Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még a #32462-re egy kis OFF, amíg keresek képet:
Persze, ebben egyetértek veled, meseszerûbb volt az elsõ két rész, de mint írtam, mindegyiket másért szerettem. A 4 zenéje jó volt, viszont szerintem egy kicsit el volt túlozva, nem tudom érthetõ-e mire gondolok. (A legnagyobb sirámom, hogy a 2. rész zenéit csak midiben hallhattam eddig...)
Egy-két elírást elkövettem még az "elemzésemben" (kosfejû ogrék, ugye), de szerintem érthetõ.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Born to win
Sorry mindenkitõl az offért.
Javítás, bár az 5. se csúnya, de ezt itt elírtam.
A HoMM 1 saját, aranyos dizájnnal rendelkezett, de számomra muris volt (lila sárkány, kék hidra, gargoyle - a legnagyobb fun 😊), persze imádtam.
HoMM 2: a disznófejû orknál idétlenebb, igénytelenebb fantasy ábrázolást keresve is nehéz találni, igaziból ez zavar a legjobban, no meg az elsõ rész dzsinnei (szõnyegen "lovagoltak" ugye), "aladdinosítása sem tetszett, a kosfejû trollok se, a küklopszok súlytalanok voltak, szóval a lények dizájnja elhibázott volt szerintem.
(A titán és talán a fekete sárkány is itt amúgy a legjobb.)
HoMM 3: szerintem szinte tökéletes dizájn (titán, dzsinn kivételével), viszont erõsen elsablonosítva (pl. ördög-angyal párhuzam, ami addig nem volt hírózos, bár nekem azért tetszett).
HoMM 4: remek TBS játékmenet, gáz dizájnnal (ugye nem kell magyarázni?), gyenge optimalizációval, eltúlzó zenével, nagy kiegyensúlyozotlansággal (Order mindent vitt).
Atomjó sztorijú kampányok, megölve azzal, hogy mindig ugyanolyan várak ellen kellett lenni, amilyenekkel mi vagyunk.
HoMM 5: korszerû grafika (kellemes dizájnnal, bár néhol elnagyolt), öszetettebb játékmenet, jó fejlõdésrendszer, kevesebb 'híróz-fíling'.
Szerintem a második és az ötödik rész is nagyon szép, ez a mai játékok 90%-ból hiányzik (grafika ide vagy oda).
Ennél jobban - egyelõre - tényleg nem offolok, én mindegyik részt szeretem - és mindegyiket másért (pl. a 3. rész gráljai).
(De nyugodtan kérdezhetsz, szívügyem a sorozat.)
Egyébként jó megfejtés, rakhatsz 😛
Grafikailag a 3. rész a legszebb, kifejteni ezt hosszabb lenne, sajnos a többi rész dizájnjában vannak súlyos hibák (szvsz, magánvélemény stb).
A 4. rész is jó, csak kilóg (nem kicsit...) a sorozatból, én inkább nem rangsorolom õket, de igazi egyedi Heroes feelinget tekintve az elsõ két rész a legjobb, más szempontból más rész.
Rakok egy képet, mert gonosz vagyok:

Born to win
(A Heroes 3 pedig mai napig az egyik legszebb játék, ha nem a legszebb.)
Ez a Heroes 2.
Egy õs-Heroes-os 😛
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
kb nálam a sorrend 3,2,5,1,4
Átadom.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero