204
50 cent
-
#204 -
Neoncsoves #203 fifti fillér elkurvult, igazából cska lusta vagyok logót cserélni -
evil 007 #202 http://kereskedj.hu/item291545165_50_cent_g_unit_fullcap_fekete.html -
#201 ték
amúgy még parasztfalván igen -
#200 már nem is menő félkrajcárt hallgatni? -
prucsii #199 Nem tudja vki honnan lehet letölteni 50cent pimp számát? -
#198 Akkor vedd meg.
Én szívem szerint letölteném, mert valaki azt állította hogy az illegális letöltéssel kárt okozok az előadóknak, de sajnos nem így van úgyhogy felesleges lenne :p -
#197 Nemsokára itt az új album!!!!!!!!!! -
Losmexicana #196 http://darklife.cwi.hu/ -
subihu #195 ff -
#194 Fiftiszentecske visszatért :) -
gunitocska #193 a vilag legjob raperea gunital egyut -
gunitocska #192 ha rap akor 50 cent me oa legjob -
Daza500 #191 Ha rap, akkor Run DMC. -
#190 Hát én még a f***omra sem húznám fiftiszentecskét -
#189 he? -
Daveee #188 Lesz 50 centes cotton , forrás gportal főoldala -
"temeg minek irsz anyit, senki nem olvasa el"
A fél topic a te hozzászólásaiddal van tele! -
#177 Én kifejezetten nem szeretem, az ilyen fifty féle divatrappeket, amiknek mondani valójúk nulla.. Ha tudsz angolul, hallgass meg néhány NaS vagy Tupac számot, és megérted amit mondok.. -
#176 jajj haggyadmár :P
amugy hiába osztjuk egymásnak az észt ugysincs semmi értelme...
de az hogy egy 16éves kis idiota kurván bőrdzseki legyen annak rohadtul nincs köze a motorozáshoz -
#175 Hát nemtom, persze hogy minden stílusban van valami majomság, de ha egyszer gyerekem lesz, akkor inkább egy nyálas popsztár legyen a példaképe (úgyis kinövi), mint egy börtönviselt, közönséges bűnöző, vagy egy rnb-s picsarázó büdösq***va. Egyébként én azt akartam mondani hogy manapság ez a menő és mostanában tolják ezt a rapper borzalom életérzést az arcunkba, jó hogy a danubiuson meg a sláger rádióban nem hallasz 50 centet mert ezek az adók mindenféle korból játszanak zenéket, viszont hallgass pár napig "manapság menő zenék"-re specializálódott adót, pl roxy, rádió1...
Rocknak pedig rengeteg fajtája létezik, amiről te beszélsz a bőrdzsekis őrjöngős az inkább a metál. A dallamos, igényes rockzene az marhára nem ugyanaz. Különben meg azért kell a bőrdzseki, mert a motoron 120-körüli sebességnél már elég hűvös van, nyáron is :) -
#174 "A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!""
ez minden stílusban így van
popnál a szerelmes nyálas fost nyomják orrba szájba,rokk-nál a lánchordós nyáron 40fok melegben bőrdzsekiben keménykedek,ordibálós akármit
minden stílust lehet ezzel az erővel fikázni
az meg hogy a rádióba a rap szól az érdekes,én pl. danubiusba ha 1nap vagy 2szer hallok rappet akkor talán sokat is mondtam(rnb az megy,igen de nem ugyanaz a kettő,és az rnb nem a gengszter vagyok stb. témáról szól) -
#173 Ezt nagyon bírom, ha valakinek nem tetszik a kommersz szar fiftike, az máris rokker, a rock pedig egyenlő a zsíros hajjal és az őrjöngéssel. Szűklátókörűség rullz.
