Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mingyá keresek valamit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Kellene egy kis önkontroll, én inkább nem fejtek meg, ha nem tudok rakni, vagy valahogy rakok mégis. (Na jó volt rá példa, hogy nem voltam itt utána, és így más közben megelõzött, de nem is bántam.) Mindenesetre nem lenne probléma, ha úgy pörögne a topik, mint anno, de egy-két kivételtõl eltekintve már szinte csak "ismételjük" magunkat.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Valaki felvetette, hogy a megfejtõ legyen köteles képet rakni... hát én támogatom.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Hirtelen a Pool of Radiance 2 ugrott be.
Ha netán az, akkor rakjon aki akar.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A Subwar 2050 sem volt rossz, a maga idejében. De ezt is imádtam. :-)
Rakjon, aki tud valami nehezet is. :-))
Na itt egy könnyû: