34
  • winnie
    vagy pedig csak más az ízlése, nem? annyira nem lehet senki sem csőlátású, hogy nem tudja elképzelni, hogy a kedvence másnak nem jön be - és azonnal lehülyézi a másikat. (szedj elő az általad utált filmet és gondolkozz el, hogy hány ember tart téged hülyének, mert az ő kedvencüket tartod sz*rnak)
  • Saccard
    Nos azthiszem aki képes ezt írni a mátrixra:"a matrix-ban volt néhány igen látványos jelenet,de ha magát a filmet nézem akkor elég gyenge..." Az vagy nem értette a filmet, vagy hülye.
  • pauly
    Hát én a matrixot nem hasonlítanám az általad felsorolt filmekhez...szvsz a matrix-ban volt néhány igen látványos jelenet,de ha magát a filmet nézem akkor elég gyenge...
    de a többivel egyetértek,csak sajnos ilyen filmeket már nem csinálnak :( ja és én még azért megemlíteném még pl az indiana jones-t,meg a vissza a jövőbe-t is,mert azok is legalább olyan jók...
  • Picivizipaci
    OLDBOY a legkirályabb film az elmúlt időkben.
  • quack
    bizony, voltak azért nagyon jó filmek 99 után is
    Donnie Darko, Memento, Batman Begins, Downfall, Kiss Kiss Bang Bang, vagy még 99-ben a Fight Club, stb..
  • Morden23
    A Vampire: Bloodlines azon kevés játékok között van nálam számon tartva, amit megvettem eredetiben, és nem is egyszer végigjátszottam. Nálam ez elég méretes szó, mert hasonlót a Deus Ex-ről, és a Zork: Nemesis-ről tudok elmondani (és még egy-kettőről talán).

Lehet kurvajól kinéző egy játék, ha semmi értelme az egésznek. Igen, a Bloodrayne csilivili volt, meg minden, és nagyon faszányosan lehetett végtagokat kaszálni, de azért ez 10-15 perc után igen unalmassá válik.
    Á la Half Life 2. Ha már agyondolgozták magukat, és megcsináltak egy jól kinéző (tényleg szép) játékot, nagyon jó képi világot stb., akkor vehették volna a fáradtságot, és az egy mondatos storyline helyett akár egy bekezdésnyit is lehetett volna írni...
  • Morden23
    Azért pont a Bloodrayne nem feltétlenül a formabontó, kommerszromboló alkotás:)

Arról nem is beszélve, hogy attól, mert kommersz, még nem szar egy film, pont úgy, ahogy attól sem lesz jó, hogy "formabontó".
    Mondjuk a felsorolt filmekből a Kontroll még nem is volt olyan rossz, a Mátrixot pedig egyszer meg lehetett nézni (a 2ről és a 3ról ez már kevésbé elmondható).
  • winnie
    Az utolsó értelmes film amitt láttam az 1999-ben a Mátrix első része volt, azóta csak egy-két jobb alkotással találkoztam ami 1-2 óra erejéig lekötött.De utána nagyon felejthető volt(King Kong,X-men3,Mission Impossible3,Charlie Angyalai1,Kontroll)

az, hogy csak a csontkommersz cuccokat nézed meg a mozikban és keseregsz, hogy nem találtál neked való filmet - az csak a kommerszfilmek és sajátmagad kritikája. megannyi értékes film volt, csak azok biztos kevésbé popcornmozik. nyitni kell a horizontot, hiszen a kommerszben benne van, hogy a tömegnek szól.
  • winnie
    a világ több országában is bemutatták., egyszer az a baj, hogy nem jön be, amit másol sem mutatnak be, másszor meg, hogy bejön?:) lol, vagy mi.
  • winnie
    szerintem is bukni fog és hiszem, hogy ez egyszeri alkalom - egyszerűen megpóbálkoznak a negatv kampány szelén vitorlázni.

a holtak háza két hétig top10-es dvd volt, végülis idehaza:)

a kalózok2-re kíváncsi leszek, de itthon szerintem megközelítőleg sem lesz akkora siker, mint majd usa-ban.
  • Prof William
    "a csajsziról a plakáton az a kövér kölyök jut eszembe, aki star warsosat játszott egy kamera előtt. Görnyedt tartás, buta, kifejezéstelen, de még így is agresszív fej, csúnya, aránytalan testalkat."

Egyetértek.

Én már láttam a filmet, persze nem moziban, hanem letltve és valami rettenetes. A harc koreográfiája a régi Egri Csillagok színvonalát viszi, ami akkor jó volt az manapság már elég gáz.

