54599
-
#48196 dúrva, mert a settlerhez is baromira hasonlított a leírásod -
High end PC #48195 jah és köszi mindenkinek a segitséget, főleg Szeszmesternek ;) -
High end PC #48194 azztakurva aazzzzztakurva aazzz volt juhuuu!!!!!
már csak be kell szereznem vhonnan :DDDD -
#48193 market ? :D -
#48192 setlers 1
a mai napig játszom vele! ^^
sajnos elég kömények az ellenségek a végére ha nem találsz valamilyen nyersanyagot (leginkább aranyat) -
#48191 Settlers 1? -
Szeszmester #48190 Knights & Merchants? -
High end PC #48189 Hello, pfú segitsetek kérlek!!
évek óta keresek egy játékot, még gyerekkoromban volt számomra nagyon szeretett game, amolyan harci stratégia volt.
félig felülnézetes, félig amolyan 3D. a katonáknak kaját kellett vinni emberekkel hogy éhen ne halljanak, mindig kenyeret meg ilyeneket kellett vinni ahol épp tartozkodtak, a péktől, aki a kis kunyhojában csinálta a kenyeret.
meg volt fegyveres, aki kalapálta a fegyvereket, meg bőrkészitő, ezek mind a kis házukban tevékenykedtek, katonákat kellet gyártani és harcolni az ellenséges néppel.
ennyit tudok róla mondani, olyan 10-15 éves játék lehet.
köszi szépen előre is!!
üdv!! -
#48188 Így igaz:)
Gondolom nem volt nehéz. -
#48187 sőt tuti meg is találtam ezt a képet -
#48186 Necronomicon? -
#48185 Akkor talán Resident Evil 4? -
#48184 Zóanagyvarázsló: Valóban, igazad van, képtelen voltam utánnanézni:)
És nem aBarrow Hill, szal még tippelni kell:D -
#48183 Való igaz. McDowell pedig egy a sok méltatlanul mellőzött színészek közül. Érdekes, hogy Hollywood nem kapkod a színpadi színészekért. McDowell is ilyen, és van még rengeteg jó, de szinte mind parkolópályán. Hát igen, ma már csak a látvány a fontos, nem az alakítás. Tisztelet a kivételnek.
Ennek a Barrow Hill-nek pedig utánanázek, tetszik a kép! -
Zóanagyvarázsló #48182 John Spencerre gondolhatott. Én még csak a Heart of the Tigerrel játszom (tettem is be belőle képet jó pár oldalllal ezelőtt), de McDowell már abban is nagyot alakított. Elsősorban a minőségi különbségből látszik, hogy a két epizód közül melyikről is van szó, ég és föld a különbség. -
#48181 Barrow Hill -
#48180 A szereplőkkel kapcsolatban alighanem tévedsz, bajnok:
Spencer Tracy 1967-ben meghalt... :(
Viszont játszott benne John Rys-Davies, aki a Gyűrűk urában Gimlit alakította. A képen látható színész pedig Malcolm McDowell (one of my favs)
On. Basszus, ismerem ezt a játékot is, a crosshair nagyon ismerős. Undying? Bár kétlem... -
#48179 A kép, a tipp és a MobyGames segített.
Egyébként az egyik szereplő belőle az Elnök Embereiben játszotta a kabinetfőnököt. Neve: Spencer Tracy.
-
#48178 Excellent job colonel, congratulations!
"The price of freedom is eternal vigilance" -
#48177 Nem fogja tudni megmondani:)
De hátha valaki más:)
Wing Commander IV: The Price of Freedom -
#48176 Ennél kicsit pontosabban azért... :D -
jpwadkan #48175 elfogadás esetén átadom a képrakás jogát, mert egy darabig nem fogok erre járni -
jpwadkan #48174 ez vmelyik Wing Commander lesz, 3-tól felfelé -
#48173 Mivel tuti, itt a következő:
-
#48172 Ultima IX Ascension.
Régen imádtam! -
#48171 -
#48170 Stunts -
nemtom ki emlékszik rá én sokat toltam -
#48168 Mahjong Escape - Ancient China
tehet aki akar
-
#48167 nem :) -
#48166 ZUMA??? -
#48165 -
#48164 Meg azért lehettek volna ingamek a képek, de ne értsd félre legalább raktál -
zeoos #48163 Hmmm ... izé ... őőő (?!) én csak azért raktam fel a megfejtéseket, mert nem voltam biztos abban, hogy pont itt leszek a helyes megfejtésnél és így nem fogok tudni helyeselni a megfelelő tippnél.
Arra gondoltam mindenki látja, hogy a megfejtések vannak a spoilerben és így egyértelműen csak a megfejtés után nézi meg, kvázi ellenőrzésképpen. Elnézést, ha másként üzemelt. -
#48162 nem nagyon vágod a topic koncepcióját..
amúgy mellesleg jó képek lettek volna, el lehetett volna találgatni rajtuk.. -
#48161 ez a stalker soc 1ik befejezése mikor is a pénzt választja... -
zeoos #48160
MEGFEJTÉSEK:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!48155. EIDOS: Shellsock
48156. SIERRA: Prototype
48157. GSC: STALKER ClearSky
48158. BUENA VISTA: (new)Turok
48159. THQ: STALKER: Shadow Of Chernobyl -
zeoos #48159 -
zeoos #48158 -
zeoos #48157