4
  • Komolytalan
    #4
    Oktass mester, ereszkedj le hozzánk :-P
  • Vorpal
    #3
    Kivántsi vagyok - mikor ejtenek túszul, és fejeznek le egyet... jólesz - letöltöm
  • Szeszmester
    #2
    Te miről beszélsz? Csendben maradtál volna...
  • turul16
    #1
    "A Microsoft Robotics Stúdió egy olyan vezérlőnyelv kifejlesztésén dolgozik, amely egységessé tehetné a jelenleg még szabványok nélkül dolgozó robotikát."

    Embedded linux (or. BSD), teljesen jó a célra, mivel ebbe már mobil cégek is pumpálnak pénz, és a kernel ugyan olyan jol jön egy PDA-ban, mint egy robotban,csak pár kiegészítés kell hozzá.
    Elég nevetségesen hangzik (jelenleg), hogy egy fejlesztő csapat ugy fejlesszen egy komoly robotot, hogy nincs hozzáférése a teljes kódjához...

    Bár kiváncsi vagyok, mit akkar szabványosítani, max. a MS termék használatát, még nem igazán van mit szabványosítani szvsz.

    Mintha robot--PC komunikációrol lenne szó, és PC -vel vezérelhető robotok mozgásának kordinálására lenn jó a cucc ? Majd ha veszek egy auto hegesztő kart (Vagyis nem igazán annak kell ez a szoftver aki, a robotot épiti hanem aki üzembe helyezi?), akkor csak bedugom az USB -be kiirja ,hogy "Microsoft Standard RobotArm"-ot talált telepíti a driverét és ,hogy rajzoljam meg a mozgását... erről szolna ez valójában ? Vagy "windows"-nak is kell lenne a robot ARM-ján?