204
50 cent
  • Armagedown
  • Neoncsoves
    fifti fillér elkurvult, igazából cska lusta vagyok logót cserélni
  • evil 007
    http://kereskedj.hu/item291545165_50_cent_g_unit_fullcap_fekete.html
  • Fido4life
    ték

amúgy még parasztfalván igen
  • gabber_saviola
    már nem is menő félkrajcárt hallgatni?
  • prucsii
    Nem tudja vki honnan lehet letölteni 50cent pimp számát?
  • Gerygrey
    Akkor vedd meg.
    Én szívem szerint letölteném, mert valaki azt állította hogy az illegális letöltéssel kárt okozok az előadóknak, de sajnos nem így van úgyhogy felesleges lenne :p
  • rcpapa
    Nemsokára itt az új album!!!!!!!!!!
  • Losmexicana
    http://darklife.cwi.hu/
  • subihu
    ff
  • Gerygrey
    Fiftiszentecske visszatért :)
  • gunitocska
    a vilag legjob raperea gunital egyut
  • gunitocska
    ha rap akor 50 cent me oa legjob
  • Daza500
    Ha rap, akkor Run DMC.
  • Gerygrey
    Hát én még a f***omra sem húznám fiftiszentecskét
  • kuci06
    he?
  • Daveee
    Lesz 50 centes cotton , forrás gportal főoldala
  • kuci06

"temeg minek irsz anyit, senki nem olvasa el"
    A fél topic a te hozzászólásaiddal van tele!
  • Fido4life
    Én kifejezetten nem szeretem, az ilyen fifty féle divatrappeket, amiknek mondani valójúk nulla.. Ha tudsz angolul, hallgass meg néhány NaS vagy Tupac számot, és megérted amit mondok..
  • báttyó02
    jajj haggyadmár :P
    amugy hiába osztjuk egymásnak az észt ugysincs semmi értelme...
    de az hogy egy 16éves kis idiota kurván bőrdzseki legyen annak rohadtul nincs köze a motorozáshoz
  • Gerygrey
    Hát nemtom, persze hogy minden stílusban van valami majomság, de ha egyszer gyerekem lesz, akkor inkább egy nyálas popsztár legyen a példaképe (úgyis kinövi), mint egy börtönviselt, közönséges bűnöző, vagy egy rnb-s picsarázó büdösq***va. Egyébként én azt akartam mondani hogy manapság ez a menő és mostanában tolják ezt a rapper borzalom életérzést az arcunkba, jó hogy a danubiuson meg a sláger rádióban nem hallasz 50 centet mert ezek az adók mindenféle korból játszanak zenéket, viszont hallgass pár napig "manapság menő zenék"-re specializálódott adót, pl roxy, rádió1...
    Rocknak pedig rengeteg fajtája létezik, amiről te beszélsz a bőrdzsekis őrjöngős az inkább a metál. A dallamos, igényes rockzene az marhára nem ugyanaz. Különben meg azért kell a bőrdzseki, mert a motoron 120-körüli sebességnél már elég hűvös van, nyáron is :)
  • báttyó02
    "A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!""
    ez minden stílusban így van
    popnál a szerelmes nyálas fost nyomják orrba szájba,rokk-nál a lánchordós nyáron 40fok melegben bőrdzsekiben keménykedek,ordibálós akármit
    minden stílust lehet ezzel az erővel fikázni
    az meg hogy a rádióba a rap szól az érdekes,én pl. danubiusba ha 1nap vagy 2szer hallok rappet akkor talán sokat is mondtam(rnb az megy,igen de nem ugyanaz a kettő,és az rnb nem a gengszter vagyok stb. témáról szól)
  • Gerygrey
    Ezt nagyon bírom, ha valakinek nem tetszik a kommersz szar fiftike, az máris rokker, a rock pedig egyenlő a zsíros hajjal és az őrjöngéssel. Szűklátókörűség rullz.
