Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az elõbb is nekem kellett volna raknom 😊
Acrobatic Flight Simulator
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
NEM! 😊
IL-2 és Lock-On
+ Flight Simulator, X Plane
ezek igazából már elég profik, úgyhogy nem is nagyon kell több 😊
off off
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
(Az a sok analóg kijelzõ 😊 )
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Flight Simulator ? (vmi õsrégi)
Falcon ?
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Ha akarja a gazda, törölje a hsz-t, szóval akár játékon kívül... emlékeztek erre 😊?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Alone in the dark 2
😊
Talán a Jack in the dark?
Commodore gombbal nyomni az Energy bombot a Thargoid automaták ellen, aztán jöhetett a Military Laser az MKIII-on. Kegyetlen nagy játék volt.
Emlékszem, hogy bent lehetett ragadni hipertérben, ott voltak az igazi csaták.. annyi Alien Itemet lehetett fölszedni, hogy nem volt gond utána a pénzzel.
Hmh, már megérte benézni ide...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

(vagy a képrakással nosztalgiázzatok 😛)
Új Vadnyugat, Idõrégész, hajj, beh szép volt!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
õszintén szólva hiányzik az a régi Spectrum/C64/Amiga korszak...akkor születtek igazán élvezetes játékok, amiknél a usernek kellett elképzelni sokmindent, nem készen kapta a virtuális világot...
ON
Á, tényleg a Battle Command volt, pedig gondoltam arra is, néztem screen shotokat róla, de valahogy átsiklottam fölötte 😊
Es itt a szerinted nem letezo Spectrum verzio (nem guny!): 😊