Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Ön nyert. <#eljen>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

tonyr
cyberia ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Gregorius
Ha esetleg nem lennék itt, amikor valaki kitalálja, akkor a játk címének karaktereibõl képzett ASCII kódokat összeadva moduló 128 osztva 127 maradékot kapunk. <#vigyor0>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
nem

takysoft
Talán Time Commando?
ha igen átadom.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
az a pont az volt, amikor a keycard nem esett le a tetõrõl.

megoldás:
-vagy ne tett fel a játék patch-ét(a hivatalos oldalon nem is nagyon reklámozzák épp ezért)
-vagy ha feltetted, akkor van egy kis savegame-fixer. a hivatalos fúrumban találtam valahol, ha kell elküldöm. (vagy keress rá "BGAEFix.zip")-re. (vagy exe-re)

itt a readme-je(nem szokott mellette lenni)

Here is an updated fix for the crashing problem in the 2 green key room in Slaughterhouse.

http://www.terrygoodkind.net/~rahly/BGAEFix.exe

1:Use the 'Fix' option on your bad save to give yourself 2 keys

2:Complete this section by getting your picture(you can't come back here) make sure you give the extra key to HH.

3: Save in the robot room again ( you now have your pic).

4: Then quit the game and choose 'Swap' on your savegame.
This will teleport your save to the other side of the Trolley.

5:Load it up, and save straight away to completely fix your save game.

Have fun!
:shock:

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Gregorius

SuperCharger
Leszámítva, hogy nekem egy bizonyos ponton mindig kiakadt a játék, és nem lehetett továbbvinni... 😞 de addig tényleg a "tökéletes" jelzõ illett rá. Meg még az, hogy "eredeti", de egy francia designertõl nem is vártam mást.

Voltan
Természetesen a Beyond Good and Evil. Az egy tökéletes játék volt.
Át kell adnom a jogot, mert megyek melózni, ott meg nincs esgé fórum 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

takysoft

Gregorius
LOL, miért is gondoltam, hogy te leszel az? 😄
Igen, az

takysoft
Little Big Adventure 1, (Relentless, vagy Twinsen's Adventure)
Asszem a játék eleje😄

Besz
Ezt nézve eszembe jutott egy rövidke szóváltás az "Egy rém rendes család"-ból, amely kb. így zajlott le:

Al térdepel egy Marcy által széttépett, Nagy Dudák magazinból származó poszter elõtt. Kétségbeesetten próbálja összeilleszteni az apró részeket. Hirtelen felemel egy kis darabkát, és elgyötörten így szól: "Peg, ez most egy mell, egy orr, vagy mi?" Mire Peggy kissé szánakozva: "Te tényleg nem tudod, igaz?" 😄

Csak tippelni tudok: UFO: Extraterrestrials.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Gregorius

Requiem88
átadom a jogot rakjatok nyugodtan de valami olyasmit amit én is tudok ^^

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

"irtó tehetségesek azok a fiatalok,"

És a többes szám csak annyira indokolt, hogy tudomásom szerint ketten csinálták/csinálják.
Besz
Az hát!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Requiem88
jól látom...? Diablo...?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Besz

Besz
Nos, értem. Valóban nem egy grafikai csoda. De mivel én sose lennék képes még egy ilyen színvonalút se csinálni, ezért nem szoktam kritizálni az ingyenes cuccokat. Ellentétben a kereskedelmi játékokkal, azok sokszor megérdemlik. És nekem bõven elég, ha egy remake eltalálja azt a hangulatot, amit az eredeti játék nyújtott annak idején. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy nem kell vacakolni holmi emulátorokkal sem.

Errõl a "Penumbra"-ról már hallottam régebben, és a képernyõképek alapján azt kell, hogy mondjam, irtó tehetségesek azok a fiatalok, akik írták. Vagyis erre már születni kell.

Na de lépjünk tovább, ha nem rak senki, rakok még egyet.

SuperCharger
Az, hogy a grafikája azért nagyon gyenge. A Penumbra is ingyenes volt, de a grafika abban azért kicsit közelebb állt a kortárs kereskedelmi játékok színvonalához. Ha remake-et csinál az ember, gondolom valamennyire azért tiszteli az eredetit. Ez itt nem igazán jön át.

Az aljáról már lekopott a márvány burkolat, fent még megmaradt... teljesen élethû! 😊
Fantos
én a jobb oldaliról beszélek hogy az alja lépcsõs a teteje sima

takysoft
dinamikus pilogoncsökkentés.
ami messze van, nem olyan részletes.
ha közelebb mész, lépcsõs az is.

