Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
na képet <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
külön pirospont ha kitalálod a fõkarakterem kasztját <#hehe>#hehe>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
íme:
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Kicsi off!
Tudom nem ide tartozik.(De van egy olyan érzésem hogy a chaser-topikba nem írnak egyhamar)
Nem tudjátok hogy hogyan lehet mûködésre bírni a Chaser-t Win7-en?
Minden ugyanaz másképpen.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

tessék képet illeszteni. 😊
www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4

www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
driverek
meg régen volt valami glsetup.exe ilyen hibára, de h ez win7-hez kell-e még, nemtom.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Sziasztok!
Igazából nem tudom hova forduljak segítségért, egy másik forumban is megírtam de segítség nem érkezett rá.
Az a helyzet hogy a régi játékok, különösen ami a baj hogy az Enemy territory is open gl hibát ír ki ponosabban ezt: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. Sok helyen olvasgattam mi lehet a hiba de az egyetlen értemes válasz az volt hogy frissítsem a drivert, ez megtörtént de ugyanugy nem következett be semmien változás.
Esetleg ha tudnátok mondani valamit nagyn megköszönném.
Vga: gigabyte hd5850
op: win7
A teljesn igazsághoz hozzátartozik az hogy pár szerverre amin nincs punkbusted beenged de nagyon furcsa szinekkel illetve akadozik is, nem grafikailag hanem minthogya internettel lenne a baj. Legutóbb a régi 7300 as kártyával futott rendesen, utána kölcsön kapott 9400 asal is ez volt már a porbléma.
Elõre is köszönöm!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A címe:X-COM.
kis utánajárással rájottem jogy ez a X-COM: Interceptor.
Tovább adom.
nah ? ugyanabbol a játékból
Muki vedd megerõsítésnek a postom 😄

http://kephost.hu/image-42AA_4C4054FC.jpg
Ám ezt nemtudni 😄...
Rise of nations
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu