12
-
sh4d0w808 #12 Ajjaj... ezt elbaltáztam... bocsánat :( -
sh4d0w808 #11 Nini, kimoderálták, amit írtam... Jó, hogy csináltam screenshotot... Persze a moderátorban lehetne annyi, hogy ideírja, hogy kimoderálta...
Szal ilyesmi volt:
Ez az egész csak azért nyugtalanító - ha még nem is igaz a cikk minden szava -, mert egészen egyszerűen nem értem, hogy az emberi és szabadságjogok élharcosa, a "demokrácia exportálója", a *********** Egybesült Államok milyen alapon néz bele bárkinek a pénzügyi helyzetébe engedély nélkül...
Igaza van Orwellnek, 1984... vivát! -
sh4d0w808 #10 Ez az egész csak azért nyugtalanító - ha még nem is igaz a cikk minden szava -, mert egészen egyszerűen nem értem, hogy az emberi és szabadságjogok élharcosa, a "demokrácia exportálója", a fostalicska Egybesült Államok milyen alapon néz bele bárkinek a pénzügyi helyzetébe engedély nélkül...
Igaza van Orwellnek, 1984... vivát! -
juzosch #9 A SWIFT védelme sem egy hétköznapi cucc valszeg. -
#8 a világ csendőrének mindent szabad.
és hiába EU tag Magyarország, az USA fingik egyet, és mi azonnal szívjuk a szagát rendesen...
sd. szerzői jogok, amikor FBI szakértők segítségével fingattak egyetemistákat.... -
Marlosh #7 Felreertesz:) en nem feltetelzek semmi mast csak azt hogy az NSA felszerelese nem feltetlenul hetkoznapi szimpla cucc,
en sem hiszem a "kiszivargott" infokat,mert bar nem ertek hozza TELJESEN hulye azert nem vagyok (csak nagyon,de ez mas teszta)
-
#6 A banki rendszerek "ki vannak talalva". Dolgoztam ott es jol tudom. Mindennek nyoma marad, a konyvelo rendszerek fizikailag izolalva vannak a kulvilagtol, meg az ablakok/falak is arnyekolva vannak. Csak a mission impossible-ben vannak az altalad feltetelezett dolgok!;) -
Inquisitor #5 "Amennyiben nem működtünk volna együtt, úgy könnyen lehet, hogy az egész adatbázist lefoglalták volna"
Elképzeltem, ahogy az amerikaiak porig bombázzák a "szemét terrorista" és mellékesen örök semleges Svájcot, mert az nem engedi be a csapatait szerver szüretre. Lol. -
Marlosh #4 Mondjuk ha messze nem is igaz minden,azert az NSA nem a sarki boltban veszi a felszereleset,szoval eppenseggel lehet nekik olyasmi ami nincs koztudatban-kozforgalomban! -
#3 Nyugodj mar le! Ha neked azt mondjak, hogy fesd le az eget zoldre, azt kerdezed hol az ecset ??? -
Troppauer #2 "Amennyiben nem működtünk volna együtt, úgy könnyen lehet, hogy az egész adatbázist lefoglalták volna"
Mivan, a kotsogok amcsik elrepulnek Brusszelbe, letobjak az atomot, vagy hogy ?????
Rohadekok.
Megis mifele kontinensen lakunk, tele van szarhazi besugoval ??????
-
#1 "Kiszivárgott ... akár 16 átlagos szervert is feltörni, átkutatni, az így fellelt információkat megszűrni, majd elraktározni. ... képesek másodpercenként akár 2 GB adatot is átvizsgálni úgy, hogy közben az általuk használt programok automatikusan kiszűrik a számukra lényegtelen információkat."
na peszre. "Atlagos" banki szervereket feltorni, es memoria-savszelessegel megegyezo modon keresgelni bennuk:))
ez a cikk egy nagy 0, minden szempontbol. Foleg ugy, hogy ez nem a Nok Lapja, es szakemberek is olvassak ezeket.