Indiana Jones and the Fountain of Youth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem csak odáig lehet menni
Ne is mondd!
Azt a kieget jobban vártam mint bármi mást.
Azt a kieget jobban vártam mint bármi mást.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
remélem nem torpedózzák meg a név és karakter használatot az Indy tulajdonosai (LucasArts)
Morrowind alá is készíteni akartak egy ingyenes kiegészítõt és azt is letiltották (talán a LotR jogi képviselõi), ráadásul akkor amikor már majdnem készen volt.
ui.: remélem ezzel a morrowindessel nem mondtam hülyeséget, mert már régen volt..
Morrowind alá is készíteni akartak egy ingyenes kiegészítõt és azt is letiltották (talán a LotR jogi képviselõi), ráadásul akkor amikor már majdnem készen volt.
ui.: remélem ezzel a morrowindessel nem mondtam hülyeséget, mert már régen volt..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
lol help én nem tudok továbbjutni már az elsõ képnél sem 😮 hogyan kell írányítani??? :C
practitioner of the forbidden arts of death
olyan mint a Monkey Island 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Végre... Már alig vártam. Az elõzöeket végigvittem, nekem tetszettek!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
<#eljen>#eljen> ez egy régi játék remake-je lesz?
Hivatalos oldal
biztos van aki emlékszik az Indiana jones - Fate of Antlantis játékra, azok tudják milyen fantasztikus hangulata volt.
ez egy ugyanolyan típusú játék, point'n'click.
demo
a full vmikor idén várható.

biztos van aki emlékszik az Indiana jones - Fate of Antlantis játékra, azok tudják milyen fantasztikus hangulata volt.
ez egy ugyanolyan típusú játék, point'n'click.
demo
a full vmikor idén várható.