Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Requiem88
egészen véletlenül ez nem valami medal of honor? asszem ott az ablakok elõtti oltárban van a továbbjutás lehetõsége, jól emlékszem? amikor ezzel játszottam el is akadtam itt mert nem tudtam merre kell menni ^^
vagy a call of duty, bár ezt nem hiszem csak a hud betûtípusából az ugrik be elsõre... sry nem tudok biztosat :/

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Barney Tech

sarkanyharc.try.hu

Hogy érted? Ezt már privibe beszéljük meg, nehogy kitörljék a leveleket.

sarkanyharc.try.hu

de nem eredeti😄

Majd egyszer játszhatnánk egy menetet...

sarkanyharc.try.hu

nékem

Valakinek megvan a játék?

sarkanyharc.try.hu

ezt még én is tudtam😄

IGEN AZ!
honnan tudtad?<#wow1><#banplz>

sarkanyharc.try.hu

SuperCharger
Return To Castle Wolfenstein - átadom

takysoft
valami quake motoros😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Itt egy régiáték, ki ismeri fel 😊 (Bocs ha rossz a képminõség)

sarkanyharc.try.hu

reaper4
jogos

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

takysoft
egyetlen szabályt sem szegtem meg. #1-tól #8-ig mindet betartottam(hisz nem is szúrtam be képet).

nem ettõl off.. (persze off,.. de nem ettõl😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Besz
Carnivores 3: Ice Age

Megnéztem egy könyvben, és valójában neked van igazad! Jogosan gondoltad azt, hogy mivel a dinoszauruszokkal együtt élt, emiatt a Carnivores 2-ben lenne a helye.
Ez a félig madár, félig gyík állat a Jura korban élt. Viszont az elõzõ részekkel ellentétben a Carnivores 3 a jégkorszakban (pleisztocén) játszódik, amikor már a valóságban réges-rég kihalt. Tehát a fejlesztõk ennek nem néztek utána valamilyen okból kifolyólag.

Ennek fényében elfogadom a válaszodat, tiéd a jog. <#eljen>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
Ma kõszívû vagyok: így sem jó.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Seth
Akkor csak simán legyen Carnivores 2 😊

PSN ID.: Beegabor

Besz
Az állat neve stimmel, a játék neve viszont némi pontosítást követel. <#vigyor1>
De már közel jársz!

Seth
Carnivores 2-Prehistoric Dinosaurs Hunt
Az állat neve pedig Archeopteryx <#kacsint>

PSN ID.: Beegabor

SuperCharger
Affene.. már megörültem, hogy milyen jó grafikájú grafikájú kalandjáték.

Ez az iránytû baromira ismerõs, de ha agyonlõnek, se jut eszembe.

Besz
Plusz pontért kérem az állat nevét is:

Besz
Virtual Hottie 2 <#miaz>

Úgy érzem, hogy ez csúnya húzás volt a részemrõl. Az a kalandjáték beszólás nem kellett volna. Így is olyan képeket készítettem, hogy az elsõ benyomás egy "point-and-click adventure games" legyen. De végülis csak nézõpont kérdése, hogy kaland, vagy akció, nem? Van topikja is itt az Sg-n. <#hehe>

Megjegyzés: Csak és kizárólag az motivált a játék beszerzésében, feltelepítésében, a csaj felöltöztetésében (már amennyire lehetett), a képfelvétel elkészítésében, hogy vajon ki fogja egybõl rávágni a megoldást. Mellesleg azt szûrtem le eközben, hogy de jó annak, aki így tud modellezni! 1. 2. 3. 4. 5. Egyszer jó volna megtanulni alapszinten. <#sniffles>

Engesztelésül rakok egy könnyebbet.

reaper4
nem. akkor off ha nem a szabályoknak megfelelõen írkálsz...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Fantos
a POP mért lenne kevésbé ismert béla?

takysoft
akkor lesz ez "off", ha nem haldoklik a topic😄
nézd csak meg mikori a utsó kép😄 (az utsó, ami a játékom elõtt lett linkelve.)

takysoft
sajnos nem ismerem.

Rövidítés-játék megoldások (csak hogy ne legyen kövezés😄)

Ismerd fel a rövidítést játék: (ezek PC-s játékok)
(Ezek mind ismertebbek, és összetéveszthetetlenek azoknak, akik ismerik)
KKnD (Krush Kill 'n Destroy)
LBA (Little Big Adventure)
BG (Baldur's Gate)
IWD (IceWind Dale)
C&C (Command and Conquer)
CS (CounterStrike)
DOTT (Day Of The Tentacle)
WOW (World of Warcraft)
GTA (Grand Theft Auto)
HL (Half Life)
MOH (Medal Of Honor)
MK (Mortal Kombat)
NOLF (No One Lives Forever)
P-IGI (Project I'm Going In)
S&M (Sam and Max)
SWKOTOR (Star Wars Knight Of The Old Republic)
TR (Tomb Taider)
UT (Unreal Tournament)
WC (WarCraft)
AOM (Age Of Mythology)
TLJ (The Longest Journey)

(ezek kicsit kevésbé ismertek, így nehezebbek, némelyiknem nem is ez lenne az eredeti rövidíteni, de így szokták😄)
MAX (Mechanized Assault & eXploration)
POP (Prince Of Persia)
SF (Street Fighter)
MI (Monkey Island)
IC (Impossible Creatures)
DS (Dungeon Siege vagy DarkStone)
FT (Full Throttle)
HOMM (Heroes Of Might and Magic)
DX (Deus eX)
AOE (Age Of Empires)
IG (Imperium Galactica)
TTD (Transport Tycoon Deluxe)
B&W (Black and White)

Besz
Ööö nem, ez nem az. Amúgy nem túl régi játék.

