Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viccelõdünk? 😊

UFO: Enemy Unknown (EU)
X-COM: UFO Defense (USA)
X-COM: Michi Naru Shinryakusha (japán cím, a Mobygamesrõl, hogy teljes legyen a kép 😊)
takysoft
Akkor teszek.
2 címe is van(eu/us) bármilyiket elfogadom😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Soulflier
én azt hittem az Eye of the Beholder ettõl csúnyább dolog volt

Games in Collection: 680 (http://www.gamespot.com/users/Soulflier/)

Soulflier
jajó, már meg is találtam a választ a saját hülyeségemre

Soulflier
ez valami újabb dolog?

Soulflier
A Mordor is hasonló volt, de az tán csúnyább ennél, már amennyire én emlékszek...

Nem tudom, ezt el lehet-e fogadni. Végülis az üzenetben benne van a mwgfejtés is. Szóval, ha gondolod, tegyél.
takysoft
Eye of the Beholder..
Land of Lore..

ezeket ismertem régen ilyen "fordulgatósakat"...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Valamit megint elszúrtam...
Talán majd most sikerül:

Azért ahhoz is kell tehetség, hogy az ember jó dolgok mögé írja a nevét, még akkor is, ha nincs sok köze hozzá. <#nyes>

De hogy ne csak off legyen, itt egy örökzöld, valóban zseniális játék.

Shep
Hát nem tudom, én mikor megláttam, hogy az ûrben kezdõdik, na mondom ok ez elég is volt, pedig szeretem a LA-os kalandokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BBird
Meg is van a videó róla, hátha valakit érdekel (s még nem hallott róla):
Blocks - gametrailers videó
BBird
És mostanában a wii -re volt rácuppanva. Lesz is valami lego-építõs játékuk. :-)
takysoft
Lucas? az egy marha. Talán életében egyszer se nézett be a LucasArts játékosztályára. Nem is szeret játszani, és mikor egyszer megkérdezték, készít-e játékokat, csak annyit mondott, hogy van valami osztály erre, akik csinálnak valami StarWars-os játékokat..... na ja...

Ellenben Speilberg... na õ állandóan náluk lógott.. állítólag segített a legtöbb lucas-kaland tesztelésében😄

Ez a DIG valami zseniális volt. Mondjuk Spielberg meg Lucas közös munkája és eredetileg filmnek szánták.
Seth
The Dig

PSN ID.: Beegabor

takysoft
ugyan😄

Shep
Runaway?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

takysoft
Na és ez?

PFF!
Ezen jót röhögtem így estére 😄

Voltan
Ez is überklasszik!
LucasArts kalandjátékok rule!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Timbo
Edward Van Helgen ráadásul 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
the curse of monkey island 😄

RedDevilsza
The Revenge of the Félszemû Bendzsós

Fantos
akkor egy nagyon egyszerüt

Requiem88
Zseniális megfejtés!
<#taps>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Fantos
Idõlabirintus?

Axon
Most látom, hogy ott van a kép alján a megfejtés. Na mindegy nosztalgiázni azért megfelel ez a kép is :-)

Axon

Axon
Dûne

Timbo
egy könnyû (:

Az elõbbi.
Timbo
Oddworld: Abe's Oddysee ?
vagy az exodus?

Na egy könnyût, mert nem biztos, hogy itt leszek:

Helyes válasz, látom még az ciril betûk sem zavartak meg. <#taps>
Igen az volt az, és megjelent a játék.

Az új kép megfejtése az UFO: Aftershock lenne?

Itt egy kép, hogy menjen a játék, he mégis tévedtem, akkor természetesen vegyétek úgy, hogy itt sincs.

X-Com enforcer? Vagy az a játék el sem készült? <#confused>
Csak visszataláltam.

Fantasy Wars

Most nem tudok egybõl rakni, csak késõbb, aki elõbb ér ide nálam, tehet nyugodtan.
Mivel biztos vagyok benne, hogy jó, ezért itt egy kép. Viszonylag új játék.

Gears of War... csudajó játék.
tep

\"SLICE of LIFE\"

davidka003
Talált.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

magus
ha az, akkor rakhat akarki

magus
day of the tentacle

davidka003
Itt a következõ:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nyert. Úgy látszik késõn értem ide 😊
davidka003
Full throttle?

takysoft
Ha Zó nem tesz, akkor teszek én, ha senki se ellenzi.
Úgyis könnyû😄