796
-
#473 shiwo mester pls server -
#472 nem a router szar, csak a beállítást kell átpiszkálni még -
#471 aki csinál admin codehoz is írjon kódot:) -
#470 vki más csináljon pls -
#469 akkor szar a routerem... -
#468 azért biztos nem -
#467 sikerült már megjavítani a problémákat a routerral? -
#466 én nem látom..lehet azé, me még nem tettem be a bazookát meg az audit ? -
#465 neve ColdF, pass 1111 -
#464 én is jövök :) -
#463 neve, pass? -
#462 építs fejből, hajrá a fantázia -
#461 akik most kezdték a gémt, azok először mindenképp tanulmányozzák át az options>controls menüpontot
-
#460 afene.. régen volt egy rendősrég-em legóból..előakartam kaparni a tervrajzát, de nem találtam..kiderült, odalett adva az uncsitesómnak..őt meg elég ritkán látom.. -
#459 na megvan, gyere
-
#458 elkezdtem 1et, beleírtam minden okosságot amit leírtunk + amiket shiwo leírt (pl. arányos méretezés..) -
#457 okec -
#456 ColdF lesz a neve: jelszó 1111 -
#455 szervert hozzál létre, -
#454 Ákombákom megprobálok csinálni egy servert -
#453 azt mindig kiírja, bug -
#452 én -
#451 akar vki legózni? -
#450 nekem is vót, szar vót :D -
Cat 02 #449 http://www.feltoltes.eu/magashaz.rar -
#448 hát az a normális sorrend :P
apropó..nekem valaha volt vmi LegoCad nevü progim..hasonló volt ehhez, de azzal csak építeni lehetett :) -
Cat 02 #447 ui.: nem lehet utábna berakni :S -
Cat 02 #446 majd megépítem mi ? :D -
#445 :D -
Cat 02 #444 eredetelige mindnehol volt ablaka :D de az elveszett -
#443 paintbe tervezted meg ? :) -
#442 ez a irodaház? -
#441 kiélheti simcity-s építési vágyait, NFS-es sebességmániáját és a quake-es agyatlan lövöldözéseit :D
-
Cat 02 #440 baromkdoni ezzel ? :D
-
#439 jaja :D
eltud vele marhulni az ember..kiélheti simcity-s építési vágyait, NFS-es sebességmániáját és a quake-es agyatlan lövöldözéseit :D
nem mondom, 1-2 dolgot mondjuk megcsinálhattak volna felhasználóbarátabb verzióba, de összességében van benne valami, ami megfogott :) -
#438 ez valami elképesztően fogyatékos játék, de jóó:D:D -
#437 ok, majd összeütünk..
a lényeg..emberke irányítása : wasd ugrás: space lapítás/úszás: shift
az építőelemeket a számokkal lehet előhozni, válogatni köztük görgő vagy a szám többszöri megnyomása..helyezgetés elött érdemes először egy bal egér gomb (az eredetileg elhelyezett szürke lapokra lehet építkezni..ill lehet máshová is, de az már trükkös) a numpad-on lévő számokkal lehet forgatni, nyújani (fölfele) föl-le mozgatni, stb.. (kivéve a 0-ás, azt ne használd) ha a neked tetsző helyen van, akkor enterrel lerakhatod..
kb. ezek az alapok, persze még sok apróság van, még mi is most tapasztaljuk ki a nagyrészét..érdemes visszaolvasni a topicot, ill. ha kérdésed van, tedd fel.. FAQ-t meg majd gyártunk szép lassan :) -
Cat 02 #436 gyertek -
#435 options, vagy az a a betüvel kezdődőbe :D -
#434 és abba hol lehet nevet beírni?