17
-
Blackluck #17 Még mindig reménykedhetünk, elvégre még csak az van h ő a legesélyesebb, de ez még ugyebár nem végleges. -
Zenty #16 Tom selleck valoban eljátszhatná újra.
Nem is olyna régen volt egy filmje ott is zsaru félét játszott igy öregeben is illet rá! -
HJPOWER #15 Újrahasznosított szar.. Felejtsük el az esetleges régi szép emlékeket.... -
#14 "Ténleg: miért nem csinálták meg akkor?"
Mert tévé-only filmet akartak csinálni, Selleck meg csak mozifilmben vállalt volna szerepet. A pénz kategóriákkal több. :)
-
Prof William #13 Az a baj, hogy a Magnumban maga Magnum alias Tom Selleck-volt ami a legjobb volt. A stílusa a gesztusai az egész lénye. Erre meg kicsrélik egy tök más palira. Tuti bukás.
Nem oylan öreg ő még. egy kis mink és mián eljátszhatná. Gondolom atöbbiek sem lennének benne. (Higi bébi és a barátai. ) Szóval kudarc. Miért kell egy teljesen jó dolgot újra feldolgozni? -
Alfa Of NS #12 Ben Affleck nem hasonlit Magnumra, igy eleve bukott a otlet. Plane hogy felujitasro lenne szo. Kirk kapitanynal legalabb hasonlit a szinesz es ismeretlen eletszakaszt mutatna be, de ez... -
SSeth #11 Én már semmin nem lépődöm meg.
Legközelebb Michael Clarke Duncan mint Derrick felügyelő lesz... -
JeD #10 Nemáááááá... ne csesszék meg ezt is el!
Akkor már inkább Sörös Sanyi :) -
#9 akkor már inkább George Clooney... régebben ő volt a kiszemelt... -
#8 MIVAAAN???
Ben Affleck mióta hasolít Tom Selleck-re?
MÁ nem azért kedves producer,de én Ben helyet 100x jobban hasolító színészt szereznék kedvenc magnum nyomozónk szerepére.
Már most megmondom nektek hatalmas bukta lesz a film,és csak a 10 éves kis csajok fognak bepipilni rajta mer ugye benne van Ben Affleck.Nem sértegetem a színészt,ténleg jók a filmjei.De egyszerűen nem illik Magnum szerepéhez. -
Tiberius B #7 Inkább digitálisan újítsák fel a régit oszt adjanak el belőle jó sok DVD-t!
Ténleg: miért nem csinálták meg akkor? -
Tiberius B #6 Újabb gyászhír, hölgyeim és uraim, először Kirk kapitány, most meg Magnum:-(
Ki lesz a következő?:-( -
endiboy #5 ááá, nemá...beneflek -
#4 pfujj :-D -
#3 Nanemá az, semmi hasonlóság. -
Inquisitor #2 Kissé fiatala a Vietnami veterán, közel 40-es bajuszos műmájer nyomozó szerepére, nem? Bár a smink ... -
5i #1 Sztem az a hatalmas óriás, aki A szigetben és a Halálsoronban parádézott lenne az ideális TC. Hogy is hívták?
Michael Clark Duncan! Ja, és a Fenegyerekben már játszott együtt a két színész.