\"I don\'t like Mondays\"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
ja igen 1979 január 29. történt..

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
hmm.. akkor srry
most hogy így mondod.. igazad van 😉

Az eset 1979-ben történt. 1962-ben született meg ez a bizonyos Spencer.
Link (sajnos angol)

Davidus
egyik csapás a másik után:o

V9ykn8_TZL0

bcs78
Ezen a rendõrségi fotón 1996. február 5-e van. Most akkor ki ez a bundesliga frizurás a képen? A 16 éves gyilkos... ööö.... 1996... akkor 50 éves korában készült rabfotója?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

meg sem lepõdök, amerikai... :]
én is inkább a garfield opciót választanám 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Dragooon
juhú, megnéztem ezt is, hozom a kötelet + a bitófát 😄<#bdead><#bdead><#bdead>
borzasztó

guardian hero
thx 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

hen-tes
<#eljen>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

guardian hero
Ismerem a számot, és nagyon tetszett, a mögöttes sztorit nemrég tudtam meg... Elõször a klipjét láttam az MTV-n, nagyon egyedinek találtam, de sajnos azóta sem sikerült újra megnéznem. Jó lenne valahonnan megszerezni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

xy21
Az a séró😄

Dragooon
ha jól emlékszem az egyik civil próbálta elterelni a szerencsétlen gyerekeket a helyszínrõl. ebben egy rendõr is segített neki akit lelõttek. a második férfi próbált segíteni a rendõrön, amikor õt is lelõtte Spencer

Dragooon
itt van még egy kép.

Dragooon
a szám ebbõl a sorból született:
I don't like Mondays (nem szeretem a hétfõket)
aztán a kihallgatásokon folytatta a mondandóját:

"nem szeretem a hétfõket, ez feldobta a napot...semmi okom nem volt rá, de sok-sok élvezetet találtam benne. olyan volt, mintha kacsákra lõnék a tóban, a gyerekek, könnyû célpontok voltak, úgy néztek mint egy csorda tehén"

aztán elítélték. én felakasztottam azonnal...

Dragooon
na az egész 1962. április 3-án, hétfõn történt, reggel, amikor a Clifornia állam-beli, san diego-i gyerekek iskolába indultak. Volt egy kedves kislány, aki épp a 16 életévét töltötte, akinek nem volt kedve a házukkal szemben álló iskolába átmennie, mivel unatkozott és lusta volt..
Röviden: szórakozásból elõkapta a puskáját amit apjától kapott/vagy az apja puskáját (több változat van), és tüzet nyitott.. 13 gyermeket megsebesített, lemészárolt 8 fiatal korút és megölt egy rendõrt, illetve kettõ felnõtt civilt.

fernando torres
engem érdekel a sztori.

Dragooon
én a klippet még nem is láttam, de eléggé ledöbbentem, ahogy világossá vált, hogy miért lett megírva ez a szám, ha valaki nem ismeri a sztorit, annak leírom, csak akkor szóljatok! amúgy itt van a szövege

valaki toltse fel plz

BUDA > miskolc.

Loál János
Igen, frenetikus szám, a mai napig hallgatom.
Eleinte nem is tudtam, hogy a mészárlás ihlette (kicsi voltam még, nem értettem a szöveget sem 😮)), a klippen is nevettem inkább. :-|
Aztán megtudtam, hogy Bob Geldof milyen apropóból írta a számot, szomorú. :-(

(Egyébként a Zene fórumba kellett volna nyitni.)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

<#sniffles>

Dragooon
kíváncsi vagyok néhány dologra..
elsõsorban arra, hogy hallgatta-e már valaki az I don't like Mondays címû számot, amit a Boomtown Rats zenekar írt egy sajnálatos esetrõl?
a második az, hogy hallott-e már valaki Brenda Ann Spencerrõl?