A párbeszédek egy roszabb Barátok közt epizódot idéznek.

Ezt egyensújozandó rengeteg a vér. A legkisebb vágásbl is csak úgy spriccel, mintham inden szereplő 20-25 liter nagynyomású vért tárolna magában. (Elismerem az animékben ez az effekt mindig tetszett. De ez más.) A Kill Bilben ez poén volt itt nem...
  • Tinman #23
    A Bloodrayne első része nagyon kellemes game volt... persze aki nem bírja a vért.

avman: Nekem a 2. rész már nem jött be... ez a szöööörcs motor valahogy csak a Valve kezében ér valamit (lsd. Sin Episodes-xar, VtM:Bloodlines *5-ös sztori, 2-es kivitelezés)
  • avman
    engem meg a tycoon sorozat bármelyikével lehetne kikergetni a világból... :D
  • Morden23
    Volt. De ellentétben a mai trendi szisztémával, inkább transport tycoon-ozok. Egyszerűen szar volt a játék. Onnantól tőlem lehet source, meg lehet akármi.
  • Karez
    Erre mit mondjak?
    Nemtom ki az a idióta csapat akik kicsit elég nagy fázis késésel de a mozikba jutatják ezt a hatalmas bukta filmet.
    Pedig megvolt uwe boll esélye hogy jó filmet csináljon,de úgy látam beigazolódot az álmom hogy eztis sikeresen elszúrta.
    Már nem azért magyar forgalmazó de én 2x-is megondolnám hogy a mozivászonra tegyem,amikor az világ többi részén már csak dvd-n kapható (elég gyatra kiadásban).Nem gondoltak önök a munkaváltáson?Tudják az utcaseprés elég olcsó munkaerő és még bőven van hely mindjáuknak.
  • avman
    na, na... volt szerencséd a source motoros 2-höz?
  • Blasta
    "Ez Uwe Boll első filmje, mely itthon eljut a vásznakig"

...és reméljük az utolsó
  • adam first
    Az utolsó értelmes film amitt láttam az 1999-ben a Mátrix első része volt, azóta csak egy-két jobb alkotással találkoztam ami 1-2 óra erejéig lekötött.De utána nagyon felejthető volt(King Kong,X-men3,Mission Impossible3,Charlie Angyalai1,Kontroll)kb. ennyi, jó filmek voltak de nem okoztak maradandó élméyneket mint mondjuk anno a Terminator1-2,Aliens,Matrix1,Die Hard részek stb.
  • 5i
    Sztem akkor is gáz ilyen filmmel kezdeni. Ha első forgalmazó, nyugodtan próbálkozhatna dvd-s terjesztéssel, sztem még jobban is jönne ki belőle.

Egyébként lehet, h nálunk "sikeres" lesz ...

Nem igaz. Tuti a bukta. Főleg annak tükrében, hogy a Karib-tenger kalózai 2-vel kell "megbírkóznia" idehaza. Esélytelen próba.

Talán ha most a héten rukkolnának vele elő, a Szakíts, ha bírsz ellen komolyabb eséllyel indulna. Hiszen jelenleg nincs ilyen stílusú horror-kaland a hazai mozik kínálatában.

Summa summárum ha a minősége miatt nem, a rossz időzítés miatt tuti bukta. (Zárójelben megjegyzem, h aki meg akarta nézni az már tuti megtette.)
  • 5i
    A hazai mozikról beszél.
  • Mentoloshurkaka
    A Saw 100 millió $ körül teljesített 1.2 milliós gyártási költséggel szóval nem értem miért sorolod a bukások közé.
  • winnie
    valahogy nem érzem logikusnak azokat a kijelentéseket, miszerint, hogy vannak olyan filmek, melyek mindenhol buktak, de éppen a magyar igényes közönség körében aratnak hatalmas sikert...

a bloodrayne egy egyéni vállalkozás, merész - ki tudja, hogy bejön-e, de szerintem az alacsony kópiaszám miatt bukni fog.
  • winnie
    a forgalmazó kapja bea ********:@@@@@@@

negatív iq-robbanás rulez. ha nem érdekel ne nézd meg. ne legyél roppant kicsinyes, ne akard, hogy a szomszéd tehene is megdögöljön - miért ne nézze meg moziban a filmet az, akit érdekel a bloodrayne moziban?

érdemes megnézni, hogy ki forgalmazza a filmet. egy olyan forgalmazó, amely még sosem forgalmazott - vagyis ezzel a lépéssel, csakis a bloodrayne-nel bepróbálkozik egy film mozibajuttatásával. létezik ennél nézőcentrikusabb cselekedet? (szerintem inkább örülni kéne, hogy egy senki által nem fogalmazott filmet felkaprol egy ismeretlen cég.)

amúgy meg nem érdemes túlmisztifikálni csakis egyéni ízlés alapján a filmeket. ez nem szeret - nem szeret szitu.

