13
Little Big Adventure
  • Pheel
    Wareznak kellett csak, ráadásul a topiknyitó rátalált a hasonló nevű már létező topikra is.
  • Zola NFK
    Ráadásul van hozzá magyarítás (még a második részhez is):
    Taky
  • ayden
    Húú ez a játék régi nagy kedvencem volt nekem is, ennek örömére le is rángatom:)
  • Ch_Slater
    nincsmit.
    azon az oldalon nagyon sok ilyen ős játék van. persze van amit nem lehet letölteni, mert azokat még boltban is lehet kapni..
  • Timi16
    köszi! :) sikerült... örök hálám... vagyos hugomé. :D és az enyém is.
  • Ch_Slater
    ööö, azon a linken lévő oldalon van egy ilyen sor:
    Where to get it : Here
    rákatt a "here" szóra, majd a bejövő oldalon középtájon van egy kép, "Home of the underdogs" felirattal és alatta pár számmal/betűvel.
    ezeket a számokat/betűket pontosan (kisbetű/nagybetű fontos) be kell írni a kicsit lejjebb lévő solution mezőbe, majd Go.
    Ez már a letöltéshez visz. a lényeg hogy ne használj letöltésvezérlőt ami több szálon tölt, mert meg fogja szakítani és kitilt. csak a böngésző letöltőjét használd...
  • Timi16
    Picit tudsz segíteni, mert ilyen oldalokon nagyon nehezen igazodok ki. :)
  • Ch_Slater
    innen letölthető. már abandonware, azaz szabadon terjeszthető. (szal nem warez)
    jah, vigyázz, hogy 1 szálon töltsd, mert ha nem kitesznek onnan hosszú időre... és más játékot se tölts onnan ugyanabban az időben...
  • Timi16
    Hát kb 95-ös kalandjáték, ha jól tudom... a 2. része megvan, most sikerült lejátszanom úgy 3 év alatt. :) És kivi lennék az 1. részre...
  • DJ Skyline
    találtam 3 képet! :)
  • DJ Skyline
    és ez mi?
  • Solid Snake
  • Timi16
    Én azt szeretném tudni vkinek meg-e van a játék, és át-e tudná küldeni... köszi előre is!!!