Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mivel nem tesz senki,és azt mondták lehet,ezért teszek

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

mivel a kép frencsájzokból épül fel, mondjuk egy 2007-es verzióra csak +1-2 rajz kerülne.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fantos
nemtom de jó lenne egy 2007-est csinálni

ezt mondjuk attól az orosz csávótól kérdezd, aki a képet készítette 2 évvel ezelõtt ^^

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Lacee
ez marha jó, sok kedves emléket idéz 😊
mi célból készült, mi alapján?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fantos
nyisunk külön topicot annak a képnek és ott nem zaklatnak 😛

de rakjá' 😊

Csõ all : Rak6ok képet én ? mert nem látnám,h pörögnek a képek ! és szeretnék beszálnni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

gondolom nem zavar, hogy a #34325-as képet elemezzük mindig 😛

LaliK
mi lett ebbõl a topicból... Az uccsó képet 2007. jún. 18. 20:45 kor rakták be és most van... ööö... 20.-a!! KÉPEKET

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

tigeroo
de az kate. (má írtam lejjebb)

képeket!
SuperCharger
A Caleb-nek titulált Stalker mögött/fölött Spoot-Nick van Scrapland-bõl.
Elexis SIcnlair meg Dark Mistress között meg sztem a kis angyalka a Messiah-ból, plusz alatta ugyanebbÕl a játekbõl egy qrva.

Jobb felõs sarok nem Syberiás néni, Kate Walker?

A Caleb/Stalker-t üldõzõ bolyban van egy azonosítatlan kék robot, vörös aggyal -> Metal Mutant (Cyborg)

Zomil
lol tényleg ez mekkora, ott figyel kilapulva 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a "STALKER" köznév

Amúgy aki fut a csavarokkal az nem Caleb hanem STALKER.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Vdanosss
Sims jelet vettem észre😄😄😄😄😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

az aliense,az nem az egy,hanem a kettõ. az egyben nem voltak olyan rakodórobotok, de a kettõben,olyanokkal is kellett osztani az áldást😊
javítsatok ki,ha tévedek...

RatBaG
<#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

AntiHero
Ott van a carmageddonos alatt

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

RatBaG
na találjátok meg froggert! de az üres képen mert csak ott látható jól <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Én is osztom ezt a tippet.
A Horned Reaper melletti kaszás Patrick Galloway a Clive Barker's UNdying fõhõse, a színes gömbökkel pedig a Dark Savant (Wizardry 6-8) zsonglõrködik. Ilyen játékokkal nem játszott senki sem?
Tippem a kardos csávóra az Alien alatt:

ITTEN VAN

Fantos
hehe...😛

RatBaG
ajánlom a 34330as kommentemet...

egyébként ha csak ezzel hasonlítod össze akkor is találsz jópár kifelejtett részt (van rajta hiba és nem saját)

Per Aspera Ad Inferi.

Seth
a Postal dude melletti az a Wing Commander, lentebb a légycsapóval színes lepkéket/tündéket csapkodó csaj az a Zanzhara, jobb felsõ sarokban Syberia, kockafejû a quake mellett az Ecstatica

PSN ID.: Beegabor

Fantos
csináljá jobbat 😛 tudod vannak olyan pihentagyuak akiknek van idejük ilyenekel foglalkozni szóval amíg nem vagy olyan pihentagyu hogy legyen idpd iylenekel foglalkozni addig izé...addig örülj XP

RatBaG
ez kurvára hiányos még

Per Aspera Ad Inferi.

Fantos
EDIT😮ké hólyén fogalmaztam na szal a kép nagyja van megfejtve

Fantos
Na emberek meg lett fejtve az egész kép köszönet az alább látható linken szereplõ fúrumos emberkéknek (megjegyzem kimaradt Larry-tõl balra lévõ Princes Peach)

Tigristank
You are empty

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

The Stalin Subway?

Eastfront?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tep

\"SLICE of LIFE\"

RatBaG
na egy utolsó feladvány: froggert vajon megtaláljátok? <#eplus2>

Per Aspera Ad Inferi.

Fantos
nana ne terelõdjünk kell csak megmutatam hogy egy ember mennyit írt.Meddig fogjuk ezt a képet elemezni?

AntiHero
Egy másik társadalom, fura beütéssel.... Igen ismerem õket.<#ejnye1><#boxer>Itt teszem hozzá nem mindenkivel van ott bajom csak eggyesekkel meg kettesekkel😊 (írni nem írok most jól mert 1 órát aludtam tegnap óta)

Fantos
AntiHero
😛

Fantos
háhá én már írtam snake-et

AntiHero
JA bocs Donky Island lett vóna😊(vagy monky)
AMUGY commandoszos gyerekek mellet ott van SNAKE!
Felül abalet táncos meg szerintem a SM. Piratesbõl van.

Fantos
Donkey monkey? az melyik egyébként igen prehistorich és a második része

AntiHero
Rajta van még: Lemmings, Sin, Prehistorik (vagy valami ijemi),Messiash, Resident evil 3,Donkey Monkey,COMMANDOS 2, a többit meg már írták!

az udvari bolond pedig mintha a Legends of Kyrandia ból jött volna
Fantos
bomberman, Sneak (na õt is csak azért láttam meg mert másik fórumra kiraktam és kinagyítva pont ott volt),eartworm Jim,Rayman,ugye half life,Pac-man,final fantasy (csak a kardból gondolom nemtudom jó-e),monkey island,Sam and Max,Black and White,LEMMINGS,Serious Sam,Toy story,The great evil(szinte biztos hogy nem ez a címe az a csávó aki a sorban áll az ufo mögött),Star wars klónok támadása,Worms,

És asszem meglepõen sokat fedeztem fel mint amire számítotam

Fantos
earthworm jim hogynézzmárki lol XD

Fantos
a majom felet a simsbõl van az a zöld vacak nem?

tigeroo
edit:
-középtájt a worms kukac melett lévõ "izé" az a dune-bõl az a homokszörny

- lentebb, arthastól balra az a varázsló talán simon the sorcerer

-az asztalnál (ahol a piramisfejû éppen felszolgál) a tálon pacman van
tigeroo
magamtól ennyi jött össze. most olvastatom, sokkal szemfülesebbek voltatok én annyira nemfigyeltem a részletekre😊

ha elrontottam, rosszul irtam, akkor szoljatok
szuku
nna nyúregggelt
csakúgy félálomban: a bioforge-os csóka(félig duracell<#hehe>), blade runnertól balra a csapat közepén; ezektõl meg egy stalker menekül; molotov koktélt dobáló törpe a myth-bõl, a közlekedési tábla vlmelyik sponge bob gaméból(?), a tommygunos meg paulie a mafiából

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma