Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Besz
Nem teszik. Ha ezt a játékok okozta agresszió tévhitére és/vagy a játékfüggõségre értetted. Bár ez utóbbi néhány játéknál szóba kerül, de ezt inkább úgy szögezik le, hogy ez esetben igazi klasszis játékot alkottak a készítõi.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

és ugye nem szidják benne a játékokat?:S

Besz
A Discovery csatornán indult egy (lehet nem új) dokumentum sorozat "Videojátékok: a modern szórakozás" címmel. Szombatonként adják este 21:00-kor. Az ismétlés pedig hétfõn van 23:00-kor. Vagyis az elsõ részt ma este adják újra: aki esetleg lemaradt róla, most pótolhatja. Ez még csak a kezdetekrõl szólt, a legelsõ játékokról és az Amiga Corporation új generációs konzoljairól. Híres játékprogramozók, tervezõk is megszólalnak a filmben. Miközben beszélnek, sem unalmas, sok régi és új játékról mutatnak be képsorokat. Lehet nosztalgiázni a felismerésükkel.

Akit érdekel a téma, ne szalassza el. Érdemes megnézni! <#wink>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

AntiHero
Thief?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hykao
Na tessék akkor:

Timbo
a 2. (: te jössz 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ez ma a harmadik kép, amit tudtam volna és valaki kb. egy perccel elõttem benyögi a megfejtést... <#rinya>
hykao
alone in the dark valamelyik korai része 😊
Timbo

Tigristank
Így már mindjárt más. Jöhetsz. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Timbo
transport tycoon bocs 😄 csak kevertem a kettõt 😄 ez télleg benéztem -.-'

Tigristank
Ezt csúnyán benézted, mert nem az. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Timbo
railroad tycoon (: fater mai napig tolja 😄 nagy fan az öreg

Tigristank
Egy nagy klasszikus következik, szerintem mindenki ismeri. 😊

Tigristank
Sajnos nem csak az a problémája, pl. néha olyan idegesítõ, amikor támadnék, és kiírja nekem, hogy 3-4 hónap múlva fogja csak elérni és megtámadni az ellenséget, ráadásul gyakorlatilag az összes fronton, holott nyersanyagjaimból és utánpótlásból sincs hiány...
De egyébként tényleg nem rossz játék. 😊

Nagyon jó kis játék, de van mit csiszolgatni még a diplomácián, fõleg kor diplomáciai viszonyainak a valósághû visszaadásán. Nem mintha lenne nála alaposabb ezen a téren.
Passzolok sajnos nem tudok képet rakni mert az én általam választott képek 20 kb-nál nagyobbak . Sajnálom . A jogot tigristanknak adom át .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Tigristank
Helyesen Hearts of Iron, de egyébként elfogadom, úgyhogy te jössz.

Ha jól tudom akkor Iron HEarts ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Tigristank
Nem. Annyit segítek, hogy idáig 2 része van, és hogy valamilyen tekintetben kapcsolódik az Europa Universalishoz, ahhoz hasonló játék.

és a 3ik rész ha minden igaz
Ez nem az europa universalis?
mama2
Valami stratégia lehet, de sajnos nem tudom mi😛. Face of war?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Tigristank
A következõ feladvány, szerintem nem nehéz:

Helyes megfejtés. Tény, hogy nem a grafikájával hódít a játék, de mozgásban igen szimpatikus volt annak idején, nekem is régebbrõl rémlett eredetileg. Egyébként most nézem, meglepõen tûrhetõ kritikákat kapott.
Tigristank
Akkor a megfejtés: Austerlitz: Napoleon's Greatest Victory
Megjelenés: 2002. július 10.
Tehát tényleg késõbbi, mint a 2001-es Europa Universalis. Nem nézném volna ki belõle.

Pedig nem, az elsõ két EU-nál újabb. Egyébként téma (segítek: napóleoni háborúk) alapján legfeljebb a még meg sem jelent EU3 kiegészítõ lehetne.

Egyébként a Sid Meier's Gettysburg motorját használja, és ahhoz hasonlóan ezt is csak havernál láttam anno, de nagyon tetszett mindkettõ. Egyszer talán le is vadászom eBayrõl õket.
Tigristank
Europa Universalisra gondolsz? Mert az biztos nem. Ez attól sokkal régebbinek tûnik.

mama2
eropa enuversal valamelyik része?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Tigristank
Igen, az. Mondjuk ha nem segítek, akkor meg nehéz lett volna rájönni, lévén, hogy gyakorlatilag 1 teljesen ismeretlen budget játékról van szó. 😊

Viszont amit most raktál, ez meg nekem ismeretlen. 😄

Air Raid: This is Not a Drill (kicsit "csaltam", ha már tudtuk a kiadó nevét, de mindezt csak a topik érdekében 😊

Tigristank
Akkor itt egy nagy segítség: a kiadója a Big City Games volt.

Tigristank
Idáig egyik sem. 😊

BBird
...bár
Ha jobban belegondolok, mostanában divat volt ezekben a 990Ft -os árkategóriákban mozgó repülõs-hadihajós játékokban, hogy nem csak repcsi szimulátor volt, hanem néha egy hadi hajón kellett lõni az ellent.
A Csendes-óceán hõsei, stb.
A Battlestation: Midway -t nem merem tippnek beírni, talán az szebb volt egy kicsit. ;-)
BBird
Én is az egyik Beach Head -re tippeltem volna, de volt vagy 30 része, rengeteg remake és homemade változatok. :-)
SuperCharger
Beach Head... de gondolom van még vmi alcíme.

valami Pacific

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Tigristank
Akkor rakok:

BBird
Fields of Glory

Bár nem játszottam vele sokat, de mikor az 576 hasábjain láttam, nagyon ígéretes darabnak tûnt.

Rakjon, ki akar! :-)
Ez nyilván valami napóleoni cucc (egyébként én is ebben a témában készültem/készülök rakni), még ismerõs is, de fejbõl nem jut eszembe, tálán máshogy sem. Inkább figyelem tovább a teniszt 😊
😄

BBird
Annyit segítek, hogy ez nem amerikai történelem... (mekkora segítség, mi?) :-DD
BBird
És ha már rakhatok... egyszer élek is vele...

Ha háború, hát legyen harc. Vagy Ha harc, hát legyen háború... ;-)

BBird
Bocsáss meg, bár szeretem a történelmet, de valahogy a számok sosem voltak az erõsségeim, fõleg az amerikai történelem maradt ki leginkább. :-)
Pedig az évzsám pont ebben segített volna, elvégre 1861-ben miért is asszociálnánk Gettysburgre? 😉

Amúgy elfogadom, de egészen pontosan ez a Battleground 7: Bull Run.
BBird
De mivel volt nekik vagy 10 részük, s abból 3-4 amerikai területen, így tényleg topicgyilkos lesz kitalálni, melyik is volt pontosan. :-)
BBird
Hülye vagyok. az nem ilyen táblára osztott... de ez is Gettysburg, csak éppen Battleground 2 - Gettysburg. :-)
Nem. Azt mondtam, hogy nem lesz könnyû, nem hazudtam 😊
BBird
Hülye tipp 138. fejezet: Sid M. - Gettysburg?
Sportszerû leszek, és jelentõsen megkönnyítem a feladványt, így látszani fog az egész HUD és az dátum is: