Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rune
Igen. 😊
Nagy kedvencem volt. Meg is van eredetiben.
Nagy kedvencem volt. Meg is van eredetiben.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezzel pedig jáccottam.. syndicate?
Wizardray (vizárdréj) nemtomhány
Najó, a Tied nem tudom... Régen volt jó sok ilyen fantasy RPG-Stratégia féle cuccok. Egyik kedvenc Krynn.
Nem tudom. De idõ miatt most beszúrok egyet én is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Akkor shadow warrior. De tényleg tipp mer nem látok képet. (biztos leszûri a proxy)
Ezt a játékcímet nem ismerem... ;-) Amúgy sorry, csak rákerestem a játékra, aztán az elsõ találatnál linkeltem ide... nem gondoltam, hogy néhány helyen rossz lesz.
Nemlátom a szkrínsotot 😞
Nem. Olyan fícsõrök voltak benne, amilyenek Wolfban nem... imádtam, csak aztán elakadtam benne késõbb. :-)
Jó kis játék volt!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Dino racer 😊
Jagged Alliance?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
5 perc mulva megmondom, adjunk eselyt masoknak is, hatha betevednek 😊
1ebkent c64en toltam ezzel(legit dobozos valtozatom volt😊), de van pc-s is belolle...
1ebkent c64en toltam ezzel(legit dobozos valtozatom volt😊), de van pc-s is belolle...
Sose fogom kitalálni. Ennél még a dune is komolyabb grafikus felülettel rendelkezett 😊
Cobra mission?
Kingdom
Kingdon O' Magic
Tejössz (mer csakte vagy aktív)
Tejössz (mer csakte vagy aktív)
Nem. És mégeccer bocs h az elõbb túl korán szúrtam...
1ebkent az enyemre Bloodnet lett volna a helyes valasz, ezennel unnepelyesen atruhazom zsgaby-ra a keptolas jogat... <#gonosz3>#gonosz3>