Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
valahogy meg kéne oldani, hogy párhuzamosan akár 2 vagy 3 is futhasson😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Igaz kóddal, de anno, mikor végignyomtam, nekiálltam mégegyszer, hogy megnézzem a másik végét. 6-7 óra alatt megvolt 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
találtam egy torrentet a Demonoid-on, de sajna énod anem vok beregelva, így nem tudom letölteni.
ez volna az
ha van vkinek demonoid pass-a, meghívhatna. thx
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Beteg részek még lesznek, bár nem feltétlenül abban az értelmeben, mint a gyermekek faluja. A cirkuszos után is nagyon jó - bár rövid - helyszín jön. Nekem talán ez a két rész tetszett legjobban, de az egész nagyon jó.
zsgaby: 10 éve? '98-as játék, tehát új korában vehetted annyiért.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Most a cirkuszos szigeten vagyok éppen. De gondolom késõbb is lesznek beteg részek.
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
Ha senki nem rak, én szívesen tennék egyet.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Átadom, mert most lépnem kell.
Games in Collection: 680 (http://www.gamespot.com/users/Soulflier/)
uj:

Born to win
Nagyon csíptem, annak ellenére, hogy soha nem sikerült a mûtét. El lehetett azért lenni vele, fõleg mikor anesztézia nélkül vágtuk fel a palit. 😄
Átadom
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
itt egy könnyü

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