Fantos
az hogyí van a lépcsõs piramis meg a sima oldalu ez meg a kettõ keveréke ami nem is látezik :C

Besz
Igen, eltaláltad.

Eredetileg C64-re adták ki, aztán még 5 platformra szintúgy. Ez a lenti már DirectX-es, és az elõzõekkel ellentétben ingyenes (remake).

De nem értem, hogy mi a tragikus?

Az, itt vannak képek róla! De ettõl még te raksz!
SuperCharger
Még nem találtam screenshotot, de lefogadnám, hogy ezen az oldalon a Total Eclipse nevû az ez volna. Tragikus.... 😊

takysoft
3D grafika rettenetes. a GUI style-ból ítélve nem régi játék(ez már valami Windows-os talán már XP korszak)
De a 3D rettenetes. Ez nem egy top-seller. Ez valami olcsó vacak. Talán nem is kapható CD-n, csak online...
De nem ismerem.

Fantos
lehet ez a föld csak az a fura hogy így látszodik a hol nem pedig egy fekete folt én valami indiana Jones-ra tippelnék

takysoft
Ó.. Istemen! Igazad van....
mekkora állat vagyok😄
sry😄

Besz
Sõt az se biztos, hogy egy bolygón állunk éppen, lehet hogy a 3. holdon?! 😊
Viszont az már biztos, hogy köze sincs a Csillagkapu univerzumához.

😄 Sztem nincs 2 nap és 2 hold, az csak a kijelzõje... Nézd meg a 2. képet. A fal elõtt nem lehet a nap meg a hold 😊
takysoft
Hm... 2 nap van rajta, mindegyiket picit eltakarja egy hold. ergo nem a Föld bolygó,
Van ellenben õsi egyiptomi kultúra piramisokkal. Sci-fi+egyiptom... hmm... csak nem valami Csillagkapu játék?

Besz

Gregorius
Hát igen. Én ma a Kyodai Mahjongg 2006-tal nyomulok.

RelakS
win 3.1? Jó lesz az 16 bitesnek is, ha minden igaz ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Besz
Mivel nem érkezett pontosabb válasz, ezért elfogadom a tiédet megoldásként! <#eljen>

-

Gondolhattam volna arra, hogy mivel ma már a mahjong játékokból Dunát lehetne rekeszteni, ezért nehéz lesz. De bíztam benne, hogy talán a 2. képen lévõ egyedi játékmód segítséget nyújt a játék beazonosításában. Elég sok platformot megélt, 1986-os játék az Activision-tõl, amely 2.-ként jelent meg ebben a kategóriában. Ezeket a képeket már az 1994-es Windows 3.1-re kiadott 32 bites változatról készítettem. Meglepõ, de gond nélkül fut Xp-n is. Ez lenne a pontos neve.

Legközelebb majd valami könnyebbet kerítek!

Timbo
msn : [email protected]

aki gondolja vegyen fel 😄
40 mega az egész (1.-2. rész)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Fantos
bocs hogy off de honnan tölthetném le magát a game-et?

Timbo
mahjong.. 😄 na de milyen 😛

Besz
Egy klasszikus darab híres kiadótól, biztos sokan találkoztak már vele:

Timbo
lehet sztem 😄

Besz
PNG képet is be lehet szúrni? Valaki próbált már ilyet?

Timbo
én is a "szkámmot"😊 ajánlom azzal nagyon könnyen indítható 😊 nekem nem kellett semmit állítani csak indítottam 😊 hang is volt 😊 és have fun (:

Van amelyik elindul XP-n is, de általában a ScummVM ajánlott hozzájuk.
Gregorius
És elindul mindenféle gond nélkül? Vagy kell hozzá valami? Viszik a korszerû gépek korszerû operációs rendszerekkel vagy kell hozzá valami DOS-Box féleség?

Timbo
akkor bizony mindenképp pótold be az elsõ 3 részt 😄 ha kell az 1-2 rész >> akármikor oda tudom adni 😄 ( a 4. rész hanyagolható..)

Gregorius
Azon röhögök, hogy mondtam magamban, ha szólok, hogy valaki tegyen már fel egy képet, akkor biztos, hogy Curse of Monkey Island lesz vagy valami ilyesmi. <#vigyor0>
Persze nem ismertem volna fel valószínûleg, mert sajnos életemben nem volt szerencsém a játékhoz. Erre tessék, itt van! <#vigyor>

Timbo
az 😊 kéépet