SuperCharger
Ez tök jól néz ki, miezmiezmiez??? Régi? Új?

Esetleg Benoit Sokal's Paradise? Ha igen, akkor kár, volt kihagynom.

(örülök, hogy végre visszatértünk a képekhez)

Besz
Kalandjáték kedvelõk elõnyben! <#smile>

Emitt a fõhõsnõnk:

Ejha, ez a cím nekem is új, biztos franciahonban hívják így a játékot. Én Cutthroats: Terror on the High Seas néven ismerem. Egyébként a Mobygamesen is lehet téma alapján keresgélni.
Barney Tech
Légyszíves fejezzétek be az offolást, vagy mindjárt nyitok egy "Ismerd fel a rövidítésrõl a játékot" c. topikot.

Besz
Pavillon Noir

Nem vagyok rá büszke, bevallom, addig nyüstöltem újfent a keresõt, míg rá nem leltem. Magamtól soha nem jöttem volna rá. Találtam egy olyan oldalt, ahol össze vannak gyûjtve a kalózos játékok. Van egy pár.

ProGabe
bocs,hogy offolok,és megszakítom a játékot,de keresek egy gammát,és már nagyon kivagyok,nem google nem segít 😞 ti pedig ismertek minden játékot 😊

egy kicsi,pár k-s játék.egy pálcikaember,aki csak fut,és csak fut,nekünk pedig nincs más dolgunk,mint benyomni a megfelelõ iránygombot,amivel szabályozzuk,hogy milyet ugorjon

remélem valaki ráismer és segít

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voltan
Ja, de 😄 Így már vágom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sorry, fenn bennmaradt még bár örvidítés, ahogy szortíroztam a már megfejtetteket.
TR
AOM
TLJ

MAX
POP
A többit már úgyis megfejtették, így azokat kispórolom:

MAX - M.A.X.: Mechanized Assault and Exploration
SF - Street Fighter?
MI - Monkey Island
IC - Impossible Creatures?
FT - Full Throttle
DX - Deus Ex
IG - Imperium Galactica
TTD - Transport Tycoon Deluxe?
A TLJ-t nem ismered?! 😮 The Longest Journey!!! Legfaxább game!
Voltan
KKnD - Krush Kill and Destroy
LBA - Little Big Adventure
BG - Baldurs Gate
IWD - Icewind Dale
C&C - Command and Conquer
CS - Counter Strike
DOTT - Day of the Tentacle (Überrulz)
WOW - World of Warcraft
GTA - Grand Theft Auto
HL - Half Life
MOH - Medal of Honor
MK - Mortal Kombat
NOLF - No One Lives Forever
P-IGI - Project Im Going In
S&M - Sam and Max
SWKOTOR - Star Wars Knights of the Old Republic
TR - Takony ragya (ezt nemtom)
UT - Unreal Tournament
WC - WarCraft
AOM - Age of Mages
TLJ - Teljesen Lüke Jóska (esse tom)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

fery02
OK, de ez még mindíg az "Ismerd fel képrõl a játékot" topic 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Zomil
én irtam DOTT-ra a day of the Tentacle
project igi: im going in ?😄

SF meg gondolom soldoer of fortune lenne, csak azt SoF-nak szokták irin😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

KKnD - Krush, kill and Destroy
LBA - Little Big Adventure
CS - Counter Strike
TLJ - The longest journey
SoF - Soldier of Fortune
takysoft
te meg kukkold meg a google legelsõ találatát a "projetc igi" szócskára, és írd be a megfejtést😄

takysoft
prince annyira azért nem ismert, a heroes meg azért van ott, ahol van, mert az ember alapból beletenne egy "a" betût is a rövidítésbe(az and szócska), csak valahogy nem szokás...

Igen sok vár még megfejtésre, sok könnyû is hátravan még😄 Nehogy már ne tudjátok, mi a DOTT, az LBA, vay a TLJ😄

Zomil
az lehet de a játékot project: i.g.i néven adták ki😄 a tokra is ez van irva😛

jóvanna régen volt😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

takysoft
"no one life forever".. ezt te se gondolod komolyan😄 nolf
(értelme se lenne😄)

a többi tökéletes megfejtés, gratula neked is. (igen a wc a warcraft... tudod wc3 😄)

takysoft
Project igi? ez oké... de az az "igi"? 😄 az is a rövidítás észe ugye😄
a többi stimmel.

Zomil
közbe eszembe jutott még dott: day of the vmi tenteizé😄 sose birtam megjegyezni😄
WC: talán warcraft?

Zomil
BG: baldurs gate
iwd: ice wind dale
mk: mortal kombat
nolf: vááá ezt tudom ez az a kémes csak nem ugrik be a neve😄
megvan no one life forever
s&m: sam and max
swkotor: nah ez azért tul egyértelmü😄 star wars: knights of the old republic
UT: unreal tournament
AOM: age of mithology
aoe: age of empires
b&w: black & white😄

hát igen meglátszik, h nem ma kezdtem😄 nem sok olyan van amit nem tudtam igy kapásbol😛
a többit nem irtam le ujra mert azokat már irták

Wreck86
P-IGI😛roject Igi
MOH:Medal of honor
C&C:Command and conquer
CS: counter strike
Wow: world of warcraft
GTA: grand theft auto
Hl: half life
Pop: prince of persia
Aoe:Age of empires
DS😄ungeon Siege

elsõre ennyi ugrott be😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers