Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon

amlegyen😊

Born to win

hykao
Pedig már épp bekészültem. 😊
Darkon
Csak ne vilaghaborusat😛

Born to win

hykao
Frets on Fire
milk41
úgylátszik nem linkel senki képet,akkor majd én teszek:

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

akyyy
horde, csak simán😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tigeroo
for mother russia!
takysoft
For the Horde!!!!!!
Fuck the Alliance!!!!

(mondjuk az más😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Timbo
horde?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

A megoldásod jó.

Ez vmi orosz fantasy rts? Rage of mages ugrott be, de nem az...

akyyy

itt egy kép addig, ha mégse az, akkor sory:S

akyyy
GADGEt TYCOON! 😄DDDDDDdddasda

Hideg.

tigeroo
Neighbourhood workers from hell?<#idiota>

Darkon
Az

Born to win

Menzoberranzan?

Ha netán az, akkor rakjon aki akar, mert melóban vagyok, és nincs idõm képet keresgélni, és feltöltögetni.

Darkon
Uj

Born to win

SuperCharger
Nyert.

Darkon
Snoopy vs. the Red Baron

Born to win

SuperCharger
Akkor kép...

Bercy
azám
szucsy89
na milyen nagy off lett, én csak egy megjelenést kérdeztem😄😛
Oh tényleg ^^'
A 4-et meg inkább nem minõsítem mert minõsíthetetlen. Hogy mit tettek szegény Heroes-al... <#szomoru1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én a HoMM IV-rõl beszéltem.

A viszont Disciples 2 pedig minden idõk egyik(?) legkiemelkedõbb látványvilágát felvonultató játéka.

Azt hiszem ideje lenne visszatérni a képekhez.
Broafka
lehet, de a heroes 3-nak nem a grafikája a lényeg, hanem a hangulata, és az verhetetlen! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SuperCharger
Annyira vártam anno ezt a játékot, és annyira csalódtam benne, mikor megjött...
Wargasm

Hát a csilivilizést részben igen. De ahhoz a hangulathoz amit a Disciples 2 varázsolt a gépemre azzal nem ér fel a H5.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ebben is van igazság (és itt most vonatkoztatom az említettekre a megállapítást), szerintem például a HoMM IV az újításainak egy részét éppen a - HoMM III-mal egyidõs - Disciples-tõl vette.

Mindenesetre ettõl függetlenül a konkrét játékok más stílust képviselnek a mûfajon (TBS) belül, és ezen néhány elem esetleges átvétele sem változtat.
takysoft
mind1, hogy annak idején nagyon régen melyiknek jelent meg elõbb része.
azóta eltelt 10-20 év, az új verziókat simán koppinthatják egymásról.
(ennek semmi köze alant említett játékokhoz, KB-t nem is ismerem. csak úgy általánosságban megjegyeztem.)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

OFF:

A Disciples annyira HoMM-klón (fantasy TBS), amennyire a Half-Life Duke Nukem 3D-klón (sci-fi FPS). Csak az elõbbi ritkább, ezért könnyebb egybõl összemérni õket.

Viszont a HoMM sem a KB nyúlása. A játék alapvetõ logikája más, hiszen az elõdben egy csapattal kalandozgatunk a világban, a HoMM-ben viszont a várak menedzsélésén van a nagyobb hangsúly. Az egy más kérdés, hogy a KB-ért is felelõs fejlesztõ egy hasonló jellegû high-fantasy világot épített fel, így hangulatban valóban közelállnak egymáshoz. Játékmenetben már kevésbé.

Ennek megfelelõen a King's Bounty: The Legend sem lesz HoMM-klón, ahogy azt sokan sajnos elkönyvelik.
Jó, föladtam innentõl <#vigyor2>

Bercy
nem
Spearhead?

Bercy
nem nagyon
Ez nem egy rpg volt?

Bercy
Nem, és nem is sorozat. Úgy tudom, hogy csak ez az egy rész készült ebbõl.
Armored Fist 3? 4. rész nem volt az csak nyomtatási hiba 😊

Ez a game benne volt egy õsrégi PC-zedben még anno és a sorozat 4. része, de a neve nem jut eszembe :S

Egyáltalán nem az, amúgy elég régi sorozat ez is.

Viszont a Heroes az KB utánzat 😉

Zomil
grafikában és az egységek részletességében felülmulja 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Broafka
mekkora Heroes utánzat ez...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Bercy
Sajnos nem tudok tenni, míg haza nem értem. Ha valaki akar, tegyen nyugodtan.
Az biza, M.A.X. 2
te raksz.

A legjobb fansite.

Q3 2008Q3 2008
Zomil
miért? jön? 😄

amugy 2öt imádtam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szucsy89
egy kis off: a discliples 3 nem tudjátok mikor jön?
A válasz helyes.

A új kép a M.A.X. 2-bõl van?