13
Little Big Adventure
-
#13 Wareznak kellett csak, ráadásul a topiknyitó rátalált a hasonló nevű már létező topikra is. -
#12 Ráadásul van hozzá magyarítás (még a második részhez is):
Taky -
#11 Húú ez a játék régi nagy kedvencem volt nekem is, ennek örömére le is rángatom:) -
#10 nincsmit.
azon az oldalon nagyon sok ilyen ős játék van. persze van amit nem lehet letölteni, mert azokat még boltban is lehet kapni.. -
Timi16 #9 köszi! :) sikerült... örök hálám... vagyos hugomé. :D és az enyém is. -
#8 ööö, azon a linken lévő oldalon van egy ilyen sor:
Where to get it : Here
rákatt a "here" szóra, majd a bejövő oldalon középtájon van egy kép, "Home of the underdogs" felirattal és alatta pár számmal/betűvel.
ezeket a számokat/betűket pontosan (kisbetű/nagybetű fontos) be kell írni a kicsit lejjebb lévő solution mezőbe, majd Go.
Ez már a letöltéshez visz. a lényeg hogy ne használj letöltésvezérlőt ami több szálon tölt, mert meg fogja szakítani és kitilt. csak a böngésző letöltőjét használd... -
Timi16 #7 Picit tudsz segíteni, mert ilyen oldalokon nagyon nehezen igazodok ki. :) -
#6 innen letölthető. már abandonware, azaz szabadon terjeszthető. (szal nem warez)
jah, vigyázz, hogy 1 szálon töltsd, mert ha nem kitesznek onnan hosszú időre... és más játékot se tölts onnan ugyanabban az időben... -
Timi16 #5 Hát kb 95-ös kalandjáték, ha jól tudom... a 2. része megvan, most sikerült lejátszanom úgy 3 év alatt. :) És kivi lennék az 1. részre... -
#4 találtam 3 képet! :) -
#3 és ez mi?
-
#2 -
Timi16 #1 Én azt szeretném tudni vkinek meg-e van a játék, és át-e tudná küldeni... köszi előre is!!!