54599
imerdlogo.gif
  • Rage47
  • Rage47
    Blood
  • nab
  • nab
    The Fifth Element
  • pamparampa
  • TOMSILENT
    PS2? mieze Juiced.
  • AnarchoiD
  • xxdani
    oooohhhh yesssss... Köszönöm!!!
  • Világpolgár
    Guldkorn Expressen
  • xxdani
    Sziasztok. Bár nem teljesen ide tartozik, de leginkább itt kaphatok választ:)
    Réges régen még a DOS-os időben volt egy játék aminek a címére lennék kíváncsi.
    A játékban egy vonatot irányítottunk és folyton a segítségünkre volt egy méhecske akivel a váltót tudtuk átváltani. Időnként el kellett takarítani a földet a sínről valamint a tartályokat feltölteni szintén a méhecske segítségével. Emlékszik valaki a nevére? :)
  • tutituti
    megint dp. de még azt kihagytam hogy nagy esélye van hogy valami trójai vagy malware vírust szedtél össze.Futtass le egy vírus ellenőrzést.Malware-t sok vírusírtó nem mutatja,keress rá neten melyik a legszimpatikusabb.
  • tutituti
    na amennyire látom és utánaolvasva megtudtam a hiba amiatt van hogy van ez a Tages security cucc.Egy egy másolás elleni védelem.Emiatt sokaknak crashel/t a windows.
    X3 Terran Conflict-nál jön el főleg.tehát 4 fórumnál is emiatt a játék miatt lett a hiba.ha esetleg ezt raktad fel ez lehet a ludas.
    A megoldás lehetaz hogy a játék aminél ezt tapasztalod valami másolásvédelem miatt(atari játékoknál pl.) folyamatosan blokkol.
    indíts egy daemontools ha azt használsz és távolítsd el a virtuális meghajtókat.Ha ez nem működik akkor jelezz vissza.
  • Rash87
    Kösz,mindkettőtöknek.
    Én is valami ilyesmire gondoltam, hogy valami túlmelegedés lehet.
    Nagyon nem akarok tényleg offolni,szóval egy képbe szedtem mindent.
    Kép!
    Everest volt fenn,szóval az alapján csináltam ezt a hőmérsékletes képet,előtte,meg játék közbenit. Bár nem tudom,hogy mik a megszokott paraméterek. De így hátha tudtok valamit mondani,hogy jó v. sem.

Illetve bal oldalt,meg a evewntwmr által kiírt dolgok vannak,mikor leállt a gép. Őszintén nekem sok dolgot nem árul el ez se.

Egyébként a takarítás sem oldotta meg nyáron,mert kb. 2-3 havonta szoktam,sűrített levegős spray-vel, igaz most nem volt vagy 4 hónapja. De nyáron tudom,hogy utána is jó párszor leállt megától.
    Csak most nagyon zavaró,mert 10 percet se bír kb. ki.
    Nyáron a Fallout 3-al csinálta, most a Trine 2-vel.
    Szóval tűz és víz a két játék,gépkihasználásilag :)
  • Gregorius
    Nem kell Win reinstall. Nem fog rajta segíteni. Ahogy Damien írta, vagy túlmelegedési probléma, vagy memóriaprobléma. RAM/VGA.
    De nagyon sokat segítene rajtad, ha beírnád, hogy evenvwr a start menübe, és az eseménykezelőben megnéznéd, hogy mi a hiba.
  • tutituti
    jut eszembe(bocs a duplaposztért):vagy lehetne egy win reinstall is de a legjobb ha leírnád a pc-d paramétereit meg hogy melyik játékoknál van ez a probléma.
  • tutituti
    LEhet a videókártya vagy a processzor melegszik túl és emiatt.
    Vagy talán a vinyód haldoklik és azért kapcsol ki.
    Rakj fel egy hőmérséklet diagnosztizáló programot(aida32) és nézd meg mikor játszol mekkora a hőmérséklete a procinak meg a vga-nak.
    ha mocsok magas akkor az a hiba.Akkor van olyan lehetőség hogy kitakarítod a gépet belül mert egy tonna por van benne.tehát a ventiket kifújatod vagy kiporszívózód,de elég az is ha jó erősen odafújsz(por a szembe nem mókás:D ).
    Én nekem hirtelen ennyi ötletem van.
  • Rash87
    Őszintén nem tudom,h ezt a kérdést hol tehetném fel...
    De hátha,van itt valaki,aki nagy gamer,s tud segíteni.

Mi okozhatja azt,hogy elindítok egy játékot,hallom ilyenkor hogy rendesen felpörög a gép, aztán kb. 10 percet játszok,utána kikapcsol az egész gép...
    Tavaly nyáron is volt hasonló,akkor játszottam utoljára,de akkor jó pár órát bírta,de akkor is ritkán csinálta ezt. Most meg,egyből egymás után kétszer is,pedig nem egy nagy játékról van szó...
    Ötletek?
    Vagy hogyan tudnák utána járni,hogy mi okozhatja?
  • tutituti
    pár hete a filmet újra megnéztem.Azért kerestem rá.Volt valami halvány emlékem hogy kalandjáték-szerű is volt.Rá is keresek gog-on.
  • BBird
    Megnézés nélkül is simán kitalálná az ember, már aki ismeri a filmeket. :-)

(Egyébként ebből volt egy klasszikus point and click kalandjáték is, az még talán ismertebb is.)
  • tutituti
    URL-t nem megnézni,sajna tabletről nem tudtam feltölteni.

• tutituti
    utána kellett keresnem mert csak a valour volt meg.
    keresek képet/játékot rögvest:)
  • BBird
    Nyertest kiáltunk! :-)
  • tutituti
    azt hittem csak atarira volt ez,de tévedtem.
    még amiga és pc-dos verzió is volt.

Legends of Valour
  • lang14
    ..volt egy olyan hullámvasút ami kilőtte az embereket aztán a végétől visszagurult. Simán ki lehetett a levegőbe lőni őket.. nem szerették akkor is meghaltak mint a vízbedobásnál..
  • BBird
    És mivel jó a megfejtés, íme:

• BBird
    Wacky Wheels
  • zorrobomber
    Igen, most jó. Játszottam vele, ismerős nagyon.
  • biomage
    pontosabban Tyrian 2000
  • Bandris86
    Most jó? :)
  • Bandris86
  • Bandris86
  • Calver
    úgy senki nem fogja megfejteni, mivel az oldal ahonnan linkeltél ennek annyira nem örül
    avagy: egy szép no hotlinking feliratú képet lát csak a halandó alapból.
  • Bandris86
    Csalni nem ér!!

• bazsi83vp
    Tyrian .... amúgy véletlen pont ott a név a 683-as képen.
    A jogot ha nyertem, Bandrisnak átadom-
  • biomage
    nem
  • Bandris86
    Xenon 2
  • biomage
  • biomage
    és így? :)

• Calver
    hú ezzel mennyit szórakoztam... és mennyire nem jut eszembe a címe
  • biomage
    én csak a harmadik vagy negyedik pályáig jutottam el, amikor egy felépíttet vidámparkot kellett működtetni.

És akkor most a feladvány :)
    Ez volt a másik nagy kedvenc még nagyon régen :D, kíváncsi leszek ki ismeri majd fel :D