Amúgy ezt már leírtam valahol, de nekem az a nagy bajom hogy ránk van erőltetve ez a stílus, mert ha bekapcsolod a rádiót, egész nap csak ezt a hígfos hiphopot meg rnb-t hallod, meg popot, oszt kész. Én sokféle zenét szeretek, rocktól az elektronikusig szinte bármit, sőt még rapből is van 1-2 előadó akit meghallgatok, de ez a 50 cent féle, monoton, tökegyforma számok ez valami iszonyat. "A rap az első stílusok között van a világban" - és mégis miféle ranglista alapján? Erre mondják azt, hogy a szar biztosan finom, tízmilliárd légy nem tévedhet. A mai marketing alapja az, hogy életstílust kell gyártani a termék mellé és azt eladni, ez a zenében sincs másként. A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!" Életérzést, a lemezkiadók pedig jól kaszálnak ebből. Csak az a rRossz ebben, hogy azt hiszitek attól vagytok egyéniségek hogy fifty-t hallgattok, közben pedig épp a leggagyibb műanyag maszlag "életérzést" sikerült bevennetek. Bennem nincs felsőbbrendűségi érzés amiért szeretem a my chemical romance-t, nem attól lesz valaki nagyfiú hogy milyen zenét hallgat, de egy stílusnál leragadni nagyon gáz dolog, értem ezalatt a hallgatót és a rádiós zenei szerkesztőt egyaránt. Különben fiftyvel úgy vagyok mint a buzikkal: nem zavar hogy azt csinálja amit, csak nekem ne kelljen látnom/hallanom :) -
#172 Ezt nagyon bírom, ha valakinek nem tetszik a kommersz szar fiftike, az máris rokker, a rock pedig egyenlő a zsíros hajjal és az őrjöngéssel. Szűklátókörűség rullz.
Amúgy ezt már leírtam valahol, de nekem az a nagy bajom hogy ránk van erőltetve ez a stílus, mert ha bekapcsolod a rádiót, egész nap csak ezt a hígfos hiphopot meg rnb-t hallod, meg popot, oszt kész. Én sokféle zenét szeretek, rocktól az elektronikusig szinte bármit, sőt még rapből is van 1-2 előadó akit meghallgatok, de ez a 50 cent féle, monoton, tökegyforma számok ez valami iszonyat. "A rap az első stílusok között van a világban" - és mégis miféle ranglista alapján? Erre mondják azt, hogy a szar biztosan finom, tízmilliárd légy nem tévedhet. A mai marketing alapja az, hogy életstílust kell gyártani a termék mellé és azt eladni, ez a zenében sincs másként. A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!" Életérzést, a lemezkiadók pedig jól kaszálnak ebből. Csak az a rRossz ebben, hogy azt hiszitek attól vagytok egyéniségek hogy fifty-t hallgattok, közben pedig épp a leggagyibb műanyag maszlag "életérzést" sikerült bevennetek. Bennem nincs felsőbbrendűségi érzés amiért szeretem a my chemical romance-t, nem attól lesz valaki nagyfiú hogy milyen zenét hallgat, de egy stílusnál leragadni nagyon gáz dolog, értem ezalatt a hallgatót és a rádiós zenei szerkesztőt egyaránt. Különben fiftyvel úgy vagyok mint a buzikkal: nem zavar hogy azt csinálja amit, csak nekem ne kelljen látnom/hallanom :) -
#171 Nekem a rock ennyit jelent: hör hör hör gyááááááááááá :DDD -
#170 -
#169 Ti most őszíntén milyen zenét hallgattok ? Annyira csicskaság azt mondani hogy a Rap nem Zene, amikor az első stílusok között van a világban (az igazi MINŐSÉGI rapZene) -
#168 Hát ja, egykutya mindkettő... Fifty-fifty :) -
#167 pedig nagyon úgy nézel ki mint az a barom -
#166 jaja. na jó8! -
#165 Jól elbeszélgetünk... -
#164 -
#163 -
#162 -
#161 Zenéjét? Én eddig tökre azt hittem hogy 50 cent egy rapper, nem is tudtam hogy zenélni is szokott :) -
#160 Bírom a zenéjét :) amúgy ahhoj! ja és nem fiftiszentecske vagyok, mielőtt azt hinnétek. joebátsi vagyok :) -
fiftiszentecske #159 pedigmiota forditatatok veletek -
fiftiszentecske #158 na me nem fordicc -
fiftiszentecske #157 hohohohohohohohhoohohohohoho szevasztok -
#156 LOL van olyan hogy "rap zene"? Rapről tudok, meg zenéről is, de ez két külön dolog :)