    Amúgy ezt már leírtam valahol, de nekem az a nagy bajom hogy ránk van erőltetve ez a stílus, mert ha bekapcsolod a rádiót, egész nap csak ezt a hígfos hiphopot meg rnb-t hallod, meg popot, oszt kész. Én sokféle zenét szeretek, rocktól az elektronikusig szinte bármit, sőt még rapből is van 1-2 előadó akit meghallgatok, de ez a 50 cent féle, monoton, tökegyforma számok ez valami iszonyat. "A rap az első stílusok között van a világban" - és mégis miféle ranglista alapján? Erre mondják azt, hogy a szar biztosan finom, tízmilliárd légy nem tévedhet. A mai marketing alapja az, hogy életstílust kell gyártani a termék mellé és azt eladni, ez a zenében sincs másként. A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!" Életérzést, a lemezkiadók pedig jól kaszálnak ebből. Csak az a rRossz ebben, hogy azt hiszitek attól vagytok egyéniségek hogy fifty-t hallgattok, közben pedig épp a leggagyibb műanyag maszlag "életérzést" sikerült bevennetek. Bennem nincs felsőbbrendűségi érzés amiért szeretem a my chemical romance-t, nem attól lesz valaki nagyfiú hogy milyen zenét hallgat, de egy stílusnál leragadni nagyon gáz dolog, értem ezalatt a hallgatót és a rádiós zenei szerkesztőt egyaránt. Különben fiftyvel úgy vagyok mint a buzikkal: nem zavar hogy azt csinálja amit, csak nekem ne kelljen látnom/hallanom :)
  • Gerygrey
    Ezt nagyon bírom, ha valakinek nem tetszik a kommersz szar fiftike, az máris rokker, a rock pedig egyenlő a zsíros hajjal és az őrjöngéssel. Szűklátókörűség rullz.
    Amúgy ezt már leírtam valahol, de nekem az a nagy bajom hogy ránk van erőltetve ez a stílus, mert ha bekapcsolod a rádiót, egész nap csak ezt a hígfos hiphopot meg rnb-t hallod, meg popot, oszt kész. Én sokféle zenét szeretek, rocktól az elektronikusig szinte bármit, sőt még rapből is van 1-2 előadó akit meghallgatok, de ez a 50 cent féle, monoton, tökegyforma számok ez valami iszonyat. "A rap az első stílusok között van a világban" - és mégis miféle ranglista alapján? Erre mondják azt, hogy a szar biztosan finom, tízmilliárd légy nem tévedhet. A mai marketing alapja az, hogy életstílust kell gyártani a termék mellé és azt eladni, ez a zenében sincs másként. A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!" Életérzést, a lemezkiadók pedig jól kaszálnak ebből. Csak az a rRossz ebben, hogy azt hiszitek attól vagytok egyéniségek hogy fifty-t hallgattok, közben pedig épp a leggagyibb műanyag maszlag "életérzést" sikerült bevennetek. Bennem nincs felsőbbrendűségi érzés amiért szeretem a my chemical romance-t, nem attól lesz valaki nagyfiú hogy milyen zenét hallgat, de egy stílusnál leragadni nagyon gáz dolog, értem ezalatt a hallgatót és a rádiós zenei szerkesztőt egyaránt. Különben fiftyvel úgy vagyok mint a buzikkal: nem zavar hogy azt csinálja amit, csak nekem ne kelljen látnom/hallanom :)
  • Fiftyjoe
    Nekem a rock ennyit jelent: hör hör hör gyááááááááááá :DDD
  • báttyó02
  • Fido4life
    Ti most őszíntén milyen zenét hallgattok ? Annyira csicskaság azt mondani hogy a Rap nem Zene, amikor az első stílusok között van a világban (az igazi MINŐSÉGI rapZene)
  • Gerygrey
    Hát ja, egykutya mindkettő... Fifty-fifty :)
  • Met
    pedig nagyon úgy nézel ki mint az a barom
  • Fiftyjoe
    jaja. na jó8!
  • Gerygrey
    Jól elbeszélgetünk...
  • Fiftyjoe
  • Gerygrey
  • Fiftyjoe
  • Gerygrey
    Zenéjét? Én eddig tökre azt hittem hogy 50 cent egy rapper, nem is tudtam hogy zenélni is szokott :)
  • Fiftyjoe
    Bírom a zenéjét :) amúgy ahhoj! ja és nem fiftiszentecske vagyok, mielőtt azt hinnétek. joebátsi vagyok :)
  • fiftiszentecske
    pedigmiota forditatatok veletek
  • fiftiszentecske
    na me nem fordicc
  • fiftiszentecske
    hohohohohohohohhoohohohohoho szevasztok
  • Gerygrey
    LOL van olyan hogy "rap zene"? Rapről tudok, meg zenéről is, de ez két külön dolog :)