Norton vs.UPC Smart guard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
upc smart protect = megnyugtató plusz lámáknak a pénzükért ami szarra sem jó
http://www.lohere.net - a MagyarChan
biztos azért mert szar
Ez is igaz,d emikor nem volt netem akkor is kaptam vírsut. Se a Norton, se a UPC Smart Guard nem csinált semmit!!!
A semmibol a legritkabb eseben kaphatsz csak virust (pl. nem frissitett windowsnal elofordulhat), de a legtobb ugy kerul fel hogy mindenhonnan minden szart felrak, elindit es engedelyez az ember netezes kozben.
EZ mind igaz,de eddig amikkel próbálkoztam mind sz.rok voltak!.Használtam a Nod 32-õt azt nem lehetett letörölni,adaware nem törölt ki semmit...stb, és még sorolhatnám.Akkor kérdem én hogy mi értelme van a vírusírtóknak? igyis vírust kapsz ha van és akkor is ha nincs fenn.nem??
A norton sajnos sokszor ad az utobbi idokben fals riasztasokat, a UPC az f-secure antivirusat vette meg asszem, az is az elismertebbek koze tartozik.
A szamitogepnek mindenesetre az a legjobb ha esszel netezik a felhasznalo, es egyikkel sem lassitja. Ha mindenkepp hasznalni akarsz egyet akkor azt valaszd amit neked kenyelmesebb kezelni, ha vmi nagy gond van ugyis megoldja mindketto.
A szamitogepnek mindenesetre az a legjobb ha esszel netezik a felhasznalo, es egyikkel sem lassitja. Ha mindenkepp hasznalni akarsz egyet akkor azt valaszd amit neked kenyelmesebb kezelni, ha vmi nagy gond van ugyis megoldja mindketto.
Hali!
Hogy van az hogy a UPC Smart Guard nem talál semmit a Norton Antivírus pegid igen!Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó?
Hogy van az hogy a UPC Smart Guard nem talál semmit a Norton Antivírus pegid igen!Szerintetek melyik a legjobb vírusírtó?