Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel biztos, hogy az, így rakok 1 könnyût:

Stronghold

xNoodlex

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Gregorius
Modera!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

magus
mert aki most jönne, hogy megfejti, mert van kép a tarsolyában az most hogy nyíltan át van adva a jog a következõnek (gyk neki) nem fog rakni...

Aquli
helyes, és tényleg kikúrt-gecijó

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Eh, ez miért nem nagyobb? Még egyszer:

Warhammer: Dark Omen

Állítólag nagyon jó játék, ki kellene végre próbálnom...
Aquli
akkor én pontosítok: sztem ez a VI, mert ott voltak fényképek, a VII-ben már cg arcképek szerepeltek

és az új:

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Burdi
nemér átadni,
ezért áll a topic... 😞

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

takysoft
Might and Magic 6 vagy 7
átadom

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Inherit the Earth

Timbo
estére egy könnyût 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Burdi
xD xD xD
pekk😄, mind1 nemtutti h errelesek, de rakjon majd aki akar😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Gando
jóvan... tudom én hogy miaz.. 😄 csak nincs QUedvem rakni 3 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Burdi
no no😄

nagyon nem

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Gando
ööö dúm3? 😄

Burdi
nah akkkor:
huhh de nehéz alapon😄D

Burdi
minny, teszek csak lesem a meccset😄

Gando
ahh.... az, de mér fejtetted meg ilyen gyorsan???? 😄 most ugyan ott tartunk mint az elõbb 😄

Burdi
spore😄
láttam topicban 😄

Gando

elitehun
jaja. rakhatna valaki!
Nivea
fu de pöröga topik! alig birom követni:S

mgenya911
korrekt! 😄

elitehun
Bocs hogy nem válaszoltam csak nem voltam itthon de igen az
The Protector
Olah Action

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mgenya911
Tony Hawk's Pro Skater 4 !!! ugyhogy most jöhet az én feladványom #46710 <#ravasz1>

Tony Hawk's Pro Skater 1?

Tony Hawk's Pro Skater 3 ?
elitehun
hoppá! bocsi
elitehun
Ha senki sem tesz akkor
mgenya911
eazy 😄

RoR zsozso
*mennem

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Na,mannem kell,Simcity 4 volt a megoldás,tegyen aki akar! =)

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Ha senki sem tesz akkor rakok én 😊

RoR zsozso
nm 😊

TóNyóóóóóóó
köszi a segítséget😊

RoR zsozso
MX vs. ATV a játék címe,itt találsz róla pár képet. 😊
Amúgy sztem jó játék,nekem is megvolt 😊

TóNyóóóóóóó
boccs a pici OFF-ért de nem tudja valaki ennek a game-nek a nevét?

Evil
azaz 😊

Timbo

Timbo
nagy hülyeséget írtam _😄

Words Kingdom 100%
átadom 😄 mert alszok xdd.

Gregorius
King Arthur

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Bulykin
sztem tuti nem az^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Timbo
nem a Fable be voltak iyen rajzok ?😛 ha az átadom de kétlem.. jóéjt

Evil
Na ittvan egy nehéz 😄