Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber

Jaja, Disciples: Sacred Lands, vagyis az elsõ rész.
Desciples... asszem az egy

Most vele ismerkedem:

King's Bounty, a HoMM sorozat elõdje.

Még a #32462-re egy kis OFF, amíg keresek képet:

Persze, ebben egyetértek veled, meseszerûbb volt az elsõ két rész, de mint írtam, mindegyiket másért szerettem. A 4 zenéje jó volt, viszont szerintem egy kicsit el volt túlozva, nem tudom érthetõ-e mire gondolok. (A legnagyobb sirámom, hogy a 2. rész zenéit csak midiben hallhattam eddig...)
Egy-két elírást elkövettem még az "elemzésemben" (kosfejû ogrék, ugye), de szerintem érthetõ.
Scottt
Pokemon?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dave00
migth and magic??

Darkon
mi ez a hulye kep nem is ezt raktam be mind1 ez lett volna

Born to win

Boconadi
Ja, elnézést most hirtelen kevertem a 2-õt meg a hármat. De a kettõben tényleg az a kód 😛
herczeg
továbbá Schumacher, de egyébként talált...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

hupsz, a g betû lemaradt a Racing végérõl, bocsi...

Michael Schmucher Racin World Kart 2002???

herczeg
majnem

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

RelakS
Michael Schumacher Racing Car Pro Ultra Edition 1.2 <#vigyor1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

herczeg
majnem

Shaman
Michael Schumacher Gokart? :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

herczeg
áh, majnem...<#falbav>

RelakS
Michael Schumacher Collection? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

herczeg

Darkon

<#vigyor3>

Born to win

Darkon
NAgyon korrekt az elemzes<#eljen> bar en inkabb emocionalisan kozelitenem meg a 2ben sokkal kellemesebb szineket hasznaltak a design inkabb meseszeru mint a 3ban kicsit plottyedtnek hat es veszit a varazsabol az egesz. A 4ben kifejezetten tetszett a pavarotti fele zene mokas volt😊) es kb ennyi pozitivumot tudok a 4 mentsegere felhozni 5-t meg elkezdem ha kijon a hat ahogy az szokott lenni...

Born to win

Darkon
Belefer ez fel negy kornyeken

Born to win

Bocs a helyesírási hibákért, de alig látok.

Sorry mindenkitõl az offért.
Szerintem a második és a harmadik rész is nagyon szép, ez a mai játékok 90%-ból hiányzik (grafika ide vagy oda).

Javítás, bár az 5. se csúnya, de ezt itt elírtam.
Nkem sok nincs éppen, de röviden:

A HoMM 1 saját, aranyos dizájnnal rendelkezett, de számomra muris volt (lila sárkány, kék hidra, gargoyle - a legnagyobb fun 😊), persze imádtam.

HoMM 2: a disznófejû orknál idétlenebb, igénytelenebb fantasy ábrázolást keresve is nehéz találni, igaziból ez zavar a legjobban, no meg az elsõ rész dzsinnei (szõnyegen "lovagoltak" ugye), "aladdinosítása sem tetszett, a kosfejû trollok se, a küklopszok súlytalanok voltak, szóval a lények dizájnja elhibázott volt szerintem.
(A titán és talán a fekete sárkány is itt amúgy a legjobb.)

HoMM 3: szerintem szinte tökéletes dizájn (titán, dzsinn kivételével), viszont erõsen elsablonosítva (pl. ördög-angyal párhuzam, ami addig nem volt hírózos, bár nekem azért tetszett).

HoMM 4: remek TBS játékmenet, gáz dizájnnal (ugye nem kell magyarázni?), gyenge optimalizációval, eltúlzó zenével, nagy kiegyensúlyozotlansággal (Order mindent vitt).
Atomjó sztorijú kampányok, megölve azzal, hogy mindig ugyanolyan várak ellen kellett lenni, amilyenekkel mi vagyunk.

HoMM 5: korszerû grafika (kellemes dizájnnal, bár néhol elnagyolt), öszetettebb játékmenet, jó fejlõdésrendszer, kevesebb 'híróz-fíling'.

Szerintem a második és az ötödik rész is nagyon szép, ez a mai játékok 90%-ból hiányzik (grafika ide vagy oda).

Ennél jobban - egyelõre - tényleg nem offolok, én mindegyik részt szeretem - és mindegyiket másért (pl. a 3. rész gráljai).
(De nyugodtan kérdezhetsz, szívügyem a sorozat.)

Egyébként jó megfejtés, rakhatsz 😛
Darkon
Egyebkent nezd meg milyen fakonak tunik a 3 a 2hoz kepest

Born to win

Darkon
Hoho 3. Fejtsd ki van idom😊)

Born to win

Szépségre értettem.

Grafikailag a 3. rész a legszebb, kifejteni ezt hosszabb lenne, sajnos a többi rész dizájnjában vannak súlyos hibák (szvsz, magánvélemény stb).

A 4. rész is jó, csak kilóg (nem kicsit...) a sorozatból, én inkább nem rangsorolom õket, de igazi egyedi Heroes feelinget tekintve az elsõ két rész a legjobb, más szempontból más rész.

Rakok egy képet, mert gonosz vagyok:

Darkon
Nemtudom a 2 valahogy hangulatosabb a 3omnal kezdtek kicsit visszavenni a 4et meg mar nem is emlitem mert az eleg tre lett(leszamitva a zenet) 5el meg meg nem is jatszottam 😮

Born to win

Szerintem még most is jó graf - szoktam is nyomni.

(A Heroes 3 pedig mai napig az egyik legszebb játék, ha nem a legszebb.)
Heroes 1-ben nincs fekete sárkány, ott csak lila van 😊
Ez a Heroes 2.

Egy õs-Heroes-os 😛
Darkon
a helyes megfejto rakhatsz vagy aki akar

Born to win

takysoft
heroes 1-ben nincs ilyen kód😄 ez a 2-nek a kódja😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Pheaper
ez a 2 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Boconadi
Ez a heroes 1. Tudom, mert ott a fekete sárkány, aminek a kódja 32167 😄
Rage47
húú ez igy nézett ki?😄 akkor még csúcsgrafnak tartottam 😊)
Hát persze hogy a heroes2 😄 bár szerintem 3 jobb
kb nálam a sorrend 3,2,5,1,4

Pari
Sin

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Shiwo
az

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shaman
ez a 2 asszem

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ScarY MAN
Heroes 1 ?😄

...

Darkon
Akkor egy nehezet (nalam ez a legjobb)

Born to win

Imádom ezt a sorozatot.
HoMM 1

Átadom.
Darkon
Regi szep idok 3d nelkul....

Born to win

guardian hero
Akkor zorrobombernél a lehetõség.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

I.C.ram
átadom
guardian hero
Nyertél, Te jössz!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

zorrobomber
Interstate `76

I.C.ram
I76