Ben Affleck, mint Thomas Magnum?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig reménykedhetünk, elvégre még csak az van h õ a legesélyesebb, de ez még ugyebár nem végleges.
Tom selleck valoban eljátszhatná újra.
Nem is olyna régen volt egy filmje ott is zsaru félét játszott igy öregeben is illet rá!

Újrahasznosított szar.. Felejtsük el az esetleges régi szép emlékeket....
PetruZ
"Ténleg: miért nem csinálták meg akkor?"

Mert tévé-only filmet akartak csinálni, Selleck meg csak mozifilmben vállalt volna szerepet. A pénz kategóriákkal több. 😊
Az a baj, hogy a Magnumban maga Magnum alias Tom Selleck-volt ami a legjobb volt. A stílusa a gesztusai az egész lénye. Erre meg kicsrélik egy tök más palira. Tuti bukás.
Nem oylan öreg õ még. egy kis mink és mián eljátszhatná. Gondolom atöbbiek sem lennének benne. (Higi bébi és a barátai. ) Szóval kudarc. Miért kell egy teljesen jó dolgot újra feldolgozni?
Ben Affleck nem hasonlit Magnumra, igy eleve bukott a otlet. Plane hogy felujitasro lenne szo. Kirk kapitanynal legalabb hasonlit a szinesz es ismeretlen eletszakaszt mutatna be, de ez... <#boxer>
Én már semmin nem lépõdöm meg.
Legközelebb Michael Clarke Duncan mint Derrick felügyelõ lesz...
Nemáááááá... ne csesszék meg ezt is el!

Akkor már inkább Sörös Sanyi 😊
Atomreaktor
akkor már inkább George Clooney... régebben õ volt a kiszemelt...

Karez
MIVAAAN???
Ben Affleck mióta hasolít Tom Selleck-re?
MÁ nem azért kedves producer,de én Ben helyet 100x jobban hasolító színészt szereznék kedvenc magnum nyomozónk szerepére.
Már most megmondom nektek hatalmas bukta lesz a film,és csak a 10 éves kis csajok fognak bepipilni rajta mer ugye benne van Ben Affleck.Nem sértegetem a színészt,ténleg jók a filmjei.De egyszerûen nem illik Magnum szerepéhez.<#szomoru1>

Inkább digitálisan újítsák fel a régit oszt adjanak el belõle jó sok DVD-t!
Ténleg: miért nem csinálták meg akkor?

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Újabb gyászhír, hölgyeim és uraim, elõször Kirk kapitány, most meg Magnum:-(<#rinya><#rinya><#rinya>
Ki lesz a következõ?:-(

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

ááá, nemá...beneflek <#levele>

avcom
pfujj :-D

Sanyix
Nanemá az, semmi hasonlóság.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kissé fiatala a Vietnami veterán, közel 40-es bajuszos mûmájer nyomozó szerepére, nem? Bár a smink ...

Sztem az a hatalmas óriás, aki A szigetben és a Halálsoronban parádézott lenne az ideális TC. Hogy is hívták?

Michael Clark Duncan! Ja, és a Fenegyerekben már játszott együtt a két színész.