Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na jó jó, de privátba megírhatnád. Ha tudnám beírtam volna 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Hát ezt kell kitalálni. Ez a feladat itt, nem? 😊
Shep
Akkor mi ez? Érdekelne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Nem orosz játék.
Shep
Ez melyik orosz játék? A Dead to Spyes, vagy melyik?

hykao
Gregorius
De az. Ez.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Crime Stories?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

hykao
Blade Runner
Talán egy fokkal nehezebb:

SuperCharger
Amazon egyértelmûen a legtáposabb volt, jó hosszú botok+gyors mozgás.
Barbár a bazi nagy kétkezes fegyverei miatt szerettem, jó kis kombói voltak vele.
Kipróbáltam a törpét meg a lovagot is, de ugyanaz volt a bajuk nálam: mikor oldalra akartam ugrani az ellen elõl, baromi picikét ugrott, és nem is oldalra, hanem inkább elõre és oldalra ugrott, egyenes bele az ellen kardjába... 😞 meg vhogy a pajzsozás sem akart mûködni. Akárhányszor blokkoltam, az ürge hátrahõkölt, és messzebb kerültem... ezért inkább oldala akartam ugrálni blokkolás helyett, ami a fentiek miatt nem mûködött.

Seth
Az<#eljen>

PSN ID.: Beegabor

Paradise
<#eljen>

SuperCharger: Én a barbárt kivéve az összes karaktert használhatónak találtam, de a legtáposabb az Amazon (vagy tolvaj?) volt szvsz... volt egy olyan kombó, hogy megütötted az ellenfelet és visszaugróttál, gyakorlatilag mindenkit le lehetett úgy darálni, hogy hozzád sem ért, ha volt elég hely hozzá.
Seth
Francokat, nálam a lovag volt a legjobb, barbár lassú,uncsi volt vele a kezdés, csaj szintén, törpe meg ...hát törpe, nem szimpatikus 😄

Seth
Na mivel biztos vagyok benne hogy az, íme az enyém

SuperCharger
Lovaggal? Sztem lovag meg a törpe teljesen használhatatlan volt... 😊

Seth
Severance- Blade of Darkness

Hogy témánál maradjunk. 😊
Nem hiszem, hogy nehéz, mivel egy igazán kiemelkedõ és sokak által ismert alkotásról van szó:

Emlékszem anno azért nem játszottam vele, mert borzasztó csúnyának láttam, de most egész jónak tûnik... Rakok máris másikat.
Besz
<#taps>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Die by the Sword
Besz
Valóban nem, ez más.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

nekem a Morrowind jutott az eszembe,de nem az.

Besz

besz a majdnem nyerõ😊
Huntung Unlimited 2008 😊
Tiéd a jog 😊

Besz
Hunting Unlimited 3?

Szerintem mindenképpen HU, de hogy melyik rész a sok közül, hát, nehéz ebbõl a kis képrészletbõl megítélni.

SuperCharger
Bear Hunter 2005?

Én nem tartom olyan rossz ötletnek Gregorius ötletét...
Úgyhogy rákerestem google-n és ezt ezt találtam:
http://dailyscreenshots.de/screenshot/pacific-storm/pre-release-2-1426011
Gondolom így már azért van bizonyíték és akkor egy képet én is szúrok be 😊
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_03/b.jpg

Bocsi de csak így tudom feltölteni

Gregorius
Olyanok benne a felhõk mint a Midway-ben.

a felhõk alapján az area51-re tippelnék (de ez csak móka volt).
szerintem hidden and dangerous 2.
tigeroo
silent hunter?
Pacific Storm!!!!!!
Talán az Alias de szerintem a sima!!

ezt tudom,hogy ismerem, tudom,hogy sokat játszottam vele, a neve itt van a nyelvemen,de az istenért sem ugrik be!

mama2

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

na jó, megkönyörülök rajtatok. a komoly kihívás a supercow nevezetû játék volt (meg felhõk. sok felhõ).
rakhat, aki tud.
SuperCharger
De ö felnyomta a monitorán a brightness-t, és már látja azokat a felhõket, amik épp most tûnnének csak fel... 😊

ej, szakember kell ide, aki komoly kihívás elé állít benneteket.
itt a feladvány:
[/url][/img]
Shep
Hol vannak rajta felhõk? Nagy feketeség+madártoll+egy tépett kotta ennyi van a képen-

mama2
Ezt de elkurtam😛. Ott van fönn a játék neve LOL. Na mindegy.

mama2
Na mivelnem rak senki, rakok én.

Gregorius
Én támogatnám azt, hogy ha valaki megfejti a játékot, akkor arra adhatna valami bizonyítékot. Belinkel egy képet, amin ugyanaz látható vagy valami hasonló. Ezt nem olyan nehéz megtenni a játék nevének ismeretében. Ebben az esetben nem kéne megvárni a feladvány ötletgazdájának a válaszát.
De hogy ebbõl ne legyen kavarodás, ha megjelenik egy ilyen ellenõrzõ kép, akkor is az tölthetne fel képet legközelebb, aki elõször megnevezte a játékot.
De ha ez mind nem értelmes szerintetek, akkor csak javasolnám a #2-es szabály alkalmazását, mert így elég sokáig áll az oldal, hogy mindig beugrik valaki, és utána nem történik semmi.

Fantos
lol a felhõk ismerõsek 😄
egyébként igen az pontosabban a kettõ lechuck revenge

takysoft
monkey island
vagy a 2 e talán a 3.
(nem biztos csak ismerõsek a felhõk.)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Shep
Haydn az elveszett szimfónia 😊

nagy a kísértés, de nem tudom <#wink>
mama2
Aha, értem. De jegyezd meg: az arena51-nek, sokkal szebb a grafikája. Szóval ha egy csúnya grafikájú játékból mutatnak neked képet, hogy találd ki, akkor nem az Area51-et mond.

Fantos
mivel senki nem rak ezért bátorkodom rakni:

elõször (#35782) azt hittem, hogy az a helyes válasz. utána (#35787) már csak reméltem. de nem jött be. <#wilting>
mama2
Te miért állandóan az Area51-et mondod?😄