19
-
#19 "Tony Montana nem hazudtolja meg magát és az egykori barátokat nem tisztelve, mindenkin átgyalogolva a csúcsra tör. A cél érdekében Fred Lopez barátnőjét is felhasználja..."
Wtf ? -
Mateo87 #18 szerintem meg elfogadható a kinézete, ha a feelingje is jó -
#17 Mikkorra várható?
-
#16 eredetileg Babylon :) -
#15 Nem csoda a gta készitői is nagy sebhelyesarcú rajongók :).
Nemcsoda hogy a vice city egy és ugyanazok a jelenetek voltak benne mint a filmben...persze sokat módosítotak rajta.
A grafikára menő hermafrodita kis gyerkőcöknek meg azt üzenem: ITT NEM A GRAFIKA SZÁMÍT,HANEM FEELING!!!! -
#14 Ja, Malibu Club :) -
Cat 02 #13 4 es kép !!! ugyanez van a Vice Cityben is :D:D:D -
#12 "Ez év tavaszán mi is belekóstolhatunk"
Azt hiszem én lemaradtam róla!
-
Morden23 #11 Valamiért mindig sír valaki...:( -
#10 ha meg hl2 grafikája lenne akkor meg azért sírnának, hogy túl nagy gép kell hozzá...
(persze ha pc-n kint lenne) -
Morden23 #9 Hát akkor gratulálok hozzá. Más kérdés, hogy ráadásul nem is néz ki szarul, szerintem.
Nyilván az lenne a legjobb, ha szép és tartalmas lenne, de mivel ez nem annyira lehetséges, ezért inkább legyen tartalma, feelingje, stb. Eszembe nem jutna a Doom3-akat nyomni össze-vissza, vagy a HL2-őt. De ott a Deus Ex (ami nem igazán mai gyerek), és még ma is szívesen játszom vele, mert nagyobb játékélményt nyújt, mint azok a progik, ahol a csicsa elvitte a programozási idő 95%-át. -
kicsitkiraly #8 Az igaz, hogy Al Pacino-t lemodellezték, de Tony hangját nem ő adja, és aki látta a filmet, könnyen felismeri a mostani hangját...
még megemlítendő, hogy nem az eredeti történetet dolgozza fel a gém...kíváncsi vok :S -
#7 mindenhol mindenki ezzel jön, aztán meg mindenki sír, hogy iylen meg oylan szarul néz ki pfff..... -
Morden23 #6 Gratulálok a hozzáállásodhoz... szóval ha nem csillivilli, akkor már nem is érdemes foglalkozni vele? Szerintem még mindig jobban járunk, ha a történetre/feelingre/sokszínűségre adnak pluszmunkát, nem arra, hogy még szebb legyen. A legjobb lenne persze együtt a kettő, de ha valamit valamiért, akkor tartalom > kinézet. -
#5 nekem meg van a film eredetiben dvd-n különleges kiadásban, alapmű! egyik kedvenc maffia filmem
a nagymenők és a fedőneve: Donnie Brasco mellett!
a játéknak örülök -
#4 Ez mindenkonzoljáték, nem lesz szebb... mint a godfather, vagy a true crime, és valószínűleg nagyon leegyszerűsített fizikával kapjuk ezt is mint az előző kettőt. -
Gyusz #3 Ők készítették a Simpsons Hit & Runt is, ami egész jó GTA-klón volt, szóval nem kell már előre temetni. Mellesleg a cikkben van némi képzavar és pontatlanság. -
2121 #2 sztem full ilyen lesz. gta3 szebb volt... grandfather sorsára jut ez is. -
gyuri12 #1 remélem szebb lesz a grafikája mert,ilyennel manapság nem lehet játékot eladni...