27
  • irkab1rka
    huzhun: a közhely az, amit a hülyék is megértenek, csak az a baj veel, hogy nem igaz.

Kevin Spacey a király. Melyik ál-scifiben is láttam legutóbb?... >(
  • Hoz_Hun
    Engem mondjuk nem hozott volna lázba.

A csaj szeme tényleg felemás?
  • winnie
    21 millió dolcsival nyitott szerdán a film, ami meglepő módon jóval kevesebb, mint a pókember 40 millája - kábé war of the worlds-szint, az nyitott ennyivel.

enyhe csalódás, de a hétvégén több is kiderül.
  • 0Hanga
    "Ja én is olvastam, hogy a csávó fütykösét utólag minden képről retusálni kellett, mert nagyon dudorodott"

De kár legalább látunk volna valamit
  • Griphons
    Ami azt illeti egy hazai (asszem) toplista alapján SM a tizedik leggagyibb szuperhős az eddigiekől. Miért? Na most komolyan: ennél gagyibb álcája nincs mégegy kettős életet élő szuperhősnek. És enyhén szólva utópisztikus a gondolkodása. Galaktikus kiscserkész :P
    Ja én is olvastam, hogy a csávó fütykösét utólag minden képről retusálni kellett, mert nagyon dudorodott :DDD
  • Marlosh
    Superman-nyalgep 1. Spiderman-nyalgep 2......x-men rulez
  • Balumann
    Pókembert szeretem a legjobban, utána az X-men. Superman-t nem nagyon szerettem... :S
  • asysoft
    Hát ja. Ráadásul egyik szeme barna, másik kék (fenti újságos kép alapján)
  • Lordboxi
    Superman, a világ leggagyibb szuperhőse. Nála még atom antit is jobban csíptem. Tuti megnézem a filmet, mer biztos kap pár pofont, ami küön öröm lessz számomra :). Batman és az x-ek rulez
  • Rosco
    Jézusom! Ez a csaj lesz Lois Lane??? Inkább befizették volna Terry Hatchert egy kis fiatalításra!
  • Blasta
    Azon a képen a legbeszédesebb Spacey feje :-DDD

Kb:
    "mitugrál ezakis fing csávó, zavarjuk má le az egész szart, komolyabb melók is várnak" :-DDDD
  • Inquisitor
    És ha tudnás hány millát költöttek digitális utómunkára, hogy csak a gatya látszódjé, más ne ... :)
  • vg
    Jah, az király volt, bár kicsit mátrixos elrugaszkodás volt!
  • Werewolf
    Ja kérem.. az a nem mindegy mikor már a Superman is Adidast hord :D

1.es kép "alsógatya" LOL
  • Magoo
    yaya csak ott nem Clark-ként vissza hanem Kal-el-ként :) és akkor repkedett először a sorozatban :D
  • vg
    Ilyen már volt a smallville-ben... deszar!
  • Blasta
    "Ám az emberiség öt hosszú esztendeje nélkülözni kénytelen Superman védelmét, rejtélyes eltűnése óta senki sem látta a Földön."

Erről fog szólni a történet. Megoldás a filmben, miután megnézted kiderül.
  • vg
    Azt mondjátok meg, hogy miért Superman "visszatér"? Honnan?
  • winnie
    ki az a buta, aki 3-400 részt akarna belezsúfolni.

1. ha valaki kreatív ír saját történetet.
    2. egy filmbe bőven elég egy füzet sztoriját (vagy egy 4-5 füzetes arc storyját beletenni. (nem hiszem, hogy valakinek is célja, hogy egy filmmel lefedjen mindent)
  • Szefmester
    CinCity?? nem a Sin City-re gondolsz?

És tényleg nem lehet jó filmet csinálni képregényekből.. max sorozatot, hiszen aki 2 órába akarja belezsúfolni 3-400 rész storyját az bebukja az egészet..
  • oszi1113
    Pókember pocsék volt, az elsőt láttam, a kettőt, amjd ha lenyomják tvben, esetleg, jön a 3. rész jövőre!
    a porobléma ezekkel a comic megfilmesítésekkel, hogy csupán egy kis összefoglalót kapunk mindnből! sajnos egy egy filmbe túl sokat akarnak egyszerre beletenni, és azoknak, akik ismerik az eredeti szériát, rendszerint csalódást okoz.
    Ha Kevin Szpészi hozza a Hetediket, vagy A közönséges bűnözőket, akkor viszont már van valami amiért érdemes megnézni a filmet, illetve , ami akár már egy kis pozitívum a film részéről!
    A rendező helyében, nem lennék olyan büszke az Xmen1-2-re, uaz a helyzet vele mint a hálószövő kisbarátunkkal, bár X3, ha nem is hűbakkermekkora tutti, egy kicsit visszavarázsolt az eredeti comic hangulatából!
    Comicoc között Hellboy, és Cincity jött be nekm filmen!
  • 0Hanga
    Én úgy tudom, hogy James Marsden Küklópsz volt és nem Pyro, de mindegy. Egyébként nem a Pókember sikre indította el képregényes filmek új korszakát, hanem az x-men első része amit szintén Singer rendezett. Végülis ez csak az én véleményem, de ha az x-ek nem lettek volna sikeresek soha nem csinálták volna meg a Pókembert legalább is mostanába. Egyébként engem érdekel a film, mert ha a rendező hozzta a formáját akkor biztos jó lesz.
  • winnie
    szerintem mind a marvel, mind az xmen elég fiatalocska, szerintem. 60-as évek? a supermannek is ott van a justice league. mondjuk.
  • Karez
    Superman.4 Ha valaki nem hínné el a szvamat (plusz gazo-ért) akkor ez a link talán már megfogja győzni.
  • Karez
    Bezony 4.részes volt a reeve féle superman.
    Csak a 4.rész olyan pocsék lett hogy azt a forgalmazó nem vette soha számításba (a világon csak kazi verzióban jelent meg )
    Egyébként a 4.rész sem rossz,csak a gyenge történet miat már kissrác koromban is untam.
    Egyébként a 4.rész címe a: Superman vs. Sunman vagy atomicman lehetet (itt magarországon superman az atomember ellen címen).
  • gazo
    4 film volt Reeve-vel, nem 3
  • Griphons
    "Hol van ehhez képest a Marvel?"
    meglepődnél ha utánajárnál, hogy csak az XMen kalandokból hány sorozat, és összesen hány rész jelent már meg

Bár én a Marvel-t jobb kiadónak tartom, a Supermanust is szeretem olvasni, és valszeg megnézem a filmet. Állítólag a történet ott folytatódik, ahol a legutolsó film végetért - ha jól emlékszem, abban meghalt Szupi.
    Kate Bosworth miatt pedig sztem megéri megnézni a mozit :P