Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber

zorrobomber
rakok vmit rögvest

Curze
Azaz! <#vigyor2>
Grat! <#eljen>

zorrobomber
Anno 1404? 😊

Anno 1702?

Curze

Világpolgár
Ez gyors volt. 😊 <#eljen>

Curze
Congo: Descent Into Zinj

Rage47
hahah egybõl beugrott nekem is errõl 😄
Világpolgár

Az 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tutituti
Warhammer?
Ha ez sem,nem találgatok tovább.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Világpolgár
Starcraft II Wings of Liberty?

egyik sem 😄
még egy kis segítség

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tutituti
Ûrstratégia lehet.Ez szinte biztos😊
Homeworld-re tippelnék vagy talán X3-ra.Más most nem jut eszembe.De mocsokmód kíváncsi vagyok már!

ennyire nehéz lenne ez? O.o

Nekem az FF7 feledhetetlen élmény volt nextgen korszak elején és egybõl magával ragadott, nem számított milyen kocka volt a grafika. Hangulat a lényeg amit nagyon megad. DeusEx dettó, még tavaly feltettem milyen és rá kellett jönnöm hogy a mostanában kiadott játékok hulladékok a régiekhez képest.

Zomil
Na igen FF7 is kihagyhatatlan ha vki szereti a jrpg-t nagyon be tud szippantani és elég hosszu is.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A darkstone hangulata nagyon ott volt, és a zene... nyami.

FF7 megvolt?
Mert azért az is mindent visz.
Jó hogy eszembe juttattátok a BG-t most úgyis csak laptopom van neki is esek rögtön,amúgy is tervezem régóta.

Ajánlanám még esetleg a Metal gear solid 2-t is abból az idõbõl.
Diabló klónnak meg ott a Darkstone.
Ha valaki el tud vonatkoztatni a grafikától rájön,hogy régen sokkal jobb játékok voltak,ugye mindenkinek van "csak még egy szintet\következõ küldit megcsinálok és megyek aludni" emléke?

A Béna.

Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Forgotten realms demon stone?

Calver

Calver
Dragon Age 2 <#nevetes2>
ez zseniális volt <#taps>
na mindjárt dúrok valamit.

kis könnyítés ha így nem megy

Mégsem az, 7th Legion a megfejtés
Kövi kép pedig:

KKND?

Zool, kép alapján Chupa Chups.
tutituti
Na egyet a DOS-os korszakból
(címét ne nézzétek,nem volt lelkierõm feltölteni máshová)
Plusz kérdés:melyik cég promója miatt csinálták?

tényleg az, tudtam láttam én valahol azt a napot de nem tudtam hova tenni

tutituti
terraria!

RedDevilsza
nem

Worms?

Calver
nálam elsõ rész a favorit, mert sztoriban és karakterekben szimplán MINDENT üt... egyszerûen nem találkoztam még olyan játékkal, ami jobban beszippantott, mint BG1 - bár ehhez nem árt, ha az ember semmit sem tud elõre arról, h milyen vicces dolgok fognak még itt történni <#hawaii>
kettõ is jó volt, de ott nincs Monty és Xzar <#bohoc>

meg írtam még az Anachronox-ot, az hasonlóan iszonyatosan ütõs történettel rendelkezik, telenyomva elég elvont humorral, és még pár könnyfakasztó jelentettel is. szvsz kötelezõ.

Zomil
Nah igen...Baldurs Gate 2 számomra minden idök legjobb játéka és ugy néz ki már esélytelen h bármelyik játék is letaszitsa a tronrol...sajnos...

Ha diablo bejött ajánlom még a Nox-ot, ez is hack&slash, iszonya hangulatos, vicces, a történet is jo nekem diablo után ez a másik kedvenc hack&slash tipusu játékom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RedDevilsza
Ja a szöveg a GoW-ra vonatkozik nem a feladványra.

RedDevilsza
Egyik kedvenc játékom 😊 Coop-ba vagy 6szor végigvittük haverral.

Calver
*mint porszívó a hörcsögöt
ami irl mellesleg elég rémisztõen néz ki

Calver
Baldur's Gate-re btw úgy készülj, hogy:
a) nézz körbe itt, szedd le a fixpack-et legalább, esetleg tweakpack-et is, bár ahhoz nem árt tudni mi micsoda
b) használj Baldur's Gate Trilogy/BGtutu modot, h elsõ rész második motorja alatt fusson
c) widescreen mod hogy legyen nagy felbontás + font mod sem árt
d) az elsõ rész 100+ óra, a második akár 200 is lehet, és mindkettõ elképesztõen addiktív, fõleg mert a sztori beszippant a porszívó a hörcsögöt. több heti hideg élelem beszerzése ajánlott, legalábbis én elsõ rész végigjátszásakor közel egy hétig nem láttam az eget. <#idiota>

SG-s topicja meg itt

tigeroo
nos, köszönöm! max payne 1-2 megvolt... szerintem a baldurs gatet próbálom meg 😄 deee elõte a darkened skye-t, megnéztem egy trailert belõle és bejött a humoros párbeszéd belõle😊

alice-t vittem egy darabig de kibaszott kurva nehéz egy játék 😄😄
SuperCharger
Jó link, kábé mindent elmond... 😊
Csak még egy addendum:
Darkened Skye
TPS-akció-kaland, nagyon jópofa, élvezetes, hangulatos, és eléggé a radar alatt maradt annak idején.

SuperCharger
Alice - kihagyhatatlan
(bele van csomagolva a nemrég megjelent Alice: Madness Returns-be, úgyhogy nagyon vadászni sem kell)

http://www.ipon.hu/elemzesek/pc_s_jatektortenelem_2002___1._resz/1094/9 innen sok jelölt van, 2000-tõl nézd de elõtte is megkukkanthatod mi volt a felhozatal

Talált 😄 nem gondoltam volna elsõre sikerül

Broafka
nem rég tettem föl a max paynem és nem volt a storymesélésnél hang, csak a lövések és lépéseket lehetett hallani 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

RedDevilsza
Gears of War?

Calver
Baldur's Gate 1-2, Anachronox kb kötelezõ "abból" a korszakból, gyakorlatilag ezeknél jobb története azóta sem volt semmilyen játéknak. ha TPS is jöhet, akkor meg Max Payne 1-2-t is pótold, nem véletlenül emlegetik sokat klasszikusként.

tigeroo
kérdés:

drakan, deus ex, diablo 2, ehhez hasonló volumenû játékot tudtok ajánlani?

nekem eléggé kimaradt ez a korszak, szeretném bepótolni!

ha tudtok ajánlani jó játékokat ebbõl az idõbõl megköszönném (akció-fps-rpg)
jump'n'bump?