54599
-
Zóanagyvarázsló #48316 Nagyon remélem, hogy nem, mert akkor rosasz képet tettem be... -
#48315 az nem Winettou ? :O -
Zóanagyvarázsló #48314 Nem, az tökéletesen fut XP alatt. -
#48313 Gothic? -
Zóanagyvarázsló #48312 Ajjaj, megöltem a topikot azzal, hogy elfelejtettem átadni a jogot!
Akkor jöjjön még egy feladvány (ha én fejtem emg, akkor jog az első jelentekezőnek átadva, már most szólok):
Több képet nem fogok rakni, mert csak bélyegképeket találni belőle, elindítani pedig elég nehézkes, a múltkor Win98 alatt nem sikerült. Valószínűle VirtualPC/VirtualBox/VMware segítségével sikerülne, de most nem szórakozom ezzel. -
#48311 na ezt vártam már mióta beraktad :D elég jó kis játéknak tűnik :P -
Noodlee #48310 Már szedem is! -
Zóanagyvarázsló #48309 Igen, Észak-Amerikában is megjelent, én is angol feliratos demóval játszottam - igazság szerint még tlepeítve van nálam, de egyszerűbb volt képet vadászni hozzá. Mondjuk a cirill betűs újságot az elején nem tudtam elolvasni, de annak jelentősége sincs.
És végül csak elárulom a megfejtést is: Outcry (amerikai cím) vagy Sublustrum (orosz). Bármelyiket elfogadtam volna :)
Elég kellemes atmoszférája van (a látvány és a zene is rátesz, a történet is érdekesn indul, legalábbis engem érdekel :), tehát az erősen vegyes fogadtatás ellenére is megéri kipróbálnia annak, aki érdeklődik a belső nézetes kalandjátékok iránt. -
#48308 jé más is hallgat Tool t tiszta meglepő :D -
#48307 engem ezekre emlékeztet
http://www.youtube.com/watch?v=hglVqACd1C8
http://www.youtube.com/watch?v=07pLGIgyfjw -
Druzsba #48306 Nagyon hangulatosak a képek. Angol verzió is létezik? -
#48305 Nem tudom, de mostmár érdekel. -
Zóanagyvarázsló #48304 Nem sok értelme van, hisz' aki játszott vele annak ennyiből fel kell ismernie. A többség viszont úgysem tud a létezéséről sem.
De legyen:
-
Fasiszta #48303 Nem tudnál egy másik képet mutatni a játékról? -
Zóanagyvarázsló #48302 Ez sem nyert. Reggel megmondom a megfejtést, de ha komoly igény van rá - és még visszanézek addig -, akkor korábban is. -
#48301 Nikopol: Secrets of the Immortals ? -
Noodlee #48300 Elég nyomasztó kép. Lovecraft feeling... -
Zóanagyvarázsló #48299 Nem, ennek a játéknak tényleg ilyen barnább, "régi filmes" a képi világa, Csak az első kép egy sötétebb helyszínt mutat be. -
#48298 Alone in the Dark (csak egy kis fénnyel)? -
Zóanagyvarázsló #48297 Nem. -
#48296 valamelyik Dark Fall? -
Zóanagyvarázsló #48295 Abból van már több epizód is. De ez nem tartozik közéjük :)
Mindenesetre a második kép igen jellegzetes, aki játszott vele akár két percet is, az az alapján felismeri. -
#48294 Penumbra -
Kindred Blades #48293 Kalandjáték, félig horror köntösben, meglehetősen rövid a címe.
Most nekem meló van, ha nem lesz megoldás, mire visszaérek, meglepetésszerűen megfejtem. :) -
#48292 én is, de ezek sezrint nem az -
#48291 Ide! -
Zóanagyvarázsló #48290 Nem, nem ennyire ismert játék. Mellesleg nem is FPS, bár a nézet stimmel, de nem shooter.
Teszek még egyet belőle:
-
#48289 Köszi! -
#48288 Bioshock-ra tippelnék. -
#48287 nem emlékszem a zenéjére, ennyire jó? -
#48286 Sárga békára megoldás: megnyitod új ablakban, mögé írsz egy ?-et, befrissíted, enjoy -
#48285 Fallen Havent pedig rohadtul ismerem. Megvan eredetiben. A zenéje pedig bent van a Winamp listámban. :)
De a kép helyén nekem is csak egy sárga béka van. -
Zóanagyvarázsló #48284 Dehogy :) -
#48283 :) -
#48282 Fallout 3?:D:D:D
-
Zóanagyvarázsló #48281 Íme a következő feladvány:
-
Zóanagyvarázsló #48280 Na jó, mivel ezt vélhetően nem sokan ismerik, feláldozom magam, és megfejtem én: Fallen Haven. Már én is tettem be ide, a magyarázatot leszámítva ugyanezt a képet :) -
#48279 nemlátom a képet -
#48278 nem -
#48277 vagy valamelyik Command and Conquer