Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crysis

tep
ez de jó játék...még ma is 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep

\"SLICE of LIFE\"

tep
undying

\"SLICE of LIFE\"

Voltan
E!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Király volt benne ez a mini-game. Néha csak azért töltöttem be, hogy ezzel játszak 😄
Mingyá keresek valamit.

Aquli
a VII az 😊.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Voltan
Might and Magic VI, vagy VII.

Aquli
Nem, és hideg. Annyit segítek, hogy alapvetõen nem kártyás játék.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

dudusrac
magic the gathering

Aquli
Egy - remélem - nehéz:

Úgy érted, baj, hogy akkor kerültem vissza a gép elé?
RatBaG
nehezedre esett volna válaszolni...

Per Aspera Ad Inferi.

<#eljen>
Aquli
Prince of Persia 3d?

Akkor tegyek újat vagy valaki megfejti? 😊
Tigristank
Én speciel még sose mondtam le a képrakási jogomról. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

RatBaG
ez a sands of time elõtti 3d persia lenne?

Per Aspera Ad Inferi.

SuperCharger
Szép pre-render, kár, hogy a végleges játék nem így nézett ki 😊.

Huh, igaz... becsszó, mikor elõször megtaláltam a topikot elolvastam, de túl sokan passzolnak. Gyakran a topik nem is azért "ragad be" mert Zó beszúr valamit, amit rajta kívül még mondjuk 5-en ismernek Mo.-n, hanem mert aktuális megfejtõ nem tesz képet. (Megjegyzem, megértem, hogy mondjuk valaki a melóhelyérõl fejti meg és nincs igazán ideje tenni, nekem is volt ilyen, de akkor megigértem, hogy teszek, ha hazaérek...) Mind1, rinya OFF, itt egy könnyû kép:

És annak értelmében átadja a feladvány szerzõjének vagy egy random nicknek a legutóbbi oldalról 😊

Kellene egy kis önkontroll, én inkább nem fejtek meg, ha nem tudok rakni, vagy valahogy rakok mégis. (Na jó volt rá példa, hogy nem voltam itt utána, és így más közben megelõzött, de nem is bántam.) Mindenesetre nem lenne probléma, ha úgy pörögne a topik, mint anno, de egy-két kivételtõl eltekintve már szinte csak "ismételjük" magunkat.
edios
Ezt a felvetést a szabályzat második pontjában találhatod😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Az.

Valaki felvetette, hogy a megfejtõ legyen köteles képet rakni... hát én támogatom.
Gregorius
Ez aztán a játékos szellem!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Biztos, hogy toltam anno.
Hirtelen a Pool of Radiance 2 ugrott be.
Ha netán az, akkor rakjon aki akar.

Mivel tökéletesen biztos vagyok a válasz helyességében, ezért íme egy könnyû kép:
Populous: The Beginning. (Hatalmas játék!) Sajnos azt nem tudom megállapítani, hogy az alapjátékból, vagy a kiegészítõbõl van-e a kép.
Aquli

OK, rakjon valaki én kiszálltam! 😊

Igen. Bár nem mondanám biztosra, hogy nem a kiegészítõbõl van a kép, de mivel magam sem tudom (csak most kezdtem gondolkozni a megfejtésen 😊, kár szõrszálhasogatni.
Syndicate

Broafka
megölted, szemét! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Úgy látom annyira nehéz, hogy meghalt a topik...
Nem akartam megfejteni, mert nincs idõm rakni. De nem akarok gonosz lenni szegény topikkal szemben, így kaptok egy könnyût, garantáltan megy nélkülem is:

takysoft
talált rakhatsz.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Pedig az: Revenge on Army
tigeroo
valamelyik tomcat játék

nem az iskolás és nem a katonás😄
takysoft
Tessék!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evil
részemrõl rakhat aki akar.

következö ?

<#szomoru1>

Evil
Neverwinter Nights volt 😞

Evil
Nem 😊

dudusrac
ghost master

Evil
Hajrá 😊

BBird
Sub Culture.
A Subwar 2050 sem volt rossz, a maga idejében. De ezt is imádtam. :-)
Rakjon, aki tud valami nehezet is. :-))
Aquli
El se hiszem 😊. Tényleg csak gyenge tipp volt, talán még nem is játszottam a game-mel.
Na itt egy könnyû:

Timbo
😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
nyert.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Aquli
vagy esetleg a Future Flight Simulator? 😊