Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elnézést a kis képért, de normálisabbat hirtelen nem találtam:

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
És nem is filmadaptáció, bár késõbb készült film is a játékból, ennyit segítek.
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Azt hittem nem lesz ilyen nehéz 😛
A játék neve:
American Civil war - Gettysburg
Csak az a baj hogy egyik Torrent site-n sincs fennt a teljes... :/
Ez is csak a Free Trial...
böngészõben nyomsz a képre egy jobb gombot és "Kép címének másolása"
Arra katt, aztán beilleszted ide.
(nem biztos hogy az opciónak ez a neve minden böngészõben)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
De én nem értek ehez... :S
úgyhogy így tudom mutatni:
http://kepfeltolto.hu/i/?52457
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
De csak mert történelmi játék 😊
És mivel teljesen biztos vagyok a megfejtésben (mivel nekem is megvan a játék, fel is van instalálva) Ezért mindjárt csinálok és kirakok egy képet 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Itt egy kis gondolkodtató:
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
ha az átadom
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
annyiradeannyira szerettem ezt😄