Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Na, keresek egyet.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
ennél hülyébb gyereket még itt nem láttam az sg-n😄
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
de nem bittos.
shaken, not stirred
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

skate00:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de lehetne hogy ha megfejtik azt utánna meg jön ez NA léptem majd este talán este leszek
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A megfejtés: Gangsters 2
Mivel mennem kell, ezért átadom a lehetõséget Andora-nak, ha õ nincs itt, akkor pedig Gando tegyen.
Sziasztok!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune