Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a webcímet szûri le.
Amúgy nem tudok rajta állítani, nem itthon van hanem bécsben, a központban. bocs.
Amúgy nem tudok rajta állítani, nem itthon van hanem bécsben, a központban. bocs.
Akkor állíts rajta valamit, nem értek hozzá. Nem jó dolog, ha sima képeket sem jelenít meg a nagy védelem miatt. ;-)
Ez benne van a játékszabályban? :-D
Amúgy ha azt írom, hogy szörnyû irányítás, pályafelépítés... szerinted nem játszottam? Eddig csak olyat tettem fel, amit próbáltam is, játszottam is.
Ez egyébként eredetiben meg is van. :-)
Amúgy ha azt írom, hogy szörnyû irányítás, pályafelépítés... szerinted nem játszottam? Eddig csak olyat tettem fel, amit próbáltam is, játszottam is.
Ez egyébként eredetiben meg is van. :-)
firefox és a tûzfalon Dynablocator tartalomszûrõ...
Ahhoz képest annyira nem volt rossz, leszámítva a szörnyû irányítást, pályafelépítést... :-) De nem csak lõni kellett benne, néha gránát is volt. :-D
A te linkjeid rendszeresen nem jelennek meg nekem...
majd estére keresek olyat neked amit talán nemtucc<#idiota>#idiota>
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
az elsõ chaser...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
ez nem az a hackeres játék?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
sry
Igen, ezt valóban nem kéne annyira. De végülis letelt az idõ (majdnem), szóval EGY kép akár jöhetett is volna.
Az elsõ valahogyan ismerõs, de nem tudom.
A másodikkal játszottam, de annyira felejthetõnek találtam, hogy kb. 10 percig bírtam, és már a címére sem emlékszem.
Az enyém egyébként a Carrier Command volt.
Az elsõ valahogyan ismerõs, de nem tudom.
A másodikkal játszottam, de annyira felejthetõnek találtam, hogy kb. 10 percig bírtam, és már a címére sem emlékszem.
Az enyém egyébként a Carrier Command volt.
sztem ezt a "most játékon kívül berakok" dolgot hanyagolni kéne,össze fog borulni a topig senki se fodja tudni kijön,meg ki nem....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
hát nemtom...
ha mindenki cod2õröl meg nfs carbonról rak be képet azt jóhogy mindenki kitralálja, de hát a monkey islandet, az elitet meg a pirates!-t még én is felismerem,pedig soha sem jáccottam velük, de régen nagy játékok
mostakkor úgy játékon kívül berakok 2 nemolyan régi (pár éves)játékot ami nem túl sikeres. ha rögtön felismeritek akkor mea culpa

ha mindenki cod2õröl meg nfs carbonról rak be képet azt jóhogy mindenki kitralálja, de hát a monkey islandet, az elitet meg a pirates!-t még én is felismerem,pedig soha sem jáccottam velük, de régen nagy játékok
mostakkor úgy játékon kívül berakok 2 nemolyan régi (pár éves)játékot ami nem túl sikeres. ha rögtön felismeritek akkor mea culpa

Az elsõ carma dosos volt, csak csináltak hozzá win95 menüt directx 5-el.
Amúgy az õskövület gémekbe legalább volt ötlet.
Amúgy az õskövület gémekbe legalább volt ötlet.
Olyan mint azu Elite de nem az
Szorry, herceg, ígérem az utolsó õskövület részmerõl... 😊
Bár ezeket érdekesebb kitalálni, az újakat annyira sokan ismerik.

Bár ezeket érdekesebb kitalálni, az újakat annyira sokan ismerik.

Az találja ki a régieket és rakjon be egy win98 -as képet, amit 2sec alatt kitalál mindenki. :-)
Az magáévá teszi az adás jogot, amikor 15 percig senki nem találja ki, és újabb 15-ig nem kerül be új kép.
<#buck>#buck>
en meg egy szgepes expo-szerusegen lattam win95-ot, mit mondjak, maga volt a csoda a sok c64ezes, xt-zes utan 😄
en meg egy szgepes expo-szerusegen lattam win95-ot, mit mondjak, maga volt a csoda a sok c64ezes, xt-zes utan 😄
de ha mindenki ilyen õskövület gémeket rak be akkor mit csináljon az akinek win98-cal kezdõdik az evolúció?
Nem a crazy cars?
De amúgy azért mindennél én sem játszottam, csak amivel szeretek foglalkozni, azokra jobban emlékszem.