54599
-
#892 Én csak újságban láttam anno, és az ugrott be arról a nőről ott jobbra
De bocsi, mindenki akkor írhat, ha tudja a megoldást, és mindenkit leugatsz ha hülyeséget ír...? -
#891 Ha megsúgom, hogy még teljes játék is volt egy magazinban... szerinted ez ilyen alkotás? :-)
Most tegyek be képet a Doom 3 -ról? Sok értelme lenne. :-) -
#890 Én a kis durranásokat is felismerném de szerintem ez még csak nem is durrant!!!!:DDDDDDD -
csgj #889 és mennyibe kerül???? -
#888 logikusan az ember csak azt ismeri fel amiről már legalább hallott valamit. -
#887 Ehhez nem volt közöm. És kijött, mai napig kapható a boltokban. Ti csak a nagy durranásokat ismeritek fel? :-) -
#886 vagy Deus ex... -
#885 Najó. Akkor nekem mára elég is volt. Ilyen 3an játszottak vele játék abból is 2 a fejlesztő srácok nem tudom minek,de további sok sikert hozzá. -
csgj #884 project igi :) -
#883 Játékfejlesztő-e vagy???Mert ha ez a soha ki nem adott játékaid egyike akkor mérges leszek!!!! -
#882 -.- az egy 2003as játék, elég szép és egyedi graffal, világgal, ennek köze sincs hozzá, javaslom nézz utánna mármint a Tron 2.0 nak. -
#881 Azért a Tron 2.0 -ban nem volt olyan, hogy a virtuális világban egy "élő" karakter játszott volna. Itt meg egy monitort figyel egy karakter. -
#880 nem is ilyen :S -
#879 Arra emlékeztetett a grafja, szval nem tudom mi a bajod.... -
csgj #878 na bakker ezt se tom -
#877 Omikron -
#876 Nem Tron 2.0 . -
#875 Szerintem ne erőltesd a dolgokat. -
#874 TRON 2.0 -
#873 Ismerd fel a képről a játékot (247 új üzenet) -
#872 Az előző megfejtés erősen a Szárnyas Fejvadászra hajazott, ezért lepett meg, hogy senki sem ismeri: Mean Streets.
A mostani sokkal könnyebb, mert bár nem sláger, de kapható boltokban, és máshol is:
-
#871 De ne valami 30 éveset:) -
#870 -
csgj #869 már rengeteget tippeltem -
Borg #868 The Ur-Quan Masters? -
#867 Szerintem ugorjunk!!!/Úgy 10-15 évet!:D/ -
#866 Egyik sem, najó akkor egy másik képet linkelek. -
#865 na, nyögd ki ... ^^ -
#864 Egyszer kipróbálhatnál valami nagy durranást, az akkori időből. Egy kalandjáték sosem avul el, mert ott nem feltétlen a jó grafika a fontos. :-) -
csgj #863 Flight Of The Amazon Queen -
csgj #862 Find TYRIAN -
csgj #861 Adventure Pilot
-
#860 Bár játékgrafikus vagyok, és pixelgrafikázom, de ezt nem én rajzoltam, s nem paintet használok. :-) -
csgj #859 Alien Legacy -
#858 Azért nem kell túlozni!!!Azt elhiszem hogy a maga idejében jó kis játék volt de ma már inkább csak viccesek! -
csgj #857 Space Quest V: The Next Mutation -
#856 bbb:DD -
#855 ááá:DD -
#854 na mondd a megfejtést, mert senki sem tudja.. :( -
#853 Szerintem ez csak egy átverés!Most rajzolta paintben!!!!!:DDDDD