Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltételezem ugyanaz a kettõ, mivel a Rally Championship angol címe azonos, az 1994 -es verzióval.
No mind1... Következõ! :-)
A fejlesztõk ugyanazok. 1994-ben adták ki Network Q RAC Rally Championship néven.
1996-ban pedig tök azonos grafikával: Rally Championship néven. :-)
Mivel nem tudok rakni, rakj! :-)
shaken, not stirred
Nincs hangulata??
Megkockáztatom, hogy még a dio 1 hangulatára is ráver.
A zenéje meg egyenesen zseniális!
Biztos nem játszottál vele eleget.
😛
átadom mivel csak úgy benéztem.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
shit, nem akartam megoldani, azt hittem rosszul emléksze ma nevére! 😄
nah mind1, keresek valamit
amúgy valamiért olyan nyomasztó kis hangulata volt, és... ez nekem tetszett! 😄
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
borzalmas játék, de hangulata van mégis 😊
valami Dark Stone vagy nem tudom már mi volt a neve! <#szomoru1>#szomoru1>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
jó game volt nagyon

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A játék célja, hogy a kép alapján találjuk ki a játékot, ami megfelel a fentebb írt szabályoknak. A képen ott volt információnak a neve, ami alapján rá lehetett keresni és kikövetkeztetni. Bár a death mint PC game nem volt egyértelmû, nem volt olyan egyszerû.
Ja igen és eltaláltad persze 😊 .
shaken, not stirred
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én is tudom, hogy ki lehet keresni, de gondoltam hátha nem kell megint a képfeltöltéssel baszakodni.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Pontos sorszámmal együtt kérem 😊
shaken, not stirred
(megmaradt az eredeti link és ki lehetett keresni 😛 )
shaken, not stirred

shaken, not stirred
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
shaken, not stirred
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.