rage47
oda van irva a képre😮
Serpa
ja

BBird
defcon
BBird
Játszottál is vele valaha? Érdekelne, hogy megér -e 500-1000 forintot, mert annyiért árulják a boltokban. A sztori jó is, a játék ötletei is ígéretesnek tûnnek, de gyanús hogy ennyire olcsó. :-)
Serpa

Qwerty4
azaz

Qwerty4

Serpa
The Great Escape

Qwerty4
Ezt raktam be elsõnek itt és most is ezt rakom:

Qwerty4

Rage47
azt már most így nézem a CoJ után 😄
I.C.ram
Dedurva látni, hogy milyen görény ez a játék mai szemmel 😄 Akkor fel se tünt 😄 Vajon így nézzük majd a Doom 3at is 10 év múlva? 😄
Broafka
ez tökre emlékeztetett engem a space cowboy nevû online játékra...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

nah jó ugy látom nincs itt senki aquanox 2 a megoldás amugy :\

nah teszek ha nem tesztek

tep
<#eljen>.....jó is az

\"SLICE of LIFE\"

Zomil
az FF? FF7 és 8 pc-re is kijött😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
s az pc-s is?😮
Zomil
ha minden igaz FF 8 😊
ha az átadom

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

killer123
Final Fantasy 8 nekem megvan eredetiben😊

Jó konfig.

kedvenc játékom 😛

Speedbreaker
képet

Shaman
kár,hogy nem vótam,a Z-t ismertem,sõt játszottam is vele :-(

Egyébként MMORPG-t,s egyéb online gaméket tiltja a szabályzat ezt az Anarchy Online-ra mondom...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Rage47
tõlem
Black Hawk
módosítsuk már a szabájokat :/ lehessen mmo-kat is berakni.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Rage47
igen😊
Tatyla
pop t2t

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
berlinboy6329
Rakjon aki akar.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Qwerty4
nálam természetesen a F.E.A.R. viszi a pálmát a horror kategóriában, de mivel egy a készítõgárda biztos nem okoz csalódást a Condemned se...már várom hogy jáccak, de decemberre tervezem

Qwerty4

Speedbreaker
akkor képet is má

wesker24
az nem kifejezés életemben nem láttam még ennél durvább és parásabb játékot !!!
nálam a horror játékok közül ez viszi a pálmát !!!
Rage47
berlinboy rakhat
Qwerty4
ez a pontos cím

Qwerty4