Little Big Adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul van hozzá magyarítás (még a második részhez is):
Taky
Taky
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Húú ez a játék régi nagy kedvencem volt nekem is, ennek örömére le is rángatom😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
nincsmit.
azon az oldalon nagyon sok ilyen õs játék van. persze van amit nem lehet letölteni, mert azokat még boltban is lehet kapni..
azon az oldalon nagyon sok ilyen õs játék van. persze van amit nem lehet letölteni, mert azokat még boltban is lehet kapni..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
köszi! 😊 sikerült... örök hálám... vagyos hugomé. 😄 és az enyém is.
ööö, azon a linken lévõ oldalon van egy ilyen sor:
Where to get it : Here
rákatt a "here" szóra, majd a bejövõ oldalon középtájon van egy kép, "Home of the underdogs" felirattal és alatta pár számmal/betûvel.
ezeket a számokat/betûket pontosan (kisbetû/nagybetû fontos) be kell írni a kicsit lejjebb lévõ solution mezõbe, majd Go.
Ez már a letöltéshez visz. a lényeg hogy ne használj letöltésvezérlõt ami több szálon tölt, mert meg fogja szakítani és kitilt. csak a böngészõ letöltõjét használd...
Where to get it : Here
rákatt a "here" szóra, majd a bejövõ oldalon középtájon van egy kép, "Home of the underdogs" felirattal és alatta pár számmal/betûvel.
ezeket a számokat/betûket pontosan (kisbetû/nagybetû fontos) be kell írni a kicsit lejjebb lévõ solution mezõbe, majd Go.
Ez már a letöltéshez visz. a lényeg hogy ne használj letöltésvezérlõt ami több szálon tölt, mert meg fogja szakítani és kitilt. csak a böngészõ letöltõjét használd...
Picit tudsz segíteni, mert ilyen oldalokon nagyon nehezen igazodok ki. 😊
innen letölthetõ. már abandonware, azaz szabadon terjeszthetõ. (szal nem warez)
jah, vigyázz, hogy 1 szálon töltsd, mert ha nem kitesznek onnan hosszú idõre... és más játékot se tölts onnan ugyanabban az idõben...
jah, vigyázz, hogy 1 szálon töltsd, mert ha nem kitesznek onnan hosszú idõre... és más játékot se tölts onnan ugyanabban az idõben...
Hát kb 95-ös kalandjáték, ha jól tudom... a 2. része megvan, most sikerült lejátszanom úgy 3 év alatt. 😊 És kivi lennék az 1. részre...
találtam 3 képet! 😊
Én azt szeretném tudni vkinek meg-e van a játék, és át-e tudná küldeni... köszi elõre is!!!