Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaken, not stirred
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
mephi666 az UT pár nappal megelõzte a Q3-at , de a Q3 grafikailag messze felülmúlta azt.
De teszek, egy képet is mert valóban sok az "OFF":

Azzal egyetértek hogy az ut technikailag gyengébb volt, viszont játékmódokba odaverte (elég volt csak az assaultot nézni), illetve a fegyverek változatosságában / multifunkcionalitásában. No meg a zene sokkal jobb volt 😊
shaken, not stirred
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Sokan inkább az ut-t válaszották.
shaken, not stirred
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
shaken, not stirred
Következõ kép:

Tényleg, ez komolyan tetszik valakinek? Hogy úgy néz ki az egész játék, mint egy begombázott halu? Színes, giccses, gusztustalan? Na mindegy, biztos van kereslet ezekre is.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Az MMO-s szabály meg különben is azért van csak, hogy ne a tizenkettõ-egy-tucat típusú koreai gagyiszar és kitalálhatatlan fosokkal legyen telenyomva a topic.
Ennyi erõvel BFre is lehetett volna már beszólni, pedig az volt már sokszor. Azért azt fel szokták/uk ismerni. AA sem volt gáz.
Ellenben ha most jönne egy ilyen kép, akkor azt ki a tököm ismerné fel?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
shaken, not stirred
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
shaken, not stirred
Nem 100%, de biztos hogy toltam ezt a training részt már.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Szerintem kurvajó 😊
shaken, not stirred
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
shaken, not stirred

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
shaken, not stirred
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mivel a google ezt adta ki második képnek, asszem biztos hogy eltaláltam 😊
shaken, not stirred
shaken, not stirred

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
(zenéjét írta Machinae Supremacy)
Rakjon valaki helyettem. (dógozom és elmerülök néha)
shaken, not stirred