54599
imerdlogo.gif
  • Calver
    Master of Defence?
    (semmi nem nehéz ha a kép URL-je alapján fél perc alatt visszakereshető )
  • takysoft

Kaptok egy nehezet:D
    (ehhez készítek most magyarítást)
  • Fasiszta
    Én most nem tudok rakni.
  • Calver
    azaz. konkrétabban The Fall: Last Days of Gaia, de így is jó

rakj.
  • Fasiszta
    Last days of Gaia nem játszottam velle de a trailert sokszormeg néztem
  • Calver
    és mégsem az
  • Gregorius
    Tiszta Commandos 3
  • Calver
    hát legyen.
  • Fasiszta
    Rakjál te.
  • Calver
    kép? valaki? akárki?
  • CamelX
    Én is hotseaten toltam anno öcsémmel. Nem volt semmi mikor valamelyik játékos lesérült, azt volt hogy hetekig nem épült fel, mekkora feeling volt AI is benn bizniszelésnél. Na meg igen, hogy ez az AI kevesebb mint 1 megába került :) azóta még szép hogy nekem is csak szürke fos a csillivilli tömegfocijáték áradat
  • WhiteRiC
    azaz, wc pumpa kezű cosmo -t nehéz elfelejteni :P először Inca - The Mayan Adventure akartam berakni csak nem találtam róla se képet, se a játékot, asszem az volt az a játék ahol az elején húsevő virágok voltak, meg mint ha az egyik régi guru elején is ez a játék lett volna, nah az a játék rohadt nehéz volt :P
  • mephi666
    cosmo's cosmic adventure(s) vagy valami ilyesmi :) komoly játék volt... szenvedtünk vele eleget... (kb 100%, hogy ez az... tegyen aki akar)
  • jpwadkan
    az első résznek is volt két v három verziója, bár ránézésre csak a legelső különbözött a többitől, a későbbiekben már csak a menü zenéjét meg a csapatokat cserélték le
    egyébként zseniális cucc volt, haverokkal anno rengeteget toltuk bajnokságban, hihetetlen, hogy 2 db 880K-s lemezen jött ki és a mai napig élvezetesebb, mint a fifa, aminek lassan a dvd is kevés lesz...
    mellesleg a folytatásban (sensible world of soccer, ami már nem volt az igazi) olyan tournament editor van, amiről a fifa-ban csak álmodni lehet
  • CamelX
    Visszatérve erre, amúgy az első rész, az látszik. Egyik legtöbbet játszott játék volt nálam :) mekkora komoly volt hogy még a legputribb csapatok is benne voltak full névsorral. Na meg alap hogy Amiga only, grafikája überelt mindent. Egyszerű, de pixel barát :D
  • WhiteRiC
    Ez talán kicsit nehezebb lesz. Egyébként a jill nem is volt olyan rossz, nekem jobban bejött mind a commander ken sorozat :D

• WhiteRiC
    Monster Truck Madness
  • Calver
  • Calver
    Insane
  • xxxpaulxxx
  • xxxpaulxxx
    Jill of the Jungle... az volt legfárasztóbb pár órám, amikor mind3mat végigvittem:D
  • WhiteRiC
  • jpwadkan
    így van, méghozzá az amiga változat
    hogy pontosan melyik verzió, azt én se tudom, ránézésre 1.1 vagy 1.2, de ez igazából lényegtelen
    Tiéd a pálya
  • WhiteRiC
    Sensible Soccer?
  • jpwadkan
    bocsesz, első képbeszúrás
  • jpwadkan
  • jpwadkan
    no valami egyszerű:

• CamelX
    Na ugye, vannak itt azért veterán elmék :) te gyüssz
  • jpwadkan
    nekem inkább a cosmic spacehead rémlik
  • Rip
    Szerintem Captain Valami lehet a címe :)
  • Calver
    viszont lelőni lelőhetnéd, mert fogalmunk sincs arról h vajon miből is van a kép.
  • CamelX
    Nah, fejtsétek inkább, nem adom át :D
  • RedDevilsza
    JÓ meg azis na
  • sanyiiiii
    Jo hát van olyan is mint én aki igen ritkán néz be és ha véletlenül valamit megfejtek az is hajnal négykor van és nincs kedvem keresgélni olyan képet amit van értelme berakni:)
  • Gregorius
    A topic az "átadom" üzenetektől hal meg.
  • Zóanagyvarázsló
    Mert az ismertebbeket az fejti meg, aki gyakrabban nyomogatja az F5-öt. Valójában már a "noname"-ek többsége is volt milliószor, és ezért enm fejti meg minden veterán ezredjére, pláne, hogy rakni is elég nehéz olyat, ami már nem volt jó sokszor.

Ennek ellenére az utóbbi egy-két oldalon is az ismertebb játékok voltak túlnyomó többségben.
  • CamelX

sorry a pofátlanságért, de ez beugrott hirtelen, mekkora poén volt anno :D
  • Rip
    Alley cat! :D

A hajdani infó órák sztárja! :)
  • Timbo

:D
  • Seth
    "Nem tudom miért nehéz ismertebb játékokból képeket rakni."

Már nincs miből,elfogytak a játékok,az ismertebbek meg főleg XD