Garantált siker lett volna idehaza. Imdája a nép az ilyesmit.

tényleg nem bántásból, de olyan jó látni, hogy azt hiszed, hogy jobban értenek a témához, mint azok, akik évek óta ezzel foglalkoznak. (szerintem több szerénységet...:)

pl. az eurotrip mind amerikában, mind európában totál bukta volt - ahol bemutatták.

USA: $17,771,387 86.0%
    Egyéb: $2,895,781 14.0%

ilyen adatok mellett nincs épeszű forgalmazó, aki behozza. (itthon a wedding crashers is bukott)

most komolyan. mivel lehetett volna reklámozni egy eurotripet? vagy kivel?

butterfly effect. amerikában korrekt volt, amerikán kívül már kevésbé - de megint. mitől lett volna siker? nulla marketing erejű film - dvd-n is megbukott nálunk.

USA: $57,938,693 60.3%
    Egyéb: $38,122,165 39.7%

az, hogy kult letten a neten, az egy dolog. a saw sem sokakat izgatott mozikban.

a final cut, dettó.

USA: $551,281 100.0%
    Egyéb: n/a 0.0%

pár szézezer dollárt hozott a premierje európában, de a sajnálatos usa-bukta miatt a stúdió eleve nem nagyon forgalmazta - nyilván senki nem látott fantáziát.

ellenben, ha valamiben, akkor a bloodrayne-ben van fantázia, hiszen a negatív reklám is reklám - más kérdés, hogy szerintem kevés moziban mutatják majd be, így le fog szerepelni a film.
  • gyuri12
    a képen tényleg nagyon hülyén néz ki a csaj
  • 5i
    JA, és az Eurotrip tuti siker lett volna.

Meg még jópár "Csak dvd-n és videón" cimkés remekmű.
  • 5i
    De tudjátok, mi van?

Majdnem 10 hozzászólás érkezett eddig. Ez aztán az ingyenreklám!
  • Morden23
    Amire nem tudtam soha fényt deríteni, hogy pl. a Eurotrip miért nem jött be magyarba. Garantált siker lett volna idehaza. Imdája a nép az ilyesmit. A Bloodrayne-hez csak gratulálni tudok. Aki nem játszott a játékkal (aminek a kétes élvezhetőségét csak a csajszi virtuális segge dobta fel, de az is csak 10 percig), az még életében nem is hallott róla, azt meg erősen kétlem, hogy oda akartak volna tenni a marketingnek. Egy hülyeség, szar a film, és szinte 100%-os bukta lesz.
  • 5i
    Pillangó-hatás, Vágott verzió.

Csak két alkotás, mely dvd-n jelent meg hazánkban. Pedig mindkettő stílusában remek filmnek számít és abszolút sztárokkal zsúfolt (Robin Williams, Ashton Kutcher, Woody Harrelson).

Évekig vár az ember, h legalább dvd-n megjelenjen valamelyik, erre most a Poseidon és a Bloodrayne (A harag napját meg sem említem) is mozikba kerül.

Bekaphatják a hazai forgalmazók!!!!
  • Marlosh
    ritka szar film,de imadom madsent,csak azert neztem meg kb.3 honapja........kisse le van maradva hungary:(
  • Morden23
    ST Nemezist?
  • akyyy
    a forgalmazó kapja bea ********:@@@@@@@

AZ EGÉSZ VILÁGON NAGYOTT BUKOTT FILM itt mégis kiteszik a mozikba...
    anno a nemezist azért nem adták le, mert németországban nem volt sikeres...pff..

mostmegfogadom hogy jópár évig nem megyek moziba :)
  • Morden23
    A plakáton úgy néz ki Kristanna Loken dereka/csípője, mintha legalábbis egy profi kajakozó vállszélességét akarná elérni. Az a tartás pedig... nem akarok nagy tapló lenni, de a csajsziról a plakáton az a kövér kölyök jut eszembe, aki star warsosat játszott egy kamera előtt. Görnyedt tartás, buta, kifejezéstelen, de még így is agresszív fej, csúnya, aránytalan testalkat.
    És mellesleg nem lehet elég olcsó a mozijegy ezért a filmért.
  • gyuri12
    én csak pénzért nézném meg
  • Ma2ska
    Most már megnézek egy UB filmet, csak gyüjtök egy kis bátorságot..