Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(kis segítség: az pedig egy ellenséges szovjet gyártmányú teherautó...)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Hú, eszmbe jutott, mit teszek, nemrég vettem elõ, tuti alig ismeri valaki... 😊

de lehet hogy egyröl beszélünk csak más cimmel...
mind1 rakjál ha akarsz
amugy The History Channel Civil War
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
(az Activision Value adta ki, gondolom el tudjátok képzelni a játék szinvonalát)
1700-as(?) évek..polgárháború
észak és dél eseményeit dolgozza fel 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az elsõ rész azonban all-in-one: FPS, RPG, "szníki" egyszemélyben, amilyennek akarja az ember, és mint említettem nem is rövid.
Szereznem kéne valahonnan egy DOS-t, XP alatt alig lehet játszani 😊
Esetleg még a trespassert is kipróbálhatod, nekem az egyik kedvenc játékom, a mai napig az egyik legjobb ötlet az egér=kéz..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
herczeg:a multi sajnos hidegen hagy, a COD-okat kivittem, sztem is a Splinter Cell-ek nagyon jók, csak az elsõ két részét játszodtam, a Chaos-t még mérlegelem, a Double Agent szóba se jöhet, kevés a gépem hozzá, a Hitmanak vmiért nem tetszettek sohasem
SötétBarom:a Call of Chutulu-n játszodtam, abba is hagytam mert felhúzott már a 2. részben
wantonly:ahogy néztem képeket én is szimpatizálok, de az egyhamar nem jönne le az a baj
zorroember:Manhunt tényleg faxának néz ki
roblee:Thiefeket is végigvittem(1.,2.,3. részt), a Goldot nem sikerült megszereznem, pedig kíváncsi vok arra a pár új pályára, na majd azt késõbb
<#wink>#wink>
Qwerty4
Qwerty4: ha toltad a Thief-The dark project-t,akkor ne hagyd ki semmiképpen sem a Thief-Deadly Shadows-t sem. Megunhatatlan. Nagyon jókat soroltál fel, de hozzá tenném még a Splinter cell és a Hitman sorozatot. A legjobbak közé tartoznak!!!
Viszont most a Dark Messiah-t tolom, és azt kell hogy mondjam, nagyon beletrafáltak a srácok. Letehetetlen. Szép, csak gépigényes a Source motor ellenére. Már alig várom, hogy a vétvégén otthon legyek!!!<#smile>#smile>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
nekem most a manhunt az ami nagyon bejott, rakattantam, pedig en nem szeretem a lopakodos stuffokat (pl splinter cell 2percig elte tul a gepemen->utana uninstall lett a sorsa 😊)
Mondjuk még nincs meg, de a képeket, videókat elnézve sztem rohadt jó + Half-Life 2 motor alatt fut, tehát már nem lehet olyan rossz. <#wink>#wink>
Ami viszont nemszimpi, az hogy 7,5 GB. <#csodalk>#csodalk>
Szvsz letehetetlen...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
lopakodósból egyértelmûen splinter cell (bármeik ameiket még nem toltad) és hitman blood money
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
PS3 ID: kolb@szman
Milyen játékot érdemes megszerezni, sokat megnéztem a neten, de egyikre se tudtam rávágni hogy jó, vagy ami teccett az más platformra volt gyártva.Az elvárásaim jelen esetben😛C, FPS, témái:WW2, sci-fi, vietnam, horror, lopakodós(itt TPS is bejöhet), kommandós.Nem érdekelnek a multiplayerek, a story érdekel singlebe.Minimum 2004-es legyen.
És a kedvenceim sorba rakva segítségként:
1.Half-Life 2
2.Thief - The Dark Project
3.Condemned - Criminal Origins
4.Call of Juarez
5.Medal of Honor - Pacific Assault
Tehát ehhez hasonló játékok címét várom, minél többet, azután én utánajárok.<#wink>#wink>
Qwerty4
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz