Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
mi célból készült, mi alapján?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de rakjá' 😊
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Elexis SIcnlair meg Dark Mistress között meg sztem a kis angyalka a Messiah-ból, plusz alatta ugyanebbÕl a játekbõl egy qrva.
Jobb felõs sarok nem Syberiás néni, Kate Walker?
A Caleb/Stalker-t üldõzõ bolyban van egy azonosítatlan kék robot, vörös aggyal -> Metal Mutant (Cyborg)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
javítsatok ki,ha tévedek...
Per Aspera Ad Inferi.
egyébként ha csak ezzel hasonlítod össze akkor is találsz jópár kifelejtett részt (van rajta hiba és nem saját)

Per Aspera Ad Inferi.
PSN ID.: Beegabor

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
AMUGY commandoszos gyerekek mellet ott van SNAKE!
Felül abalet táncos meg szerintem a SM. Piratesbõl van.
És asszem meglepõen sokat fedeztem fel mint amire számítotam
-középtájt a worms kukac melett lévõ "izé" az a dune-bõl az a homokszörny
- lentebb, arthastól balra az a varázsló talán simon the sorcerer
-az asztalnál (ahol a piramisfejû éppen felszolgál) a tálon pacman van
ha elrontottam, rosszul irtam, akkor szoljatok
csakúgy félálomban: a bioforge-os csóka(félig duracell<#hehe>#hehe>), blade runnertól balra a csapat közepén; ezektõl meg egy stalker menekül; molotov koktélt dobáló törpe a myth-bõl, a közlekedési tábla vlmelyik sponge bob gaméból(?), a tommygunos meg paulie a mafiából
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma