Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy a "megjelent" az én értelmezésemben nem csak az elkészültét jelenti, hanem a hozzáférhetõséget is. Ergo egy kizárólag a saját - és esetleg a haverok - merevlemezén megtalálható játék éppúgy nem fér bele a szabályok szerint, mint ahogyan értelme sem lenne.
SuperCharger
"PC-s, megjelent" ha megjelent már, beteheted, ha még készül, akkor nem.
Csak azt nem tudom, hányan fognak vajon ráismerni.

Fantos
az szabályos ha a saját játékom képét szúrom be? végülis a szabályzatban ez nincs benne 😛

Fantos
OMG és ilyen szado-mazo animal sexet rajzolnak a gyerekek a falra abban a világban?

tigeroo
ok😊 akkor átadom a jogot, valaki rakjon
tep
azaz 😊

Chorrol-ban Modryn Oreyn házában van van ez a pazar festmény 😊

\"SLICE of LIFE\"

tigeroo
célkereszt hasonlít a...

tes: oblivion?
tep
nem

\"SLICE of LIFE\"

dudusrac
call of cthulhu

tep
itt egy másik. kicsit világosítani kellett rajta

\"SLICE of LIFE\"

tep
fear

\"SLICE of LIFE\"

The Protector

Ez mi?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Az.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Tényleg hasonlít rá csak az ps2-es játék.

blackparty
jade empire rakjon aki akar

hirtelen god of war ugrott be 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

The Protector
Na mi ez?Csináltam egy csomó képet,hoogyha valaki nem akar tenni akkor én teszek helyette ha átadja.Jó ez a topik.

The Protector

tigeroo
gyerünk emberek, képeket!
Voltan
Kellett, hogy legyen pedig...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Darkon
az

Born to win

SuperCharger
Cobra Mission?
(ha nem az, akkor egyértelmû, melyik, de ezt meghagyom másnak... )

Darkon

Born to win

Igen, most nem volt kedvem agyalni valami bonyolultabb feladványon.
SuperCharger
Max Payne 1 ?

Megeelõlegezem magamnbak a bizalmat, és rakok képet. Ráfér a topikra.

SuperCharger
Vagy nem ezzel a verióval... ez a kép vmelyik különleges kiadásában volt. Amivel én játszottam, abban sem volt.

Voltan
Ezek szerint nem játszottál még ezzel a mestermûvel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

The Settlers II: 10th Anniversary
takysoft
Egy könnyût😄 reklámjelleggel😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Fantos
ez grafhibás vagy nemtom kiveni mi látható?

Another World 😄

PS3 ID: kolb@szman

tep
Another World

\"SLICE of LIFE\"

The Protector
Egyszerû.
Another én így ezen a néven ismerem.
Out of this world ez is a címe de lehet hogy csak al.
Another😮ut of this world.
Nagyon jó game.

tigeroo
takysoft
Trackmania United rulez mondjuk😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

The Protector
Igen a carbon az.
Fiúk!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem próbáljunk újra életet lehellni a topikba.Ez kéne ide.Egy kis élet mert nagyon szeretek itt lenni de más nincs itt.

[HUN]FaTaL
world racing 2 a best😊

http://goo.gl/gd6Zi5

SuperCharger
OFF
Hát, ennél azért jóval több autós játék jön ki... arról nem is beszélve, hogy a Test Drive 3 és Unlimited közötti részei igencsak felejthetõek...

Rám a Flatout (1!) volt messze e legnagyobb hatással az utóbbi idõben.

takysoft
901 > 90 mhz
elírtam, sry

takysoft
komolyan mondogm, amióta megkaptam elsõ PC-t(amd k5 901 mhz), az autós játékok 3 részbõl állnak.
Test Drive, NFS, meg GTA😄 jöhetne már valami új 5let😄(a colin meg a carmageddon nem sikerült😄)

Gladiator
carbon

takysoft
már megint test drive, vagy need for speed?

The Protector

Ez melyik játék??

The Protector
Megéri sz.tem.

Soulflier
jó játék aszondod? megéri leszedni?

Games in Collection: 680 (http://www.gamespot.com/users/Soulflier/)

The Protector
Egyébként nagyon gagyi a grafika de a játék jó.

Fantos
szerintemcsak a köd miatt tûnik így

Broafka
szépnek tûnik, bár az ember úgy néz ki mintha nem is ott lenne! hanem csak odarakták volna...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Resevoir Dogs - a képen Mr. Pink van a gyémántos táskával